uk1g Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Instalirao sam pre neki dan ICS 4.0.3 na Samsung Galaxy S , i sve je radilo vrhunski , dok mi jutros nije zakucao telefon , pa sam morao da ga rebootujem , i nakon toga nemam mrezu jednostavno , pokusavao sam APN-ove da ubacim od telekoma , nece da ih sacuva iz nekog razloga , skinuo sam neki modem , valjda sam ga dobro flashovao , nema nikakvih promena , jednostavno nema mreze i ne znam kako to da popravim... Any help :) ? Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 kad kažeš nema mreže, misliš na mobilnu mrežu, 3G ili WiFi? Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Ja imam sličan problem kad menjam mreže recimo pri romingu itd. Dogodi mi se da neće da se nakači na mrežu jako "dugo" čak i po pola dana npr. Ali moguće da je samo moj neki zabag. No posle toga proradi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted October 29, 2012 Author Report Share Posted October 29, 2012 kad kažeš nema mreže, misliš na mobilnu mrežu, 3G ili WiFi? Nema mreze uopste , ne mogu da pozovem nikog , ne mogu da udjem na internet , na kucni WiFi mogu da se zakacim. Okacicu i slike neke sad Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Ja sam imao taj problem ceo dan cim sam kupio SG2. Izvadio karticu i vratio trista puta. Onda odneo u servis, lik ubacio karticu u staru Nokiju, vratio u SG2 i radilo i od tada nikakih problema lol. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 svašta. probaj to dakijevo ako imaš neki levi fon pri ruci, pa ako ne, jbg, najverovatnije je do drajvera ili samog roma pa bi to valjalo promeniti. A opet, možeš da sačekaš kao Laki pa vidiš dal je to. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted October 29, 2012 Author Report Share Posted October 29, 2012 Evo kako izgleda : Posle trece slike jednostavno kaze couldn't connect , posle 2 sekunde , ma ni toliko , ni ne mogu da uhvatim ss kolko brzo prodje taj notification :( Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 (edited) probaj da isključiš Advanced Task Killer, tj. aninstaliraš. Ako i dalje neće, probaj ovo gore navedeno, tj. prvo prvoeri karticu negde, da nije u njoj problem. PS: takođe probaj ako to ništa ne proradi, da promeniš ovo 2G u samo GSM only, ako ima naravno :D Edited October 29, 2012 by CheighLee Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted October 29, 2012 Author Report Share Posted October 29, 2012 Pokusao , jednostavno nece na ovom telefonu da radi . Jel mozes da mi predlozis neki tvoj ROM da instaliram , uz neki tutorial or something ? HvalaEdit : nema GSM only Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 (edited) pa ja koristim oficijelni za S2 (jer imam S2), samo mislim da je EU rom, ne srpski, jer mi je taj ujebao WiFi pa sam promenio zajedno sa drajverima. Ne znam koji bi ti tačno predložio niti dal ti je rutovan telefon, ali za početak ti treba Odin program za flešovanje i korektni ROM sa drajverima. A odatle je sve jasno, konektuješ fon, loaduješ rom i drajvere koje želiš i koje si skinuo i to je to. Detaljnije na - http://www.sammobile.com/firmware pa traži neki EU otvoreni rom za tvoj telefon. Mada pre svega toga možeš da da probaš ako već imaš net ovo http://bit.ly/UZyy4R ili ovo http://bit.ly/UZyF0f iako su za wifi, mislim da generalno mogu da pomognu kod problema sa drajverima. Pa ako ništa od ovoga ne radi, i nije kartica u pitanju onda je ili drajver/ rom ili ti je nešto zvanično crklo na fonu.I da - flešovanje radiš na svoju odgovornost i imaj na umu da uvek postoji realna šansa da se nešto sjebe. Edited October 29, 2012 by CheighLee Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Nek mi neko objasni ko fleshuje zasto to radi? Jel telefon pre promene ROMa ne radi dobro? Ne radi kamera, sms, wifi, browser? Sta ne valja pa mora telefon da se flashuje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Jednostavno, svi mi želimo da naši sirotinjski telefoni liče na ajfon, pa zato. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 ja moj nisam rutovao niti planiram, apdejtovao sam ga zvaničnim KIES-om na poslednji Android za naše podneblje i to mi je radilo sve lepo dok mi nije prsao wifi sam od sebe, koji nisam mogao da sredim dok nisam flešovao i izmenjao nekoliko oficijelnih romova i drajvera dok nije proradilo. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 šta se desi kad upališ i ugasiš airplane mode? i ne znam koji si rom stavio, ali stavi fabrički jelly bean (4.1) ako ništa ne pomogne, uradi factory reset. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted October 29, 2012 Author Report Share Posted October 29, 2012 šta se desi kad upališ i ugasiš airplane mode? i ne znam koji si rom stavio, ali stavi fabrički jelly bean (4.1) ako ništa ne pomogne, uradi factory reset. nista se ne desi za airplane mode. Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Factory reset. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted October 29, 2012 Author Report Share Posted October 29, 2012 Uradio sve. Instalirao novi ROM , cyanogen 10 , uradio factory reset , opet isto. :( Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted October 29, 2012 Author Report Share Posted October 29, 2012 Zamenio kartice sa sestrom , upalio , radilo , vratio , radi , jebem ga ne znam u cemu je stos ovde... :) Ispade daki najpametniji :)Hvala svima ! :) Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 E da, zaboravio sam da kazem da je on neku staru karticu iz Nokie stavio u moj telefon isto da proba i radilo je. Sad si me podsetio :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Zamenio kartice sa sestrom , upalio , radilo , vratio , radi , jebem ga ne znam u cemu je stos ovde... :) Ispade daki najpametniji :) Kažem ti, pošto imam više telefona, kad tako idu iz rominga u domaću mrežu itd, svi se povežu skoro odmah izuzev Galaxy S. Prvi put sam se prepao i isto sve radio kao ti, nakon toga sam naučio i sad samo iskuliram, odem da spavam i sutra ujutru - radi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Kažem ti, pošto imam više telefona, kad tako idu iz rominga u domaću mrežu itd, svi se povežu skoro odmah izuzev Galaxy S. Prvi put sam se prepao i isto sve radio kao ti, nakon toga sam naučio i sad samo iskuliram, odem da spavam i sutra ujutru - radi :) lol, DAKI, ne LAKI :D Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 da, pročitao sam da se odnosi na dakija, sve je to ok? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 ali si odgovorio kao da mu je tvoje rešenje rešilo problem, a ne dakijevo... pa reko da nisi pročitao dobro :D Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 više sam odgovorio iz pomoći drugima, pošto je očigledno neki retardirani ali sveprisutni problem. Pa da se ljudi ne nerviraju za džabe! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 ja mislim da je bitno da ljudi u startu navedu šta su probali od rešenja, a šta nisu, to uvek skrati proces svakog pomaganja za bar trećinu vremena i nagađanja. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts