Lucky Posted Sunday at 09:49 PM Report Share Posted Sunday at 09:49 PM 8 minutes ago, FATA said: Ova prva me uspavala, ali svaka cast na ovoj drugoj, odlicno odvozena! iz koje godine je ovo, ovaj samsung monitor nema više ni na buvljaku u pančevu 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WrVoX Posted Sunday at 10:04 PM Report Share Posted Sunday at 10:04 PM (edited) 2014 je ovo 😄 dada uslovi su mi bili low ali ljubav i posvecenost na max 😄 Edited Sunday at 10:05 PM by WrVoX 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted Monday at 07:28 AM Report Share Posted Monday at 07:28 AM i posle Dule lud Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted Monday at 07:33 AM Report Share Posted Monday at 07:33 AM A i pre! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted Monday at 08:25 AM Report Share Posted Monday at 08:25 AM 10 hours ago, WrVoX said: 2014 je ovo 😄 dada uslovi su mi bili low ali ljubav i posvecenost na max 😄 drago mi je da te drži i 12 godina kasnije! 🙂 podsetio si me na period kad sam nešto više igrao gran turismo, doduše naravno amaterski al ije bilo zabavno, sad ne verujem da bih imao strpljenja dve trke da izvozam 🙂 58 minutes ago, manson said: i posle Dule lud šta uspeo si da ga razumeš bilo šta? :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WrVoX Posted Monday at 05:21 PM Report Share Posted Monday at 05:21 PM (edited) 9 hours ago, Lucky said: drago mi je da te drži i 12 godina kasnije! 🙂 podsetio si me na period kad sam nešto više igrao gran turismo, doduše naravno amaterski al ije bilo zabavno, sad ne verujem da bih imao strpljenja dve trke da izvozam 🙂 šta uspeo si da ga razumeš bilo šta? :))) Drzi me i dan danas i pored toga sto sam 20tak godina konstantno u saobracaju... Godinama radio u brzoj posti pa kao Instruktor za B, C i E a danas u spediciji... Trackmaniu sam takodje igrao puno bio sam jedan period master 2 rank sto je na nekom zavidnom nivou mogu reci. Naravno respect za SundjerBoba iz Beograda koji je world class i igra Trackmaniu od kada postoji. edit: secam se eswc mislim da 2006-7 godina u Forumu se igrala trackmania i neka devojcica pobedila od 13-14 godina, dosla sa dedom... Ja igrao wc3 i izbacio me Padash cini mi se 😄 Edited Monday at 05:32 PM by WrVoX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 1 hour ago Report Share Posted 1 hour ago On 3/30/2026 at 7:21 PM, WrVoX said: Drzi me i dan danas i pored toga sto sam 20tak godina konstantno u saobracaju... Godinama radio u brzoj posti pa kao Instruktor za B, C i E a danas u spediciji... Trackmaniu sam takodje igrao puno bio sam jedan period master 2 rank sto je na nekom zavidnom nivou mogu reci. Naravno respect za SundjerBoba iz Beograda koji je world class i igra Trackmaniu od kada postoji. edit: secam se eswc mislim da 2006-7 godina u Forumu se igrala trackmania i neka devojcica pobedila od 13-14 godina, dosla sa dedom... Ja igrao wc3 i izbacio me Padash cini mi se 😄 joj 'de me podseti na trackmaniju :))) bukvalno jedan od slučajeva za gaming i esports koji treba da se izučava na fakultetima ako se već to ne radi 🙂 relativno skroman budžet, skoro pa nikakva grafika ali igrivost na maksimalnom nivou i mogućnost pravljenja novih staza + lako za uključiti se ali teško za masterovati. i naravno najveći plus - potpuno besplatna, što je u tom periodu i dalje bila velika retkost među online igrama, šta više morao bih da pogledam ali mislim da ni DOTA2 tad još uvek nije izašla nego se igrao DOTA mod za WC3, tako da bilo šta free za igranje praktično nije ni postojalo. posle zapravo nikad nisu ni uspeli da ponove baš taj najveći uspeh trackmanie drugim izdanjima. Ne znam inače ko je SunđerBob ali ako imaš njegov kontakt ajde šibni možemo da porazgovaramo sa njim malo oko cele te priče, a i sa tobom što da ne generalno oko vožnji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts