Jump to content

zanimljive slike

Guest

Recommended Posts

moram nauciti da vozim snowboard ASAP!

normalno da glupi grobar hoce da nauci da vozi bord,jer je BORD ZA PICKE!

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

normalno da glupi grobar hoce da nauci da vozi bord,jer je BORD ZA PICKE!

prvi put da se slazem sa preglupim ciganom!

AE

ali salu na stranu, zasto je bord za picke?

to sam par puta procitao na ruru, a nisam nikad isao na zimovanje pa ne znam da ocenim sam!

jedino sto znam je da je bord teze nauciti da VOZIS LOL, ozbiljniji su padovi i povrede pri padu jelte i jos milion stvari, dok sam za skije cuo da ti treba prepodne da bi ih nauci, naravno pod uslovom da nisi stanko (citaj: drvo), tako da su skijasi picke!

Edited by алфа

Um caruje, Dundo Maroje!

jedino sto znam je da je bord teze nauciti da VOZIS LOL, ozbiljniji su padovi i povrede pri padu jelte i jos milion stvari, dok sam za skije cuo da ti treba prepodne da bi ih nauci, naravno pod uslovom da nisi stanko (citaj: drvo), tako da su skijasi picke!

al' se nalupeta, svaka ti cast. :D

2ch4bup.jpg

Lakše je da naučiš osnove na skijama, ali je masterovanje teže.

Padovi na dasci su mnogo češći (jer imaš samo jednu ivicu sa kojom si u kontaktu sa površinom) i manje opsani od skijaških, i to iz dva razloga: Krećeš se sporije, i noge su ti čvrsto vezane za jednu podlogu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...