cyBhoneR Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 Ne znam da li ste videli info iz S2Gaminga da ce danas 20.07 da dozvole svim igracima sve heroje. Po meni to je malo bedno zbog ljudi koji su dali brdo kesha na te njihove EA(Early Access) heroje i ostale gluposti a danas je sve to za dz.Kako meni izgleda hon puca po shavovima. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 Pa zar ne ide 16 heroja u rotaciji nedeljno (znači ipak nisu svi) + ovi što su platili imaju mesec dana ranije nove heroje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted July 20, 2012 Author Report Share Posted July 20, 2012 Bilo je to do danas.Izbacili su i na njihovom forumu da pustaju sve heroje za sve korisnike. Sad je fora ko ima legacy account da dobija novog heroja odmah za dz dok drugi mogu ili da plate ili da sacekaju mesec,dva ili cak tri dok ga oni ne stave u njihovu bazu. Tipican potez zbog besplatne dote2 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 Dobro, to je bilo jasno, mislim, ipak će im DOTA oduzeti deo kolača pa moraju da se bore. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted July 20, 2012 Author Report Share Posted July 20, 2012 Znas kako,ja i dalje mislim da ce dosta ljudi ostati na hon-u iako ce im dota2 biti dostupna. Ipak ljudi koji igraju HoN vole tu njegovu brzinu koju Dota 2 i LoL nemaju. Doduse vreme ce pokazati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 Sve je to tačno ... doduše, iza Dote stoji Valve :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riise Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 (edited) Koliko sam ja shvatio svaki igrac koji ima status legacy acc-a ce dobijati 2 silvera vise po TMM-u nego basic/verified tacnije obicni free acc-ovi...Inace spustili su cene alt avatara nekih announcera itd... Edited July 20, 2012 by Riise! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 (edited) Svi koji su kupili alt avatar (bilo koji) za gold su dobili mechanical Gemini skin, takodje u toku sledece nedelje svi koji su potrosili gold na bilo sta ce dobiti refund. Svi heroji su free za non legacy accountove, sem trenutnog EA heroja (propheta) i buducih EA heroja za koje ce sistem ostati isti. Token sistem je takodje izbacen komplet. U sustini, sad nema smaranja, silvere zaradjues da bi kupovao kozmetiku, ne delove igre. Usled toga sledi lista! Cenovnik: Alt Avatari 3000S ili 420G Infected Slither 3000S ili 390G Chimera Draconis Witch Hunter Doll Master Bushi Swiftblade Judge Vindicator Chainsaw Moraxus Illithiphelia Submariner Kraken Zeppelin Bombardier Clockwork Archer Voodoo Doctor Demon Hunter Zerker Brass Arachna 1500S ili 390G Classic Pollywog Voodoo Raptor Brass Arachna Shenlong Horseman War Crematorium Balphagore Minotaur Behemoth Kuznya Blacksmith Wooly Cthuluphant Rhino Rampage Horseman Death Shaka Nomad CyberValk Geojuice Demonbuster Electrician O-yoroi Gauntlet Horseman pestilence Horseman Famine Medusa Midas PeKing Duck Xeno Predator Queen Bee Monarch Sniper Scout Night Hunter Sve ostalo kosta 500S ili 250G Announceri: 4000S ili 600G Badass Pack Pimp Pack 2500S ili 350G British Gentleman Pack Flamboyant Pack Breakycpk Pack Tauntovi: Taunt - 700S ili 300G 3000S ili 500G Honey Badger Taunt Tombstone Taunt 1500S ili 300G Gore Taunt Fist of Sol Taunt Heavy Metal Taunt Dumpster Taunt Droppin' G's Taunt Baby Taunt Chiprel Taunt Edited July 21, 2012 by Shale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts