Kurotresin@ Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 (edited) 15.6" dijagonala WXGA HD Led Acer Crystal 1366x768 Intel core i3-2330M Intel HD Graphic 3000 integrisana Ram 4gb ddr3 HDD 500gb DVD-Super multi DL Drive 6-cell Li-on battery 3*USB 1*LAN 1*HDMI 1*DVI Driveri na disku,placen 44000RSD u gigatronu,garancija 2godin s tim sto ako posle toga radite ciscenje doplati se 10e u gigatronuu i dobijete 1god garancije 300e http://www.pocket-li...9-laptop-review NIJE FIXNO,samo kes,AKO VAS ZANIMA IMAM I MIS PODLOGU DZOJSTIK I TAKO MOZE I ZAMENA ZA KOMP,SOLIDAN DO 200e,UZ DOPLATU , SVE DOGOVOR 061 61 68 612 Edited September 12, 2012 by Kure. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 Kure druže ti se baš drogiraš :))) Mislim prvo kritikuješ druge a onda prodaješ polovan laptop 10% skuplje nego što je nov u radnji - http://www.nt.rs/product.php?productId=3014 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurotresin@ Posted September 12, 2012 Author Report Share Posted September 12, 2012 kao prvo nemoj da spamujes nema potrebe,kao drugo lap je star mesec dana,kao trece placen je 44000,kao cetvrto proc radi na 2.3 jer je sandy bridge prepoznaje ga kao 4 jezgra i brzi je od bilo kog drugog dual core-a raspitaj se malo SLEDECI PUT PRE NEKO STO SPAMUJES PROVERI INFORMACIJE !!!! http://www.acer.rs/ac/sr/RS/content/model/LX.RR70C.034 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 Ne znam kako da ti kazem, ali proverio je informacije :) To sto na sajtu Acera stoji preporucena cena ne znaci da ne moze nov da se kupi za manje, kao sto ti je covek lepo postavio link. Takodje malo je bzvz da prodajes laptop koji si platio 44.000 dinara za 380 evra kad to po nekom kursu da kazemo i 114 dodje 43.300, dakle samo 700 din manje, a ipak je polovan. Kad ga izneses iz radnje i upalis, on izgubi bar 10% vrednosti... Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 (edited) kao cetvrto proc radi na 2.3 jer je sandy bridge prepoznaje ga kao 4 jezgra i brzi je od bilo kog drugog dual core-a Nauči šta predstavlja hyperthreading i upoznaj se sa i5 i i7 serijama mobilnih sb procesora a onda dođi lepo i izvini se što lupetaš gluposti, oprostićemo ti. Ne znam kakve veze ima to koliko si ga ti platio, kad on nov SAD košta 41000dinara kao što se može videti na linku koji sam ostavio. Inače nikad ne bih išao po oglasima i pričao da li je cena realna ili ne, ali s'obzirom da ti to bezobzirno radiš ostalim forumašima u ovom slučaju sam imao potrebu da odreagujem, možda se prizoveš pameti. Edited September 12, 2012 by rev Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurotresin@ Posted September 12, 2012 Author Report Share Posted September 12, 2012 Ne znam kako da ti kazem, ali proverio je informacije :) To sto na sajtu Acera stoji preporucena cena ne znaci da ne moze nov da se kupi za manje, kao sto ti je covek lepo postavio link. Takodje malo je bzvz da prodajes laptop koji si platio 44.000 dinara za 380 evra kad to po nekom kursu da kazemo i 114 dodje 43.300, dakle samo 700 din manje, a ipak je polovan. Kad ga izneses iz radnje i upalis, on izgubi bar 10% vrednosti... ok,upravu si,spustio sam na 300,to je nekako to od ptrilike,evro je danas 116.5 Nauči šta predstavlja hyperthreading i upoznaj se sa i5 i i7 serijama mobilnih sb procesora a onda dođi lepo i izvini se što lupetaš gluposti, oprostićemo ti. Ne znam kakve veze ima to koliko si ga ti platio, kad on nov SAD košta 41000dinara kao što se može videti na linku koji sam ostavio. Inače nikad ne bih išao po oglasima i pričao da li je cena realna ili ne, ali s'obzirom da ti to bezobzirno radiš ostalim forumašima u ovom slučaju sam imao potrebu da odreagujem, možda se prizoveš pameti. nema potrebe da se upoznajem sa i5 i i7 serijama mobilnih sb procesora,ne lupetam nista nemoj da si BEZOBRAZAN ja tebe ne vredjam,oprosti sebi sto si pglu,to sto si ti nasao NT COMPANY za koji niko ne zna to je druga stvar,ja sam ga kupio u gigatronu :) ne radim bezobzirno samo hocu da postignem ono sto meni odgovara. I OPET TI KAZEM i3 NEMA VEZE SA i5 i i7,NE ZNAM ZASTO TO UOPSTE POSTAVLJAS opusteno nemoj da se nerviras 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimus Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 Dare naleteo si na tvrdo, bolje se povuci! There's some disco fans in here tonight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurotresin@ Posted September 12, 2012 Author Report Share Posted September 12, 2012 Dare naleteo si na tvrdo, bolje se povuci! smara me ovaj lik 100%,ja kada postavim nekome neko pitanje i ne postignem sta hocu odustanem,ovaj smara lik svaka mu cast Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 Ajde objasni koja je razlika između reči Nehalem, Sandy Bridge i Ivy Bridge, kao i šta je tačno hyper-threading, u kratkim crtama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurotresin@ Posted September 12, 2012 Author Report Share Posted September 12, 2012 Ajde objasni koja je razlika između reči Nehalem, Sandy Bridge i Ivy Bridge, kao i šta je tačno hyper-threading, u kratkim crtama. poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 Poz retarde, Srdačno, Neko ko zna odgovor na pomenuta pitanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurotresin@ Posted September 12, 2012 Author Report Share Posted September 12, 2012 (edited) aaaaaa Edited September 12, 2012 by Kure. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 ban Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurotresin@ Posted September 12, 2012 Author Report Share Posted September 12, 2012 BAN NJEGA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts