Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Kojom brzinom si narezao Windows na CD?

Ako si stavio "auto" ili maksimalnu, nareži ponovo ali biraj x8 ili x16.

ma disk se vidi kod njegovog ortaka, ali kod njega ga ne cita

x16 vudsi,i to sa drugarovog kompa..Oooooo da..moram na brzinu da skrenem sa teme..

Sutra sam u Bgd-u..neko zainteresovan za pivo ? :D HIJAO AJMO AJMO !!

ponesi komp

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...

jel ima neko ovde ko zna tacno da objasni kako funkcionise uvodjenje ovog novog zakona o polaganju voznje, kad su koji rokovi da se zavrsi po starom i to. Pokusao sam da dobijem te informacije od auto skole al sam u sustini samo dobio odgovor "zakasnio si, upisi ti lepo kod nas po novom"... Mislim ako je tako kako oni pricaju i da sam ispustio poslednji voz, tacno necu poloziti pre 2028.

Edited by Shoocky

ajvažnije novine u odnosu na stari pravilnik

- obavezna teorijska obuka (predavanja i vežbe)

- teoretski ispit pred kamerama i na računarima

- vožnja, početak obuke tak kad se polože testovi

- polaganje vožnje trajaće najkraće 25 minuta (najmanje 15 zadataka na praktičnom ispitu)

- obavezan ispit iz prve pomoći

Teorijska obuka po novim pravilnikom

teorijskaobuka.jpgPo novim propisima teorijski deo obuke postaje obavezan, i predvidjeno je najmanje 40 časova (30 časova predavanja i 10 vežbi). Čas traje 45 min. a kandidat u toku dana može imati najviše tri časa, sa pauzama od po 10 minuta izmedju njih.

Budući vozači moraće da odslušaju predavanja, nauče propise i polože testove pre nego što krenu sa časovima praktične obuke.

Prva pomoć

prvapomo.jpgKandidati za vozače moraće da polažu i ispite iz pružanja prve pomoći, koji mogu biti organizovani u pojedinim zdravstvenim ustanovama ili u samim auto školama. Kandidati će morati da savladaju nekoliko osnovnih radnji u pružanju prve pomoći kao što su: zaustavljanje krvarenja, previjanje rane, imobilizacija pomoću trouglaste marame, veštačko disanje i sl. Obuku iz prve pomoći, organizovanje i sprovodjenje ispita obavlja Crveni krst Srbije, odnosno zdravstvena ustanova koja za to ima ovlascenje

+ 50.000 dinara za polaganje

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...