manager Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 da, bas se vidi tako iza ledja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 Ovde se vidi lepo. Ne zaboravimo da je ovo ipak http://www.youtube.com/watch?v=LVtYWd5TRS4. Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted October 28, 2012 Author Report Share Posted October 28, 2012 hehe reci. inace, po meni ste zaboravili najbitnije, a to sto runi nije dobio drugi zuti za ono povlacenje ma koje crno povlacenje :) tores je trebao crveni da dobije odma zbog onog starta djonom Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 Eh koliko prdite, mada nije ni cudo kada navijate za junajted i matoru kornjacu... cudo se nije neko javio i napisao da su bila oba crvena i da nije bio ofsajd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 (edited) pogledajte Banetovu levu nogu samo, cist faul, cist crveni ne znam zasto se uopste poteze prica da to nije crveni :D crveni (drugi zuti) Runiju mi je isto lol, posto nije bilo povlacenja, nego se ovaj zakucao u njega i bacio drugi zuti Toresu, pa to mogu da poredim sa drugim zutim RvP-u protiv Barse. to mora da je sa namerom dato, ne verujem u slucajnosti i greske vise u takvim situacijama (pogotovo kad igra junajted), tacno je cekao sudija tako nesto, a zuti se u onakvim situacijama daje samo kad si 100% siguran za simuliranje. ja sam prvo mislio da ga je Evans ubio onim startom, ispalo je na kraju da ga je samo zakacio, al opet je bio faul... sramotna odluka, pogotovo sto je sudija bio u savrsenoj poziciji za ofsajd je kriv linijski, mada je sudijski trojac uvek u talu :D ja sam prvo mislio da je Cicarito blizi golu od Ceha, ali cist ofsajd mooozda je tu sudiji bilo teze da oceni, ali i to je trebalo da se svira na kraju, velika kradja a moje misljenje je da nije slucajna kradja, tj. da nisu sudijske greske, nego dogovor pa ova tekma je zasenila tekmu Katanija - Juve po kradjama, sve vam je jasno :)) Edited October 29, 2012 by alfy Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 (edited) edit: NVM Edited October 29, 2012 by BakiSaN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 mislim da ga je ramirez presao, pa ga je ovaj povukao. nebitno, mozda i gresim, bio sam u deliriumu, ali i komentator je nesto spominjao Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 (edited) "I thought he went down. I think Jonny may have just caught him a little bit," added Ferguson. "But you could carry on running, which he could have done, but he chose to go down. Edited October 29, 2012 by siniSter Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 dobro znamo za matorog da je vec odlepio.. ali junajted vec 2 derbija dobija na kradju, i sto je reko neko iznad cak i juventusova kradja juce u odnosu na ovu izgleda smesno..to mora negde da se vrati i naplati, ne mozes bedom osvojiti titulu.. ako nista, drago mi je da sve vise ljudi mrzi mancester :) Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 ja sam ceo sunday propustio,a skontao sam da je epsko bilo :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 dobro znamo za matorog da je vec odlepio.. Zasto je odlepio? Zato sto govori istinu? 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 taman sto je koma izvrsio potpunu transformaciju, eto vraga :D Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 zasto je odlepio? to mozes da me pitas ako si poceo da pratis PL ove godine.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Sa samim tim sto si reko da ti je drago da sve vise ljudi mrze Manchester, cisto sumljam da pratis taj team i Ferguson. Hvala na minuse, niko nista nema da zameri ili da prokomentarise, sjajno :) U ostalom, to sto je rekao i jeste istina, zar nije mogao Tores da nastavi? Zar nije mogao da proba da uradi nesto, nego je on odlucio da " simulira" taj faul? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Za Manchester mi je mnogoooo drago, cimer je igrao tacan rezultat 2:3 na nekoj Atlantik nagradnoj igri, i jedini je u gradu koji je pogodio, u uzeo je 50k dinara :D Konacno da se profitra od idiota ... Liverpul opet ukrali, Suarez objasnio radovanjem , Everton zasluzio pobedu . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Evans je ostro uklizao i ZAKACIO po nozi Toresa. Ja ne vidim sta tu nije jasno bilo kome... Na Toresu je tu da proceni da li moze da nastavi ili da padne, ali Evans je udario Toresa. Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dakii Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Ok unitedu je pomogao sudija, celsi je bolji, Ferguson je odlepio...Mene samo zanima zasto se naprimer ovo i ovo http://www.youtube.com/watch?v=TGbKdTBVwpQ, i jos milion situacija nikad ne pominje.Arteta je ovog vikenda dao gol iz ofsajda za Arsenal, ali to nikog ne zanima? Samo se govori kako United namesta utakmice i o tome kako Ferguson ima uticaja na sudije. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Dzaba pricas brate, matorac je odlepio! :D Smarajte malo barcu jebote. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 U ostalom, to sto je rekao i jeste istina, zar nije mogao Tores da nastavi? Zar nije mogao da proba da uradi nesto, nego je on odlucio da " simulira" taj faul? Cek bre, dal me ti zajebavas ili si ti stvarno ozbiljan u vezi ovoga? Jbt ja ne znam sta ti gledas na klipovima koji se vrte po netu, pa ne vidis da je evans udario/zakacio (nazovi kako hoces) toresa po stajnoj nozi. stvarno mi niste jasni vise... Arteta je ovog vikenda dao gol iz ofsajda za Arsenal, ali to nikog ne zanima? Samo se govori kako United namesta utakmice i o tome kako Ferguson ima uticaja na sudije. Mozda zato sto je dobio mrtvi qpr i sto mec nije imao ni priblizni znacaj kao ovaj? Ne, mancester ne namesta i ferguson nema uticaja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Ma ok sudija je bukvalno odlucio utakmicu i to niko ne spori, ali isto tako je prosle godine samo za Celzi kada Davidu Luizu nije dao crveni, a ovaj kasnije dao pobedonosni gol. Engleske sudije su ocajne, ali te teorije zavere da se navlaci samo za Mancester su smesne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 jbt u sredu opet igraju, nisam znao :D kad-tad ce biti sex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 (edited) Ok unitedu je pomogao sudija, celsi je bolji, Ferguson je odlepio...Mene samo zanima zasto se naprimer ovo i ovo http://www.youtube.com/watch?v=TGbKdTBVwpQ, i jos milion situacija nikad ne pominje.Arteta je ovog vikenda dao gol iz ofsajda za Arsenal, ali to nikog ne zanima? Samo se govori kako United namesta utakmice i o tome kako Ferguson ima uticaja na sudije. sudijske greske su normalne. nenormalno je da sudijske greske idu na vodenicu mancestera (dobro ne uvek), ali u vecini slucajeva, tu nesto mora da smrdi a matora kornjaca je odlepila, pa eto primer ova tekma sa celzijem, mogao je samo da iskulira pricu i da ga boli jaje, ali ne, on sere kako je sudjenje bilo ok, mislim lol ili posle ovoga je on nasao sebi za pravo da kenja sudijama posle tekme... i tako ima sto slucajeva, odlepio lik totalno Edited October 29, 2012 by alfy Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 lepo si rekao,sudijske greske su normalne,kao da united nikad nije ostecen,ko je gledao partizan - novi pazar,mogao je da ustanovi da je klatenburg mala beba za ove slepe nislije ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 ali sam isto rekao da je nenormalno da sudijske greske u 90% slucajeva idu u korist mancestera, kad je gusto naravno a to rade vec godinama, klasicna kradja Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 (edited) Engleske sudije su ocajne, ali te teorije zavere da se navlaci samo za Mancester su smesne. This. Nije samo Manchester u pitanje vec sve timove, onda ide zakljucak da ne namesta Manchester, nego da su sudije cisto sranje. Edited October 29, 2012 by towerrr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts