Jump to content

PRODAJEM SAMSUNG GALAXY S2

Manda <die bitch>

Recommended Posts

moramo malo modifikovati taj pravilnik, u smislu da možeš da "miniraš" oglas tako što obezbediš url koji pokazuje da je cena nerealna (npr link do drugog oglasa gde je cena 50% manja i sl.)

moramo malo modifikovati taj pravilnik, u smislu da možeš da "miniraš" oglas tako što obezbediš url koji pokazuje da je cena nerealna (npr link do drugog oglasa gde je cena 50% manja i sl.)

pa ima to rezona ali se da olako shvatiti, pa će onda neko ko je recimo takođe nerealan u suprotnom smeru pa kao, "ne dam ti više od 50€" da smara. Recimo ova cena od 300€ nije nerealna jer je početna, ali je realna sa garancijiom oko 250 do 280€ do koje može da se dođe nekim zdravim cenkanjem i miniranje tu bilo kako bil ne pomaže. Tako da to podržavam jedino u slučajevima kad je neko u baš teškoj zabludi tipa "imam celeron na 1.7, 1gb ddr, GF 6600, ja sam to platio 600€ pre 8 godina, očuvano, sad prodajem za 500€. Za takve stvari mi je recimo strašno ok, ali da bude u nekom ljubaznom maniru objašnjeno zašto to nije ispravno :D

pljk!

• Create New...