MarkoSHOP Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 (edited) Imao sam: Intel ® Pentium ® DUAL CPU T239 1.86 GHZ Kupio sam:Intel ® Core ™ 2 DUO CPU T5450 1.66 GHZ 980 Mhz E sad zanima me misljenje onog ko se u to bas razume,pitanje. Koji je bolji da se ubaci u lap !??? Ja mislim da su upitanju nijanse ali ne znam koji je bolji pa sam hteo da se posavetujem s vama strucnjacima :))) unapred hvala! Edited October 17, 2012 by MarkoSHOP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoSHOP Posted October 17, 2012 Author Report Share Posted October 17, 2012 bump!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 http://cpubenchmark.net/cpu_lookup.php?cpu=Intel+Core2+Duo+T5450+%40+1.66GHz Bolji je prvi, eno ga par mesta iznad. Sad kako si namerio da zameniš procesor na laptopu je ipak beyond me... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoSHOP Posted October 18, 2012 Author Report Share Posted October 18, 2012 fala buraz....a zna li mozda koji procesor je max za moju maticnu !??? za MSI EX600, da taj cpu nabavim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 Odeš i kupiš drugi laptop... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 ako ja nisam nešto opako istripovao, ne mogu da se menjaju procesori u laptopovima, zalemljeni su za ploču. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 Nisi Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoSHOP Posted October 18, 2012 Author Report Share Posted October 18, 2012 moze da se menja zamenio sam ovaj drugi nego ne znam ko je bolji pa sam hteo cisto da pitam da znam sta da stavim. nego ako neko zna da moze jaci ja bi kupiovi to cisto malo da ga ubrzam.msi ex600 taj lap, imam ga 3 god. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts