Jump to content

Premier League 2012/13 Season

konfuzni

Recommended Posts

Stvarno odlicno igra Liverpul u poslednje vreme sem utakmice sa Stoukom, bas mi je milo i zbog njih i zbog pljuvaca Rodzersa

Villa? Ovo su dve dobre tekme, ne zavaravajmo se. Plus, kad dođe neko ozbiljniji, Wisdom će da pokaže koliki je fail

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Ma Villa se ne vredi analizirati, mislim ne znam kako ste vi to videli, ali meni je stvarno smesno da je ekipa kao ste je Villa taj dan davala gol kako je htela, mislim da je to ono "kada ekipa ima dan " sto bi rekli novinari jelte.

Meni je Wisdom ( kao i ostali iz akademije ) gotivan zato sto barem ima muda, ne volim kada se neko ubaci u prvi tim i usere se , i da ne zna i nume + za hrabrost za sve njih

Ја бих волео да загризу за неког јаког шпица, типа Дембу или Виљу (ако га Барса уопште продаје). Борини је канта очигледно, а не знам колико ће Стариџ сам моћи да допринесе екипи.

А волео бих да угазе Јунајтед, а после нека буде шта буде, само да корњача пати.

~~

@ celzi

toresa treba oterati pod hitno. stvarno ne vidim cime je on zasluzio toliki kredit. covek je kriminalan. majko mila da nam je neki normalan napadac tipa dzeka gde bi nam bio kraj

inace cini mi se da je nepravedno ponishten lampardov gol kod 0:0

beniteza bolje da ne komentarishem, covek je totalni debil. krenuo bez azara i mote, kojeg je ubacio u 75. minutu. u utakmicu koju su morali da dobiju. prvo poluvreme nismo imali ni polu shansu protiv onakvog cemera od ekipe.

protiv liverpoola mi ih je bilo zao posle 20min, onakvo useravanje po protivniku odavno nisam video, trebalo je da bude 5:0 na poluvremenu

btw everton sabija, odlicna ekipa, trebali su i celzi da dobiju pre neki dan. tu se celavi izvukao ali ga je zato naduvao qpr

realno da nismo kupili azara bili bi oko desetog mesta

Edited by psy

http://www.independent.co.uk/sport/football/news-and-comment/west-ham-star-matt-jarvis-shows-he-has-the-right-attitude-by-appearing-on-gay-magazine-8437874.html

West Ham star Matt Jarvis shows he has the right attitude by appearing on gay magazine

сад бар знамо зашто менџи навија за Вест Хем...

Um caruje, Dundo Maroje!