~JungleBoY~ Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 ... je ove godine u ušću, a izašao je i program nisam nešto sad oduševljen programom, šta znam, možda nešto od bonda, argo, lawless ili end of watch, ako me ne bude mrzelo da čekam bonda u normalnim projekcijama, ili ako se skupim sa nekim za ove ostale. http://www.kolosej.r.../2012/10/5/230/ Filmovi koji posle Cinemanije neće biti na redovnom bioskopskom programu su: „Čarlijev svet“, „Gavran“, „Plagijator“, „Slobodni strelci“, „Hladna svetlost dana“, „Rust and Bone“, „Pusher“, „Kiler Džo“, „Nestala“, „Đavolji dvojnik“, „Selest i Džesi zauvek“ i „Ghost Rider: Duh osvete“. Cena karte je 410 RSD, odnosno 420 RSD + 120 za iznajmljivanje naočare za 3D filmove. Prošle godine su se cene karata kretale 250-350 rsd., poređenja radi. Hvala doviđenja. Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 Mnogo su skupe karte, ne znam šta je to sa tim bioskopima, uvek to kažem i i dalje me začudi. A posebno ovo za 420 dindži. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted October 11, 2012 Author Report Share Posted October 11, 2012 kad sam išao da gledam dreda u ušću sa drugarima, pre koju nedelju: dolazim tamo, nisam ni pitao za cenu, nije ni bitno, ono, imaću sigurno, ne može preko 350-400 pa da ga jebeš, ortak mi kaže 500, ja ga gledam belo i vadim sve što imam iz novčanika, i falilo je :D ne znam, postaje to preskupo zadovoljstvo. plus, em ne čujem sebe od onih klima u salama, em mi nije ni toliko blizu ušće, ne hvala. od sad, ići će se u rodu na happy day i to je to. Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts