millanče Posted March 4, 2015 Report Share Posted March 4, 2015 (edited) Ja koristim ovaj, i prezadovoljan sam. Piše na njemu da je Speedlink Strike, mada je meni neobično da je tr00 Speedlink koštao 1000 din. Uglavnom, ja sam davno kupio jedan sebi, jedan ortaku, on se seče od PES-a, ja malo PES, malo DS, i sve i da je neka kopija, radi odličan posao već duuuugo. Za većinu padova ćeš morati da ubaciš x360ce emulator, da namestiš kontrole kako valja. A valja ovako 1-two handing, 2-roll, 3-interact, 4-use item, klik na desni analog treba da radi lock-on, R1-attack, R2 - strong attack etc... Edited March 4, 2015 by milanche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
psaras Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 (edited) Da li je resen problem dsfixa otkad je dark souls presao na steam? Izgubio sam sejvove nepovratno a dsfix ili je rusio igru ili nije imao efekta, zavisi kako se podesi. Ima li napretka? Bas mi se igra a ne mere bez dsfixa... Edited March 28, 2015 by psaras Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts