brue Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 Da li neko ima pozitivno iskustvo sa file share sajtovima koji su free, tj da sve ok radi i da su fajlovi sačuvani u što dužem vremenskom periodu? Imate neku preporuku? Treba mi za pdf fajlove, a meni omiljeni imageshack to ne podržava. jbga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 minus, cloudapp recimoa i dropbox super radi share-ovanje fajlova i celih foldera, to valjda koristiš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted August 8, 2012 Author Report Share Posted August 8, 2012 mislim na public share. da na sajtu stavim link koji vodi do fajlova, kako bih sačuvao prostor, a da je ono - retard varijanta preuzeti. ovaj minus odgovara, hvala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 mozes i na dropboxu da odradis isti taj scenario sa public linkovima, jedino sto si ogranicen prostorom od 2GB or something. Mada ako su PDFovi to ne bi trebalo da bude problem (osim ako nije rec o par hiljada PDFova) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 Garant hoce da deli pdf-ove VELIKOSRBSKOG sadrzaja i nacionalisticku ideologiju! Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 e, da, box nudi 50 gb za džabe, to je kapiram najbolja opcija pri tom, mislim da će svaki takav free servis da ti ukine nalog ako budeš pravio preveliki saobraćaj jer im nije namena da budu hosting servisi, ali nećeš praviti veliki saobraćaj pdf-ovima tako da opušteno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 Garant hoce da deli pdf-ove VELIKOSRBSKOG sadrzaja i nacionalisticku ideologiju! ali kako kada nije pisao na ЋИРИЛИЦИ ОВАЈ ТОПИК btw www.zippyshare.com poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted August 9, 2012 Author Report Share Posted August 9, 2012 Ma ne, nije za balkanske. Za firmu nešto, pa da ne rabim ograničeni prostor koji su skoro pojeli sa slikama. Zato i nije na ćirilici :) hvala na informacijama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts