Popular Post GibanicA Posted September 2, 2012 Popular Post Report Share Posted September 2, 2012 kapiram da je vecina vas vec videla, ali eto za one koji nisu da pgledaju, ostalima obecavam da necu vise smarati :) premijerligasi.blogspot.com otvorio sam jedan mali blog posvecen iskljucivo premijerligi..Ideja mi je da pokrivam svako kolo, da ide najava u petak i pregled prethodnog kola u ponedeljak..i eventualno jos nesto od prica tokom nedelje..uz neke kladza savete koje ne bi udarao rur curse :) mnogo mi je drago da se ljudima koji dolaze ovde dopada jer znam da prate i znaju dosta o tome, tako da ta pohvala stvarno mnogo vredi i znaci mi da se raspisujem i dalje :) svaka sugestija je dobrodosla ili neka ideja o tome sta bi moglo da se pise ili koji odeljak da se uvede..zasad je dizajn poprilicno obican i bedan, jebiga ne mogu da stignem da se udubim u milion onih opcija koje postoje, a ovaj sablon mi izgleda kolko tolko pristojno..zasad vodim racuna o sustini a formu cemo usput da sredimo :)..ako neko hoce da pomogne, naravno da je dobrodosao.. jos jednom - hvala na podrsci! daje veliki podstrek da zabusavam na poslu i pisem blog :) 8 Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 gibo,imas moju punu podrsku,lako mi je da čitam ovakve tekstove,a i ja sam isto ozbiljno planirao pokretanje bloga,ali jedan carski forumas i ja nikad nismo napravili krajnji korak,tako da,go forth and pwn! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 gj! citam redovno pl topic, ne ucestvujem, ali sam voljan pruziti pomoc ukoliko je potrebna:) Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 odlicni tekstovi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 (edited) swe poxwale za blog, samo peglaj dalje! za pocetak, ubaci dugme za fb share i za tvitovanje, to valjda nije tesko? :D edit sad sam video da ima skroz dole, onda ih stavi i ovde sa strane, kao sto ima dugme za google+ Edited September 2, 2012 by alfy Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 gibo,imas moju punu podrsku,lako mi je da čitam ovakve tekstove,a i ja sam isto ozbiljno planirao pokretanje bloga,ali jedan carski forumas i ja nikad nismo napravili krajnji korak,tako da,go forth and pwn! grujo, kad ćemo blog, da prejebemo gibu? :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 kad god hoces,imam ja vec spremne rubrike i sve,zovi draganceta za hosting:D Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted September 3, 2012 Author Report Share Posted September 3, 2012 sto se mene tice,vrata su vam otvorena, obojica navijate za zvezdu i ne volite nesto MU - ispunjavate sve uslove :) Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 (edited) svaka čast. btw, što se ne prebaciš na wordpress dok ti je blog još svež? možda ćeš nekad imati potrebu da ubaciš neke module i slične zajebancije a i možeš da staviš neku lepu temu, nekome ko čita je i to bitno :) Edited September 3, 2012 by Doca. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted September 3, 2012 Author Report Share Posted September 3, 2012 pa pazi, blogger sam uzeo jer je onako user friendly i nije zahtevao puno cimanja :)..ima tamo nekih tema, ali su mi sve nekako sranje..sad za te module ne znam, ne znam ni sta je to u funkciji bloga da budem iskren :).. mislim ne znam, jel wordpress bas bolji? ako jeste onda mogu, sto da ne.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 pa jeste, ako ti zazivi blog zakupi hosting, stavi wordpress i kupis neku temu za 30$ i postanes ozbiljan igrac! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 RUR sajt ti je wordpress, na primer. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted September 21, 2012 Author Report Share Posted September 21, 2012 malo sam redizajnirao i izmenio par stvari..jeste dosta ogranicen blogger po nekim stvarima, sad kad sam se udubio..nije dzabe besplatan :)..naprimer za tagove ili bilo šta vezano za seo je poprilično neuopotrebljiv (ili se ja nisam snašao)..tako da ću vremenom verovatno preći na wordpress..kad sam već prešao i na ligu šampiona i na reprezentaciju :) Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted September 21, 2012 Report Share Posted September 21, 2012 svidja mi se blog jer imam osecaj da citam text velikog i pre svega iskrenog fana fudbala, ne pokusavas da glumis experta vec dajes svoje misljenje iz ugla navijaca koji zna dosta stvari o igri sto se tice dizajna/hostinga, toplo ti preporucujem da predjes na wordpress, na stranu to sto imas ogroman broj opcija sto se tice dizajna i izgleda bloga, funkcionalnost i kvalitet su daleko ispred svih ostalih slicnih sajtova svaka cast na do sada odradjenom poslu, samo napred! @gruja grujo, familijo, ako ti treba jedan malinar sa neverovatnim znanjem o fudbalu za taj tvoj blog, call me maybe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 opusti se starbace prosao sam rehabilitaciju sad sam normalan navijac, pratim samo francuze i nemce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 gistro Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted September 24, 2012 Author Report Share Posted September 24, 2012 http://premijerligasi.blogspot.com/2012/09/super-sunday-i-sudijske-nepravde.html mogu da se ljute fanovi mu, ali ova kradja se nije smela preksociti!:) 1 Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted September 25, 2012 Report Share Posted September 25, 2012 ovaj tekst o LS je super :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted September 27, 2012 Author Report Share Posted September 27, 2012 http://premijerligasi.blogspot.com/2012/09/menadzeri-part-1.html nije o PL, ali mislim da će vam biti zanimljivo :) 1 Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 odličan tekst, Luka Đorđević kao šlag na tortu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted October 1, 2012 Author Report Share Posted October 1, 2012 http://premijerligasi.blogspot.com/2012/10/tradicije.html sutra ću da nastavim o faljiju i stevi majamiju legendi zvezde 2 Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted October 8, 2012 Author Report Share Posted October 8, 2012 drugi deo o menadzerima! http://premijerligasi.blogspot.com/2012/10/menadzeri-part-2.html Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted October 9, 2012 Author Report Share Posted October 9, 2012 Može što da ne! Samo da vučić završi sa čišćenjem povodom prethodna dva teksta:) http://www.pressonli...-lupom-policije Koji sam insajder:))) Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted October 11, 2012 Author Report Share Posted October 11, 2012 http://premijerligasi.blogspot.com/2012/10/menadzeri-part-3.html sad kad se to kolko tolko zaokruzilo, malo cemo se posvetiti liverpulovom metamorfozom Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts