Jump to content

King's Bounty: Warriors of the North


voodoo_

Recommended Posts

First!

Zarazno je kao i prethodni delovi, vikinzi imaju carske jedinice, jedino su malo previše namastili grafiku za cartoonish stil, ali dobro. Jebali su majku s muzikom, ne sećam se kad sam poslednji put čuo ovako cheesy melodije :D ali se ipak savršeno uklapaju u jednu fantasy igru ovog tipa.

Sve pohvale!

Link to comment
Share on other sites

I mene interesuje, koliko je ova igra zapravo drugačija? :)

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Muzika je vrh, ne može da prestane da svira u glavi :-) Nažalost, sve opet isto, samo nove jedinice i mape... Najviše mi smeta što ništa nisu uradili da nagrade igranje na većim težinama, već, naprotiv, i dalje veža težina znači manje exp-a i zlata, a nikakvu dodatnu korist - zato igram na normal, da se ne cimam džabe. najbitinije je da "drži", tj. stvarno mi se igra, iako nije ništa suštinski osveženo. Ima extra fazona sa vikinškim jedinicama...

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

Link to comment
Share on other sites

Završio sam sa ostrvima vikinga i vratio se u Arlaniju. Sve mi nekako bezveze u fajtu, ne mogu bez berserkera da igram uopšte :-) A nemam još berserker spel da bacam na grifine i royal grifine. Mag mi deluje najgore nerfovan do sada, usrala me resurekcija rano, inače ni za šta pametno ne bih koristio magije, inače ih koristim samo za chargers, da dobijem rejdža.

Nego ,kako najlakše i najbrše sad da se domognem broda u Arlaniji, da odem po bereserkere?

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

Link to comment
Share on other sites

Imam bag sa Ice Dragonima (kad umru, igra pukne). Gledao sam po torentima i oficijalnom oforumu i vidim da postoji rešenje, ali moram prvo da patchujem igru a te patchove ne mogu da nađem. Takođe fix za ovaj moj problem ne mogu da nađem. Da li neko zna rešenje?

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...