Jump to content

No network Samsung Galaxy S

uk1g

Recommended Posts

Instalirao sam pre neki dan ICS 4.0.3 na Samsung Galaxy S , i sve je radilo vrhunski , dok mi jutros nije zakucao telefon , pa sam morao da ga rebootujem , i nakon toga nemam mrezu jednostavno , pokusavao sam APN-ove da ubacim od telekoma , nece da ih sacuva iz nekog razloga , skinuo sam neki modem , valjda sam ga dobro flashovao , nema nikakvih promena , jednostavno nema mreze i ne znam kako to da popravim...

Any help :) ?

^.^

probaj da isključiš Advanced Task Killer, tj. aninstaliraš. Ako i dalje neće, probaj ovo gore navedeno, tj. prvo prvoeri karticu negde, da nije u njoj problem.

PS: takođe probaj ako to ništa ne proradi, da promeniš ovo 2G u samo GSM only, ako ima naravno :D

Edited by CheighLee

pljk!

pa ja koristim oficijelni za S2 (jer imam S2), samo mislim da je EU rom, ne srpski, jer mi je taj ujebao WiFi pa sam promenio zajedno sa drajverima. Ne znam koji bi ti tačno predložio niti dal ti je rutovan telefon, ali za početak ti treba Odin program za flešovanje i korektni ROM sa drajverima. A odatle je sve jasno, konektuješ fon, loaduješ rom i drajvere koje želiš i koje si skinuo i to je to. Detaljnije na - http://www.sammobile.com/firmware pa traži neki EU otvoreni rom za tvoj telefon.

Mada pre svega toga možeš da da probaš ako već imaš net ovo http://bit.ly/UZyy4R ili ovo http://bit.ly/UZyF0f iako su za wifi, mislim da generalno mogu da pomognu kod problema sa drajverima. Pa ako ništa od ovoga ne radi, i nije kartica u pitanju onda je ili drajver/ rom ili ti je nešto zvanično crklo na fonu.

I da - flešovanje radiš na svoju odgovornost i imaj na umu da uvek postoji realna šansa da se nešto sjebe.

Edited by CheighLee

pljk!

ja moj nisam rutovao niti planiram, apdejtovao sam ga zvaničnim KIES-om na poslednji Android za naše podneblje i to mi je radilo sve lepo dok mi nije prsao wifi sam od sebe, koji nisam mogao da sredim dok nisam flešovao i izmenjao nekoliko oficijelnih romova i drajvera dok nije proradilo.

pljk!

Zamenio kartice sa sestrom , upalio , radilo , vratio , radi , jebem ga ne znam u cemu je stos ovde... :) Ispade daki najpametniji :)

Kažem ti, pošto imam više telefona, kad tako idu iz rominga u domaću mrežu itd, svi se povežu skoro odmah izuzev Galaxy S. Prvi put sam se prepao i isto sve radio kao ti, nakon toga sam naučio i sad samo iskuliram, odem da spavam i sutra ujutru - radi :)

Kažem ti, pošto imam više telefona, kad tako idu iz rominga u domaću mrežu itd, svi se povežu skoro odmah izuzev Galaxy S. Prvi put sam se prepao i isto sve radio kao ti, nakon toga sam naučio i sad samo iskuliram, odem da spavam i sutra ujutru - radi :)

lol, DAKI, ne LAKI :D

pljk!