Jump to content

Premier League 2012/13 Season

konfuzni

Recommended Posts

pogledajte Banetovu levu nogu samo, cist faul, cist crveni

ne znam zasto se uopste poteze prica da to nije crveni :D

crveni (drugi zuti) Runiju mi je isto lol, posto nije bilo povlacenja, nego se ovaj zakucao u njega i bacio

drugi zuti Toresu, pa to mogu da poredim sa drugim zutim RvP-u protiv Barse. to mora da je sa namerom dato, ne verujem u slucajnosti i greske vise u takvim situacijama (pogotovo kad igra junajted), tacno je cekao sudija tako nesto, a zuti se u onakvim situacijama daje samo kad si 100% siguran za simuliranje. ja sam prvo mislio da ga je Evans ubio onim startom, ispalo je na kraju da ga je samo zakacio, al opet je bio faul... sramotna odluka, pogotovo sto je sudija bio u savrsenoj poziciji

za ofsajd je kriv linijski, mada je sudijski trojac uvek u talu :D

ja sam prvo mislio da je Cicarito blizi golu od Ceha, ali cist ofsajd

mooozda je tu sudiji bilo teze da oceni, ali i to je trebalo da se svira

na kraju, velika kradja

a moje misljenje je da nije slucajna kradja, tj. da nisu sudijske greske, nego dogovor

pa ova tekma je zasenila tekmu Katanija - Juve po kradjama, sve vam je jasno :))

Edited by alfy

Um caruje, Dundo Maroje!

Sa samim tim sto si reko da ti je drago da sve vise ljudi mrze Manchester, cisto sumljam da pratis taj team i Ferguson. Hvala na minuse, niko nista nema da zameri ili da prokomentarise, sjajno :) U ostalom, to sto je rekao i jeste istina, zar nije mogao Tores da nastavi? Zar nije mogao da proba da uradi nesto, nego je on odlucio da " simulira" taj faul?

Ok unitedu je pomogao sudija, celsi je bolji, Ferguson je odlepio...Mene samo zanima zasto se naprimer ovo

i ovo http://www.youtube.com/watch?v=TGbKdTBVwpQ, i jos milion situacija nikad ne pominje.Arteta je ovog vikenda dao gol iz ofsajda za Arsenal, ali to nikog ne zanima?

Samo se govori kako United namesta utakmice i o tome kako Ferguson ima uticaja na sudije.

• Upvote (+1) 2

U ostalom, to sto je rekao i jeste istina, zar nije mogao Tores da nastavi? Zar nije mogao da proba da uradi nesto, nego je on odlucio da " simulira" taj faul?

Cek bre, dal me ti zajebavas ili si ti stvarno ozbiljan u vezi ovoga? Jbt ja ne znam sta ti gledas na klipovima koji se vrte po netu, pa ne vidis da je evans udario/zakacio (nazovi kako hoces) toresa po stajnoj nozi. stvarno mi niste jasni vise...

Arteta je ovog vikenda dao gol iz ofsajda za Arsenal, ali to nikog ne zanima?

Samo se govori kako United namesta utakmice i o tome kako Ferguson ima uticaja na sudije.

Mozda zato sto je dobio mrtvi qpr i sto mec nije imao ni priblizni znacaj kao ovaj?

Ne, mancester ne namesta i ferguson nema uticaja.

Ok unitedu je pomogao sudija, celsi je bolji, Ferguson je odlepio...Mene samo zanima zasto se naprimer ovo

i ovo http://www.youtube.com/watch?v=TGbKdTBVwpQ, i jos milion situacija nikad ne pominje.Arteta je ovog vikenda dao gol iz ofsajda za Arsenal, ali to nikog ne zanima?

sudijske greske su normalne.

nenormalno je da sudijske greske idu na vodenicu mancestera (dobro ne uvek), ali u vecini slucajeva, tu nesto mora da smrdi

a matora kornjaca je odlepila, pa eto primer ova tekma sa celzijem, mogao je samo da iskulira pricu i da ga boli jaje, ali ne, on sere kako je sudjenje bilo ok, mislim lol

ili posle ovoga

je on nasao sebi za pravo da kenja sudijama posle tekme... i tako ima sto slucajeva, odlepio lik totalno Edited by alfy

Um caruje, Dundo Maroje!