f4ts0 Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 Prijavi komentar Slavisa Nedelja, 14. 10. 2012. 10:02h neregistrovan korisnik Ne zna se sta mu se moze dogoditi kada probije zvucni zid. Prica se da bi mogao da otputuje kroz vreme ili da zavrsi u drugoj dimenziji. Moze li neko malo blize da nam pojasni to? : roflololo : You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 slavisa nije fizicar :D I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 Sa cigareta sam presao na duvan jos pre mesec dana, i mogu reci da pakla ispada 50 dinara a kvalitet odlican, savetujem svima :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 genijalno :) jel to b92? moram opet da krenem da citam komentare, jedno vreme sam uzeo odmor od toga posto je koncentracija retarda postala zabrinjavajucamislim na ovo Igorovo ofc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 Hvala na preporukama, nekako smo uspeli preko hamachija, za sada radi lepo bez pucanja, bagovanja i ostalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 ok, kapiram da vam smeta 40C leti. Razumem i da ocekujete sneg u decembru pa se smorite kad otopli naglo, ali ne vidim sta je lose u 25 stepeni u oktobru? pa nije loše, kul je, nisi lepo ispratio priču. nemke je kukao "kud se dede leto", na šta sam mu ja ukazao da je sredina oktobra :D edit: sad vidim da pera kuka, mada mislim da nije skroz ozbiljan Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 Treba mi pomoc, koji se bese sajt koristi za narucivanje knjiga iz inostranstva, imao sam ga bookmarkovanog ali neko mi obrisa to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 book depository valjda Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 upravo to, zahvalan sam ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 Dosao s posla,tesko je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 Aj sad polako... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 serem se na ovo rano ustajanje.... ne zavidim ovim 9-17h ljudima uopste! Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 lol... ja moram da ustanem u pola sedam da mi keva i kreki ne zauzmu kupatilo :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 Hvala na preporukama, nekako smo uspeli preko hamachija, za sada radi lepo bez pucanja, bagovanja i ostalo. Eh sorry - nisam bio ovde od onda. :( Koliko se secam, drugar je ukucao moju ip adresu i to je bilo to. Ali to je bilo toliko davno da se ne secam da li je postojao neki medju korak (ja mislim da nije). https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 Hoću, ali neka se slegne malo prašina prvo. koja bre prašina, niko osim mene nije ni primetio da te nema :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 Odbanujte me sa irca! Mohi me, kao kojekakva povredjena siparica, ignorise! Jos se ja izvinjavam i pravdam sto sam trolovao u davno proslo vreme, al ne vredi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 Па ми смо те овде трпели годинама и сад ти хоћеш да пар месеци будес ок и пуј пике не важи :) Јбг како си сејао тако ћеш и да жањеш Ок потребна ми је помоћ Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 pa nije loše, kul je, nisi lepo ispratio priču. nemke je kukao "kud se dede leto", na šta sam mu ja ukazao da je sredina oktobra :D edit: sad vidim da pera kuka, mada mislim da nije skroz ozbiljan jednostavno, jer 25 stepeni u oktobru nije normalno, i samo pogledaj broj ljudi koji sada vuče neku prehladu. Dalje, ja ne bih imao problema da je ceo oktobar 25, ali da nema tolikog variranja od jutra do podneva i uveče sa temperaturom. Ujutru ti treba jakna, u podne se kuvaš, a uveče ti je opet hladno i sve u krug. Beograd odavno nema pravo proleće i jesen 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 Prolece i jesen najlepsa godisnja doba...meni barem :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 jesu kad postoje kao pravo proleće/jesen, ovo kad je između nije ni za kurac 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 Па ми смо те овде трпели годинама и сад ти хоћеш да пар месеци будес ок и пуј пике не важи :) Јбг како си сејао тако ћеш и да жањеш Ок потребна ми је помоћ Nazalost, tebi nema pomoci. :D https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 jednostavno, jer 25 stepeni u oktobru nije normalno, i samo pogledaj broj ljudi koji sada vuče neku prehladu. Dalje, ja ne bih imao problema da je ceo oktobar 25, ali da nema tolikog variranja od jutra do podneva i uveče sa temperaturom. Ujutru ti treba jakna, u podne se kuvaš, a uveče ti je opet hladno i sve u krug. Beograd odavno nema pravo proleće i jesen mene jedino smara to što toplane temperaturu od 25C preko dana vide kao opravdanje da ne greju uveče/ujutru. A ljudi koji se razboljevaju - to su miševi neki, vitamini+ajkulino ulje ujutru, crni luk u hrani i beli u salatama, gg no re. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 Трупси је у последње време на све има одговор :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 Ја сам се нашалио наравно :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 a s vremena na vreme ispolji znakove teškog autizma Stija ti je objasnio, pola grada je bolesno. Keva mi radi u urgentnom i čini mi se ima malo bolji uvid da li je neko miš ili ne.. Da ne govorimo kako je ovakvo vreme pogubno za hronične bolesnike 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts