[BMF]Psycho Posted February 15, 2016 Author Report Share Posted February 15, 2016 Imam ja buyback opciju za digital hunter LTI, sto sam istopio za store credit još davne 2013te.Mislim da je u pitanju paket sa 300i, pa ako se nisi snašao, mogu ti to prodati po istoj ceni za koju sam kupio. Moraću da proverim koliko je. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted February 15, 2016 Report Share Posted February 15, 2016 Ucini duletu, pa nek posle on radi upgrade broda ako je u fazonu :) Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 15, 2016 Report Share Posted February 15, 2016 Hmm, pa to nije losa ideja, ionako sam mislio da uzmem avengera ili 300i. Sta sve ima u tom tvom paketu, koliko je to para i jel moze uopste tako da se trguje:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 :Dbtw, jel igrao neko elite:dangerous, kakav je u odnosu na star citizen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted February 16, 2016 Author Report Share Posted February 16, 2016 Evo ovako Dule, once in a lifetime prilika :)Ubacili su da svako moze jednom da uradi buyback za store credit.Ako odes ovde, ima da se kupi gift cards https://robertsspaceindustries.com/pledge/extras?product_id=60Uzmes jednu od 50 i jednu od 10 dolara, pa mi poklonis to, ja iskoristim za store credit, uradim buyback i poklonim ti paket, koji vidis dole.Ovaj paket bi inace platio mnogo skuplje na crnom trzistu, a LTI iako ne znaci mnogo, vise nije dostupan. Brod posle mozes unaprediti za neki bolji, a LTI ti ostane :)Razmisli dobro, pa mi se javi na PM ako hoces. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 Javite ako ima neka fora da zabodem LTI na moj hornet game-paket pre nego sto istekne ovaj "saferide" period..... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted February 16, 2016 Author Report Share Posted February 16, 2016 Imam i Digital Colonel (Hornet) LTI paket u buyback opciji, ali mogu samo jednom za store credit, posle toga moraju novci. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 Opa, lifetime insurance, fina ponuda:). Ae razmislicu da li zelim da nolajfujem jos vise nego sad pa ti javljam ovih dana :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 Nacekacemo se za pravo zezanje u SC.... doduse vidi se da se priblizavaju kraju razvoja, kontam za novu godinu da izbacuju final verziju.... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted February 17, 2016 Author Report Share Posted February 17, 2016 Koji vam je latency u arena commanderu? Ja svaki put oko 200-220, nesto sumnjam da sam uvek na US serveru Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted February 24, 2016 Author Report Share Posted February 24, 2016 Ko nije pratio, 2.2 PTU je live. Dodali su bounty sistem oko Port Olisara, griferi dobijaju bounty wanted levele, i automatski postaju free for all.Sabre flight ready, moje tijelo je spremno za blud. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 25, 2016 Report Share Posted February 25, 2016 Cekiracu to.... i cekiracu da li vaze iste cake za config tweaks za optimizaciju graph performansi, ocu 100fps bmk Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted March 6, 2016 Author Report Share Posted March 6, 2016 (edited) Izasao 2.2 PU, pa sam uzeo par shotova od mojih bebica http://imgur.com/a/XTGNI Edited March 6, 2016 by [BMF]Psycho 1 Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 6, 2016 Report Share Posted March 6, 2016 Do jaja izgledaju! Kakve misije igras, zaleces se po okolnim sistemima pa na sta naletish ili..?Ja slabo igram zbog kicme koju sam sjebo pa ne smem da sedim duze od 20-30min, odlepicu :( Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted March 7, 2016 Author Report Share Posted March 7, 2016 Zaletim se di god, al sad su unapredili mission log, F9, pa je preglednije gde treba ići.Ne mogu pošteno da igram PU od dece, pa uglavnom pržim AC, coop vandul ili team squadron battle. Nerfovali su tarantule, pa su sad laseri opet popularni, furam četr jazavca na Sablji, na gimbalima, odličan domet pa ko gospodin prckam s distance i zabjegnem kad se navrznu. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 7, 2016 Report Share Posted March 7, 2016 Cim se malo dovedem u red sa ledjima apgrejdujem ovog mog stojadina i idemo zajedno u lov na zecove! :D Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted March 12, 2016 Author Report Share Posted March 12, 2016 Flight free do 20. Marta.Ko god ima account ima mogućnost da leti sa svim brodovima i njihovim varijantama.Odlična prilika za one što se dvoume koji brod bi uzeli. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 13, 2016 Report Share Posted March 13, 2016 cuo sam juce, ne stizem jebeno da cekiram... veceras cu, cim zavrsim novi YT prilog za Hawken.... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted March 13, 2016 Author Report Share Posted March 13, 2016 (edited) http://imgur.com/a/hm8OaPar shotova od Retaliatora i Gladiatora + misija sto sa radio pa se vidi malo EVAJel postoji mogućnost da se vide slike sa albuma umesto samo link? Numem da provalim Edited March 13, 2016 by [BMF]Psycho Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted March 29, 2016 Author Report Share Posted March 29, 2016 Izasao patch 2.3, donosi dosta poboljsanja, nova oruzja u FPS, nove neprijatelje i misije u PU, i novi rebalans raketa.Isprobao sam rakete u Vanduul Swarm, stvarno su sad super. Obavezno treba probati Rattler 2, rasprsi se u klaster manjih, a pratece, znaci milina za Vanduul Swarm.Evo malo da se i pohvalim Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 29, 2016 Report Share Posted March 29, 2016 najs... a to s raketama je stvarno bilo smor, nadam se da su opeglali kako treba... btw, kako da jebeno nabacim taj LTI na postojeci game paket, javljajte ako ima neka akcija/fora etc.. :) Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 7, 2016 Report Share Posted April 7, 2016 Elem, uzeh i ja konacno paket sa 300i zahvaljujuci drugaru Psychu:). Da vas ne bi gnjavio svaki cas ovde sa glupostima, jel ima neki fini tutorial video u kome su pokazane najbitnije stvari, tipa selekcija misija, modifikacija broda itd. Posto danas sve sto sam uspeo da uradim je da se slupam pre nekom warp jumpu (nemam pojma kako) i da uzmem onu private detective misiju, ali ta jump lokacija mi je zakljucana i crvena? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted April 8, 2016 Author Report Share Posted April 8, 2016 (edited) Dule imas mission log, mislim da je F9, pa samo slušaj posle šta ti npcijevi govore, nećeš uvek imati gde treba da se ide. Izašao tiser procedural planet side: Edited April 10, 2016 by [BMF]Psycho Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 9, 2016 Report Share Posted April 9, 2016 Link ti se uzjebao nesto:)btw, pa znam, na f9 ima samo journal i mission log, na pocetku su one dve misije...prva warp destinacija mi je blikirana u crvenom, ne znam zasto....a na drugoj odem na tacnu lokaciju gde je mi se kaze i nista se ne desi...btw, jel treba jos nekako dodatno da aktiviram onaj paket, ne prikazuje mi recimo da imam onih 2000 uec na accountu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted April 10, 2016 Author Report Share Posted April 10, 2016 Neke misije se ne aktiviraju dok ne odes u odredjeni sistem, i onda krenu da brbljaju.Ne znam za uec, al to je sica. Jesi probao Arenu, tamo mozes da zaradis REC, pa iznajmljujes opremu tako i isprobavas razlicitu opremu i oruzja. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts