Jump to content

Pakistanci upravo hakovali Google.rs

aLti

Recommended Posts

klasika, neko se ponaša kao marmen i onda su mu drugi krivi kada ga tretiraju kao marmena.

dulijo, je l mogu da zatvaram ovaj topiks? protos je fasovao permaban a do barkasa nećete dopreti, jedino što može da se desi je da od njega napravite novog jebenog marka.

Што се понаша као мармен, па ти си исфорсирао тријес човека на његове постове који везе са тријесчовековањем нису имали?

Шта је рецимо у том посту изазвало прозивку са твоје стране?

Лик је реко оно што Даки и ја причамо, хајде сад и мене испрозивај, пошто изгледа да у основи делим мишљење са Протосом, тј. он са мном.

Ти си га прозвао, он ти није попушио курац, ти га банујеш? Па чек, да мене неко тако прозива прешао бих на псовање мајке и налажење у парку МОМЕНТАЛНО и не, малициозно трпање није исто што и ''скретање пажње на марменисање'' од стране заједнице или тако нешто. А лик ти написао ''мислио сам да си зрелији'' лолвут, дође ми да одем до њега гајби и да му опалим шамар да ти одговори ко човек, а не ко пизда. И ако бих га бановао, једини разлог би био што ти је одговорио превише уљудно.

И још ниси то једном написао него си на више његових постова мучки писао ''тријес човека'', за чије бабе здравље?

Иако ти људи доле заиста и причају тријес човека и ''испеци палачинци на децА'' и томе слично?

Ако хоћеш да ми објасниш како евидентно малициозна репетиција неког зајеба, а на постове који везе немају са тим зајебом, није из средње школе, те да представља конструктивно скретање пажње на немар у прилагођавању заједници, претворио сам се у уши.

Дисклејмер, не браним га, уме да се издебилише и често су му ставови и конклузије и начини дедукције и изражавања, хм, да кажем несвакидашњи, али ово конкретно, измиче ми поента и оправданост. И то не у смислу Вића-Мармен, него ми заиста измиче, који год аспект да заузмем, па и твој (''глупе треба убити, а не безобразне''). Није ми јасно твоје опхођење, као ни твоја акција.

dulijo, je l mogu da zatvaram ovaj topiks?

Што се мене тиче може, осим ако неко неће да дрви о пакистанском гуглу [:D]

• Upvote (+1) 1
  • Downvote (-1) 1

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...