moyo Posted December 13, 2012 Author Report Share Posted December 13, 2012 (edited) Ma ja vise ni ne znam na kom nivou se sta uci ovde. Recimo ovaj lik sto je tutor samnom je ovaj predmed koji ja pohadjam ovaj semestar (Calculus 1) polozio u drugoj godini srednje pa je samo te ocene prebacio na koledz. Sad je on na nekom Calculus 3 ili 4 sto je kontam neka ozbiljnija matematika. Opet sa druge strane ovde ima ljudi koji pohadjaju matematiku gde je na testu zadatak "if A=BxCxD, solve for D" sto verovatno kod nas moze malo bistriji devetogodisnjak da resi. Kad sam dosao prosle godine radio sam neki plejsment test na osnovu koga su me smestili u neki poslednji nivo Algebre ili sta ja znam, to sam sabio jer je blo lako. Drugi semestar sam pohadjao trigonometriju koju sam polozio na cheat kao ovaj Calculus 1. Sledeci semestar cu da iskuliram sa matematikom jer mi ne treba vise za ovaj Associate degree. Ako dobijem stipendiju za dalje na nekom univerzitetu (gde cu da jurim neki Bachelor's degree), kao sto rekoh nastavicu dalje sa matematikom jer me ne smara i pre bi je uci nego recimo biologiju, hemiju, ili bilo sta Edited December 13, 2012 by moyo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 Pa brate... znao sam ja de je americka nacija nacija mentola generalno, evo i zasto ! Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 Ne znam što ga tovarimo al zabavno je :) Realno, Bolonja na BU je isto ovo govno, samo niskobudžetno, besperspektivno i nepriznato Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 Ne znam što ga tovarimo al zabavno je :) Realno, Bolonja na BU je isto ovo govno, samo niskobudžetno, besperspektivno i nepriznato +1 Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts