Popular Post juricM Posted August 20, 2012 Popular Post Report Share Posted August 20, 2012 r5 ima potencijal! mozda sam i jedini verovao u ove nepoznate ljude :D 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostacha Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 Ma koj r5 oni su LOW seed :DDD trpaj svojicu :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXperience pablo Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 hahhahahahhahahahahhahha bravo R5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeskeNBG Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 Bravo plus sta sam rekao vidis da moze! :D First name Ever, last name Greatest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koh.milosh Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 Ma bre R5 jurca sve! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FEELt Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 hahhahahahhahahahahhahha bravo R5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Qbicall.ggb Plus ;O Posted August 20, 2012 Popular Post Report Share Posted August 20, 2012 (edited) ovakom, imam dosta toga da kazem tako da se unapred izvinjavam zbog dugackog posta. zbrku sa sesirima necu da spominjem zato sto ima brda vaznijih stvari koje treba da se pomenu. pre svega bih se zahvalio hogaru za put do finala. ovako : 1.namestio si put do finala za svoju ekipu (nadajuci se da ces nas dobiti 16 - 0 kao sto si rekao filipu) i rekao si filipu na stimu da cete blejati fazon ceo dan dok ne budete igrali finale (vec si znao da cete igrati) sto sam ja mojim rodjenim ocima video kod filipa na stimu jer smo tada bili u lanu. 2.kad smo trebali da se dogovorimo gde ko sedi rekao si da se izvlaci. zapanjen sam bio kada sam video da na papiricima pisu sledeci nazivi : "STEPENICE, PROZOR...etc" i ti si se kao razmislio, a daaaaa, prozor znaci vi igrate tu i tu, a sebe si staivo u donji vip komotno pod kljuc. takodje znam da si namestio to jer sam blejao sa ficom ceo dan pre, znam da si mu reko vec da cete igrati tu (unapred si znao). 3.nase 1/4 finale je trebalo da krene u 21:00. iNation je svoje 1/4 finale zavrsio u 21:30 kada su bili slobodni donji vip, i centralnih pet kompova. mi smo se smestili gde je bio iN, a KVG gde je bio SUM, i bili smo spremni da krenemo istog trenutka, ali se pojavio hogar (koji je do tada spavao u kolima iako organizuje turnir) i rekao je USTANITE, mi igramo prvo 1/4 finale. ja sam reko tebra spremni smo da krenemo i mi i oni, a KGB (njihov vs) jos nije bio tu, i onda mi je on rekao momci su dosli dole sad cemo da igramo. nazalost posto je on organizator morali smo da ustanemo i mi i KVG (iako smo se vec namestili) i jos jednom napominjem da je to bilo u 21:45 od prilike. Znate li kada je poceo mec kbp - KGB ? U POLA 12 ! i mi dolazimo gore mislimo zavrsili su kad ono oni jos nisu poceli. pita moj drugar hogara sto niste poceli, znate sta je reko ? "NAMESTAMO TIM SPIK" !!! do tada mi smo mogli vec da odigramo sa kvgom i turnir da ne kasni (kao sto je kasnio 8h). 4. iako HOGAR organizuje turnir, celo vece ga nije bilo, cak i kada je bilo najpotrebnije, da donese odluku kao organizator. protiv KVGa doslo je do pucanja svih kompjutera, i situacija je vrlo kompleksna tako da necu da objasnjavam, ali trebalo je da se donese odluka koji startmoney treba da se stavi i je l treba da nam se daju 3 partije (posto smo vodili 3-0) kad su pukli kompovi. Odlucio je uorsh, i to se nije svidelo ekipi KVG zato sto su bili osteceni (kucali su kill 2 partije a mi smo imali 10k) koji su se posle ljutili na nas iako mi nismo imali veze sa tim. kasnije, Hogar se samo pojavio i rekao je da su pare dole, i da ide gajbi. ako mozes da nastavis tako a da te ne grize savest hogare onda ti stvarno zavidim. Podcenjivao si nas, stavio si nas u low seed, rekao si da nas dobijas 16 - 0, zato ti se tako i vratilo. pozdrav za SHOMYja koji je decko ispao korektan BRDA //// i iscimao se BAS BAS BAS oko nas. gg e-frag, KVG <3, sMk, iNation (vi se salite sa igricom :D) i hvala svima sto su nas gledali i sto su navijali :D pozdrav R5 PLUS[C] Edited August 20, 2012 by fragmacha 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
weronja Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 SVAKA CAST R5! ♥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
clan+Lotta Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 i jebi hogara :D bar te bux nije opet karao :) kbp//Lotta Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagerseN Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 (edited) gg svima bila je dobra organizacija Edited August 20, 2012 by MASINA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glly Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 r5 ima potencijal! mozda sam i jedini verovao u ove nepoznate ljude :D http://www.mondo.rs/s256583/Zdravlje/Vesti/Stize_lek_protiv_celavosti.html ima sanse! E-FRAG.NET Link to comment Share on other sites More sharing options...
fLpvisa Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 gg svima bravo r5 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted August 20, 2012 Author Report Share Posted August 20, 2012 E sad ovako :) Decko ti fragmacha ko god da si,podcenio sam te i podcenicu te opet,jer si mali nafurani idiot :) Puuuuuuuuuuun mi vas je polni organ kontas?:) Ne mogu ja da vam odlucujem za PARE,kad igram mech,i to dal sam ja u igraonici ili spavam,tu je SHOMY koji je isto organizator i vlasnik,njemu mozes da se obratis. A to za satnicu,dal ste se vi namestili bez kontaktiranja ni mene ( nisam bio tu,bio je shomy ) ,pa vam ja rekao da ustanete lepo pise tamo u satnicama ako nisi dovoljno pismen da procitas,onda sta da ti kazem ( 1/4 Finala ( bo3 ) 19:00 myDGB-SUM ( 1 ) 19:00 sMk-LWC ( 2 ) 21:00 KGB-kbp ( 3 ) 21:00 KVG-r5 ( 4 ) Sve u svemu,turnir je kasnio jer ste se svi cekali i namestali pola sata,dogovarali taktike,ali igrao se kanter to je bitno :) Koj rezultat bio u finalu? 1 Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3k111 Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 Ne bih da se mesam,ali sva sreca pa si odgovorio na sve sto je decko postavio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXperience pablo Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 http://www.mondo.rs/..._celavosti.html ima sanse! hahahhahahhaha maki jel znas da placem hahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted August 20, 2012 Author Report Share Posted August 20, 2012 (edited) to sto sam se ja dopisivao i sprdao sa filipom,kakve to veze ima? :) Necu se pravdam decurliji,koja je ove godine naucila da se okrece od flasheva :) Tako da necu odgovarati na vase postove,od likova koji imaju 10+ godina :) hf Edited August 20, 2012 by HogaRkbp Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qbicall.ggb Plus ;O Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 to sto sam se ja dopisivao i sprdao sa filipom,kakve to veze ima? :) Necu se pravdam decurliji,koja je ove godine naucila da se okrece od flasheva :) Tako da necu odgovarati na vase postove,od likova koji imaju 10+ godina :) hf sto bi se ti meni pravdao ? nisam se tebi obratio bakaa pricam ljudima da vide sta se desavalo na turniru koji si ti organizovao p.s. ja jos ne znam da se okrecem na fles 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrk1 Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 Zasto svi misle da je lako organizovati turnir?Najlakse je da kazes,e kasni,e ne valja itd...Ako si svestan da mozes da napravis turnir bez ikakvog propusta (bilo ko) onda uradi to.. A ne kad se zavrsi turnir da se kuka. Citao sam ovo da ste bili u low seed-u (R5) , pa iskreno,ne igram cs brda,niti sam pratio,ali da ste u proteklih nekoliko turnira bili u vrhu sigurno vas ne bi stavili u low...To sto ste bili drugi,svaka cast,treba da nastavite tako,ali nije poenta da dodjes na forum i da pljujes hogara ili bilo koga drugog.Znas koliko je jakih i dobrih igraca podcenjivalo protivnike pa su izgubili od istih,to se desavalo i uvek ce... Jos samo jedna stvar,iskreno i da ja organizujem turnir u svojoj igraonici sigurno moju ekipu ne bih stavio da sede na komodoru... Jbg-a tako je kako...Ali opet vidis da i posle svega vi ste stigli u finale,znaci bez nervoze,samo nastavite da vezbate i to je to... hf 1 Nije mi dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 (edited) Jedno je kad turnir kasni a orga se cima vamo-tamo (Juric), vidi se da mu je stalo, a jedno je kada ode da spava u autu, ili jos gore kada ode kuci!? Pogotovo ako je stvarno istina ovo za 1/4 finala, takvu idiotariju jos nisam video. Dokle god mi svi bili sa stavom "kako je tako je" i mislili da orga ima pravo da radi sta hoce, tako ce i biti. I da, lako je organizovati turnir, tesko je dobro organizovati. I da, na kraju dodje i kaze boli me k da odgovaram bilo kome. E pa nije bilo kome ako su ti ljudi bili na turniru i platili ufur. Valjda imas i neku obavezu prema njima. Edited August 20, 2012 by toMaBRE 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoca` Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 bravo za MYDGB jordan trshiii :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 dajte neke demoe jebote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 dajte neke demoe jebote dajte stvarno hocu da vidim kako kassad kara sa Rikijem I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gromes Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 svaka čast ekipi r5, vidi se da su momci vežbali i da se trude i to treba da se ceni :) 4 kapitena r5 u vezi nameštanja, muljavina i to...gledaj, treba znati svoja prava i boriti se za njih ali isto tako i ne gaziti tuđa... mene si smarao ispred igraone 4-5 puta da banujemo mape rečenicom 'ae banujemo mape, ti prvi' iako treba da se baca novčić s obzirom da je ekipa koja tri puta banuje mapu prva realno u kanalu pošto tri puta imaš šansu da banujem mapu koji bi i ti banovao. kada ti treba da zaobiđeš pravila to je u redu, a za druge nije...tako da ne glumi vevericu =DDD uživaj, poz ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WYRR Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 Citam i SMEH. Necu nista da komentarisem samo cu da kazem STIDI SE sto smes da kazes da je zbog NAS turnir kasnio. I na fles mozda ne znam da se okrenem,al' ocigledno znam dovoljno da ti uzmem prvo mesto u grupi... ili ipak probaj da ubedis nas , svoje igrace i sve ljude koji su gledali mec tamo da je bilo 16:14 a ne 15:15... SMEH STIDI SE! The Creator.Teacher of the World. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted August 20, 2012 Author Report Share Posted August 20, 2012 Citam i SMEH. Necu nista da komentarisem samo cu da kazem STIDI SE sto smes da kazes da je zbog NAS turnir kasnio. I na fles mozda ne znam da se okrenem,al' ocigledno znam dovoljno da ti uzmem prvo mesto u grupi... ili ipak probaj da ubedis nas , svoje igrace i sve ljude koji su gledali mec tamo da je bilo 16:14 a ne 15:15... SMEH STIDI SE! mentolu mali jedan od vas je napisao kad sam pitao koliko je bio half ,vas igrac je napisao 13-2...ja ne znam si ti mentalan? :) DEMO-i sa jedne mashine : http://www.sendspace.com/file/0a1rjc sa druge mashine demo-a nema,valjda ih je shomi sacuvao,pa da uploaduje,ja ih na flashu nemam. poz Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts