Lucky Posted 12 hours ago Report Share Posted 12 hours ago 8 minutes ago, FATA said: Ova prva me uspavala, ali svaka cast na ovoj drugoj, odlicno odvozena! iz koje godine je ovo, ovaj samsung monitor nema više ni na buvljaku u pančevu 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WrVoX Posted 12 hours ago Report Share Posted 12 hours ago (edited) 2014 je ovo 😄 dada uslovi su mi bili low ali ljubav i posvecenost na max 😄 Edited 12 hours ago by WrVoX 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago i posle Dule lud Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago A i pre! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 1 hour ago Report Share Posted 1 hour ago 10 hours ago, WrVoX said: 2014 je ovo 😄 dada uslovi su mi bili low ali ljubav i posvecenost na max 😄 drago mi je da te drži i 12 godina kasnije! 🙂 podsetio si me na period kad sam nešto više igrao gran turismo, doduše naravno amaterski al ije bilo zabavno, sad ne verujem da bih imao strpljenja dve trke da izvozam 🙂 58 minutes ago, manson said: i posle Dule lud šta uspeo si da ga razumeš bilo šta? :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts