onlinepikanje Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 Sta ostaviti za farmovanje u wotu kv1 , pz4 ili stugIII za farmovanje kredita? I na koj tir10 da idem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 Одговор на прво питање: Да :) За друго ниси дао инфо, шта волиш да играш, који ти је плејстајл и тако то... Лично бих ти препоручио хеви амере или ис-7 линију, али бачи на папир како ти замишљаш своју игру на т10, па ће ти кажемо шта да јуриш. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
onlinepikanje Posted November 20, 2012 Author Report Share Posted November 20, 2012 trenutno imam crusadera i churchilla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 sto niko ne pominje e 100 A sad pravo da ti kazem ne znam da li uopste ima moneymakera a da nisu premium tenkovi.Mozda najpribliznije tome je kv1 ,premda ga sad sve vise i vise ubacuju u meceve sa tier 7.Pz4 je bio dobar pre ,ali je sad govno . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolanbgd Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 kv1 , stugIII , Su85 . Ja sam imao na svom acc is7 sve pohvale za taj tank ali sad je jaci t100e5 , t100e4 po meni. Ja ako bih ponovo igrao isao bih na e50m ili t62a 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
onlinepikanje Posted November 20, 2012 Author Report Share Posted November 20, 2012 ortak ima type59 sta da stavi za skillove za posadu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loled2010 Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 francuski tir10 td ili heavy ili batchat nema sta , stugIII ili hellcat tir6 usa td lepe pare donose Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 sta podrazumevas pod "lepe pare"? ja sa sluggerom rokam oko 17-20k kada prezivim, to podrazumeva da roknes barem 2 coveka. Jel to ok lova? Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 sta podrazumevas pod "lepe pare"? ja sa sluggerom rokam oko 17-20k kada prezivim, to podrazumeva da roknes barem 2 coveka. Jel to ok lova? Jeste ukoliko ti ostane tih 17-20 posle popravki. Slugger je super za keš za malo bolje igrače. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 pa, koliko sam provalio, sve ih kidas na view range, mislim, barem tako ja radim... neka udarna pozicija, zakampujes malo, kadkad ih i pustim da prodju i onda ih polivas sa ledja. smara me jedino sto je busan kao sir. I nekad nema sanse da probijes neke malo jace tierove, mada, sad mozes da kupis i onaj premium ammo, moram i to da probam :) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 On je za matletiranje tierova vecih od sebe, znaci gusenice, ammo rack ili da ga zapalis. Naravno pod uslovom da nije 1 na 1 jer sve sto ima veci tier od tebe ima top dovoljno jak da te odvali iz prvog puta a sreca babina ima ammo rack bas na udarnom mestu. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 da, to sam provalio, ili se rikoshetuje, ili me odvale iz prvog shota, 'bem ti pravdu :) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojwodaa Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 stugIII ili po meni a13 uk tir4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolanbgd Posted December 4, 2012 Report Share Posted December 4, 2012 top tank za clan war je is7 a za zabavu t62-a 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
onlinepikanje Posted December 7, 2012 Author Report Share Posted December 7, 2012 kv2 i s-35 ca kako vidim lepo farmuju , btw ima sad kod 1 dan premija i oko 300k kesa kad prodas sve ono. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted December 19, 2012 Report Share Posted December 19, 2012 kv-1 je ubedljivo najbolji farmer, prejak je kad je top tier Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 Pa svaki tenk ako se nadje u prvih 3 ima da zaradi brdo para. Osim ako nije nubara kao ja bez zivaca :D jerbo me nerviraju retardirani likovi koji jure crvenu tackicu po mapi po svaku cenu. Znaci krene pola na jednu stranu, druga na drugu, pojavi se crvena tacka levo i pola desne ekipe odradi 180 stepeni okret i pravac ka njoj. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 Ако је та црвена тачка Т-50-2, онда нека! Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 Ma kako je bilo sad je i ok, mali govnar zanosi ko da je pijan, nebrojano puta sam ga video kako propada u provaliju ili preko neke druge ivice :D Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 Ма знам, ал навикава се багра и на физику Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/166983-tank-profitability-average-net-income-for-all-tanks-in-game/ sluchajno sam video ovo danas, pa se setih ovog topica i rekoh daj da postujem :) dakle izvoli, ovde imash info o prosechnim zaradama (bez premiuma), pa pogledaj i odatle proceni shta i kako :) 1 1 Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greenthumbs Posted May 20, 2013 Report Share Posted May 20, 2013 ako neko prodaje pristojan WoT acc neka me pm! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superstar31 Posted December 30, 2013 Report Share Posted December 30, 2013 Ja sam farmao sa M4 Šekularcem, i PZ4 sa gold i derpom i sa KV1Som, možda je bolja KV2ka, sa onom zis ili opet klasičan derp, zavisi ko kako voli to je po meni najbolje.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanja77 Posted December 30, 2013 Report Share Posted December 30, 2013 kineski 121 medium tier deset extra zardjuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SimaJagodina Posted December 30, 2013 Report Share Posted December 30, 2013 Ako si u klanu i treba ti desetka, juri ili is7 ili 110 , a ako si camper :) , juri mausa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts