MikacNS Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 Poz rurovci, hteo bih da pazarim električni gril za pečenje (lol) u domaćoj radinosti. Problem je što nemam pojma šta bi valjalo kupiti, a ne znam nikog ko poseduje tako nešto za kućnu upotrebu. Ako neko ima/koristi, puno bi mi značilo da napiše jel to valja išta, da li se meso lepo, da li se dobro ispeče itd. Naravno, preporuke za modele i proizvodjače su više nego dobrodošle :) Hvala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post togFU Posted August 17, 2012 Popular Post Report Share Posted August 17, 2012 Želite da spremate grilovanu hranu? Zaboravite na skupe električne grilove ili ne daj bože pravi roštilj sa dimom koji smrdi, sada je tu novi, neverovatni, Delimano® Tiganj za grilovanje! Pomoću ovog kvalitetnog gril tiganja sa grill linijama na dnu, Vaša hrana će biti kao da ste je upravo ispekli na roštilju! Više nećete morati da čekate na odlazak u prirodu ili da zavisite od vremenske prognoze kako biste napravili roštilj, jer sada uz ovaj neverovatni gril tiganj možete pripremati jela kao sa roštilja, kada god to poželite! PORUČITE ODMAH!!! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Comandante Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 Kakav suptilan marketing. Quote I began revolution with 82 men. If I had to do it again, I do it with 10 or 15 and absolute faith. It does not matter how small you are if you have faith and plan of action. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 Da se nadovezem na ovo gore: [crno bela slika] Najnovija istrazivanja su pokazala da dim iz klasicnog rostilja sadrzi kancerogene materije koje povecavaju rizik od ovog opasnog oboljenja za cak 17% [/crno bela slika] [sisata milfusa u savrseno sredjenoj kuhinji, kolor] Uz Delimano® Tiganj za grilovanje vasa porodica je sigurna, jer je nas proizvod napravljen od laboratorijski ispitanog materijala [/sisata milfusa u savrseno sredjenoj kuhinji, kolor] on topic, rostilj na plin ti nije opcija? Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 Rostilj u tiganju? Nemoguce! 1 Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 Moze da se jede sa elektrcnog rostilja nije da ne moze, ali to nije to jednostavno. Probao par puta i eno ga skuplja prasinu... Vise infoa nemam, osim da vec neko vreme planiram zidanje klasicnog rostilja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikacNS Posted August 17, 2012 Author Report Share Posted August 17, 2012 (edited) @togfu - ovo je jos i jeftinije od redovnih grilova sto sam gledao :D al' imam jedan teflonski tiganj koji je otisao u qrac posle relativno kratkog koriscenja, pa bih za sada preskocio tiganje... @Dviny - iskreno trazim plug & play varijantu, nesto tipa sa ove strane - http://www.novel.rs/...tilji-i-grilovi @G - To stoji, nisam ni ocekivao da bude ko sa "pravog" rostilja :) Edited August 17, 2012 by MikacNS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimus Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 Ja imam neki praistorijski ei nis cinimi se, pa ponekad opicim rostiljce na terasi i meso ispadne sasvim solidno. Znaci bukvalno bilo sta od mesa ili povrca ispada lepo na njemu. Ono sto je generalno problematicno je sto posle rostiljanja uglavnom mora da se cisti terasa jer od dima bude sve masno. Povrsina za pecenje nije nesto prevelika, ali se jako brzo zagreje i spreman je za upotrebu i dosta je brz. Nisam uspeo da nadjem koji je model, ovako otprilike izgleda Spremao sam par puta meso i na dosta vecim el. rostiljima, ali oni su uglavnom dosta sporiji i nisu bas prakticni za kucnu (terasa) varijantu, vec vise za neki plac ili sta znam. 1 Quote There's some disco fans in here tonight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikacNS Posted August 17, 2012 Author Report Share Posted August 17, 2012 Nice, hvala za savete. Gledacu da uzmem neki manji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 (edited) Imam i ja jedan sličan ovom optimusovom, prilično je spor i veliko je drkanje čistiti ga jer moraš da pereš i rešetke i grejač i ovo ispod sranje. Pre bih uzeo nešto ovako Možeš da pečeš roštilj, a mož i da praviš tople sendviče. Još ako nađeš neki model gde kad ga otvoriš širom stoji ravno, pa da možeš da pečeš na obe površine. Ove ploče mogu da budu ili od teflona, ili od keramike, verovatno i još nečega, skidaju se i peru mnogo brže nego kod onog gore. Edited August 17, 2012 by rev 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikacNS Posted August 17, 2012 Author Report Share Posted August 17, 2012 E tako nesto sam i ja kontao, samo nisam siguran koja je fora kad se pece meso unutra....tipa kako ce ispasti ako ga zatvorim skroz itd. To za odrzavanje mi je isto dosta bitno, kapiram da se taj sa slike samo prebrise sundjerom i cao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 Pa ispašće dobro i to duplo brže. Mi u vikendici kad pečemo meso uglavnom pečemo na jednom tog tipa, samo sigurno 20ak godina matorom i meso ispadne baš baš dobro, toliko dobro da nas mrzi da se bakćemo oko raspaljivanja vatre. Kod kuće takođe imamo jedan manji, koji se uglavnom koristi za tople sendviče, ali ja ponekad bacim neko belo meso i ispadne skroz dobro. E sad, treba i znati kako se peče meso, mora uvek da bude na umerenoj vatri, nikako na najačem, a sve ostalo je kao kod pravog roštilja. Ja stvarno ne osećam neku preteranu razliku kad ćale peče na ćumuru i na električnom, stim što na električnom sve ide dosta brže. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimus Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 Imam i ovaj sto je rev okacio, ali on mi nije bas nesto za rostilj, mada stoji da je dosta prakticniji za spremanje ostalih stvari kao sto su sendvici i slicno. Kad ga zatvoris onako dosta ubrzas ceo proces jer onda imas grejace sa obe strane. Ako si planirao da koristis za vise namena onda je to definitivno bolji izbor, ali ponavljam meni se meso vise svidja na onom sa resetkom. Quote There's some disco fans in here tonight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTAC Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 Imam i ja jedan sličan ovom optimusovom, prilično je spor i veliko je drkanje čistiti ga jer moraš da pereš i rešetke i grejač i ovo ispod sranje. Pre bih uzeo nešto ovako Možeš da pečeš roštilj, a mož i da praviš tople sendviče. Još ako nađeš neki model gde kad ga otvoriš širom stoji ravno, pa da možeš da pečeš na obe površine. Ove ploče mogu da budu ili od teflona, ili od keramike, verovatno i još nečega, skidaju se i peru mnogo brže nego kod onog gore. ovo je resilo sve moje probleme u kuhinji s kojima se borim vec godinama... od kada sam ovo kupio, moj muzh vishe ne hrche 2 Quote sida sida e pa sta je, ako je sida nije rak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.