overkind Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 Непримерено мојим годинама занима ме да ли је неко пробао неку Рејзерову Нагу? Регуларну или хекс, свеједно. Занима ме како се у свакодневном раду понашају додатни дугмићи и колико их игре, бар новије, виде. Могу ли да се користе и у старијим насловима? Читао сам нешта да постоје посебни додаци за разен РПГ игре да би Нага радила. Колико ја знам требало би да буду као нумерички део тастатуре и мени звучи да нема разлога да не раде увек и свуда, али су тесктови на нету подељени. Па чисто ако има искуства из прве руке, био бих захвалан. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mire93 Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 ja sam ga koristio,nije bio moj,dobar je mis ali je glomazan,dugmici sluze za wow,otprilike,ali moze i u drugim igricama,nije nesto posebno a mnogo kosta !!! pre bih za te pare uzeo podlogu i misa koji je 5x bolji ;) Quote Budi GOVEDO,zaposli se preko veze !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 Imao ja, miš kao miš je odličan, te tastere sa strane nisam ni koristio, inače ponašaju se isto kao brojevi bilo na numeričkoj tastaturi, bilo kao oni iznad QWERTY. Problem sa dugmićima je što su sitni i lako se maše. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dGringoe Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 Ako si planrao da je kupis moj savet ti je da je zaobidjes...Dugmici su nikakvi, a i ceo izgled - oblik misa je glup. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 Da nisi ti neki od onih kanteraša koji pomeraju miša celim dlanom pa zbog toga dižu u nebesa one odvratne okrugle Logitech cigletine? Naga ima vrhunski oblik 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dGringoe Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 Da nisi ti neki od onih kanteraša koji pomeraju miša celim dlanom pa zbog toga dižu u nebesa one odvratne okrugle Logitech cigletine? Naga ima vrhunski oblik Nisam :D igram Dotu ceo zivot i probao sam od ortaka nagu i nije mi se svidela, probao sam ej i na Wow-u i o5 isto lakse je obican mm. da napravis na tastaturi nego na nagici :p Svako ima svoj izbor, zar ne :)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts