Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Prijavi komentar

Slavisa

Nedelja, 14. 10. 2012. 10:02h

neregistrovan korisnik

Ne zna se sta mu se moze dogoditi kada probije zvucni zid. Prica se da bi mogao da otputuje kroz vreme ili da zavrsi u drugoj dimenziji. Moze li neko malo blize da nam pojasni to?

: roflololo :

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

ok, kapiram da vam smeta 40C leti. Razumem i da ocekujete sneg u decembru pa se smorite kad otopli naglo, ali ne vidim sta je lose u 25 stepeni u oktobru?

pa nije loše, kul je, nisi lepo ispratio priču. nemke je kukao "kud se dede leto", na šta sam mu ja ukazao da je sredina oktobra :D

edit: sad vidim da pera kuka, mada mislim da nije skroz ozbiljan

Hvala na preporukama, nekako smo uspeli preko hamachija, za sada radi lepo bez pucanja, bagovanja i ostalo.

Eh sorry - nisam bio ovde od onda. :(

Koliko se secam, drugar je ukucao moju ip adresu i to je bilo to. Ali to je bilo toliko davno da se ne secam da li je postojao neki medju korak (ja mislim da nije).

Па ми смо те овде трпели годинама и сад ти хоћеш да пар месеци будес ок и пуј пике не важи :) Јбг како си сејао тако ћеш и да жањеш [roflmao]

Ок потребна ми је помоћ [:D]

Нема  будућности без истине.

pa nije loše, kul je, nisi lepo ispratio priču. nemke je kukao "kud se dede leto", na šta sam mu ja ukazao da je sredina oktobra :D

edit: sad vidim da pera kuka, mada mislim da nije skroz ozbiljan

jednostavno, jer 25 stepeni u oktobru nije normalno, i samo pogledaj broj ljudi koji sada vuče neku prehladu. Dalje, ja ne bih imao problema da je ceo oktobar 25, ali da nema tolikog variranja od jutra do podneva i uveče sa temperaturom. Ujutru ti treba jakna, u podne se kuvaš, a uveče ti je opet hladno i sve u krug. Beograd odavno nema pravo proleće i jesen

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

jesu kad postoje kao pravo proleće/jesen, ovo kad je između nije ni za kurac

Па ми смо те овде трпели годинама и сад ти хоћеш да пар месеци будес ок и пуј пике не важи :) Јбг како си сејао тако ћеш и да жањеш [roflmao]

Ок потребна ми је помоћ [:D]

Nazalost, tebi nema pomoci. :D

jednostavno, jer 25 stepeni u oktobru nije normalno, i samo pogledaj broj ljudi koji sada vuče neku prehladu. Dalje, ja ne bih imao problema da je ceo oktobar 25, ali da nema tolikog variranja od jutra do podneva i uveče sa temperaturom. Ujutru ti treba jakna, u podne se kuvaš, a uveče ti je opet hladno i sve u krug. Beograd odavno nema pravo proleće i jesen

mene jedino smara to što toplane temperaturu od 25C preko dana vide kao opravdanje da ne greju uveče/ujutru. A ljudi koji se razboljevaju - to su miševi neki, vitamini+ajkulino ulje ujutru, crni luk u hrani i beli u salatama, gg no re.

a s vremena na vreme ispolji znakove teškog autizma

:fp:

Stija ti je objasnio, pola grada je bolesno. Keva mi radi u urgentnom i čini mi se ima malo bolji uvid da li je neko miš ili ne..

Da ne govorimo kako je ovakvo vreme pogubno za hronične bolesnike

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...