Grotar2 Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 http://www.paradoxplaza.com/games/a-game-of-dwarves Zanimljiva igra jos od evil geniusa ne secam se da je bilo neceg slicnog :D Izlazi Q4 2012 tao da necemo morati dugo da cekamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 (edited) Ha! 3d Dwarf Fortress! Sjajno! o/ Edited August 15, 2012 by twisted PlanetaR system Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grotar2 Posted October 24, 2012 Author Report Share Posted October 24, 2012 Izasla igra. javljam utiske uskoro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 Ja sve kad vidim naslov topica pomislim neka parodija na Game of Thrones, ne znam što :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 nije losa igra ali ipak je meni neprevazidjen Dungeon Keeper 1 i 2.Primetio sam i neke bagova,kao sto je recimo bagovanje prilikom kopanja gde patuljak jednostavno nece da kopa iako lako moze da dodje do mesta gde se kopa.S druge strane dobra je fora sto mozes da kopas i gore i dole a ne samo u jednoj ravni,tako da mozes da napravis veoma zanimljiv lair Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts