Popular Post gruja Posted May 19, 2013 Popular Post Report Share Posted May 19, 2013 evo i ja da se oglasim sinoc sam bio na stadionu, gledao iz novinarske loze na istoku i ono sto mogu da kazem je da ovakav derbi ima jos mozda cetiri-pet zemalja na svetu,jebote onaj ambijent je bio bolestan...naravno usrali su ga grobari koji su se tukli medju sobom kao i uvek,a i kako je odmicala tekma tako su i navijaci zvezde posustajali jer onu bedu niko nije mogao da prati ravnodusan Partizan je zasluzeno pobedio, apsolutno zasluzeno,i ima apsolutno kvalitetniju ekipu.Zvezda ne samo da nista nije prikazala,nego je Sa Pinto izveo SRAMNU postavu,sa jednim spicom,kao da mi jebeno mozemo da igramo na remi.Svi sad pricaju JAO DA JE USLA KASALICINA PRECKA,a to sto nismo imali nijednu stopostotnu za 90 minuta,to nikom nista.Zvezda je limitirana ekipa,sa limitarinim igracima,i sa ocajnim strancima koje ne znam zasto vise forsiramo.Brate,nek igra micko,nek igra milunovic,nek igra mudrinski,boli me kurac,daj da igraju igraci koji mogu da osete sta je derbi,koji mogu da imaju pripadnost prema klubu,navijacima,itd itd...Rasovic se nije stekao a i takticki je nadmudrio Pinta,za kojeg sam od pocetka tvrdio da je ocajan trener i da je imao vise srece nego pameti jer na tri vezane utakmice nisu svirali cist penal protiv nas. Nije zvezda ni namestala te tekme (mozda samo sa jagodinom),nego jednostavno imali smo srece koliko hoces.Nek smo pukli juce 5:0 ali da smo ih napali kao ljudi,a ne brate ako ga umuljamo slucajno,umuljali smo ga.I jebote,0:0,juris titulu,i ti ubacujes maksimovica,ma daj sisaj kurac polutrenercino glupa. i svako ko je verovao da je prvenstvo prodato zvezdi i da je derbi prodat,nek se javi odredu za lobotomiju mozga 11 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted May 19, 2013 Report Share Posted May 19, 2013 Gruja jos jednom objasnio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted May 19, 2013 Report Share Posted May 19, 2013 10 do 12 utakmica pokrala? U kojoj zemlji mi zivimo,daj sto ne kazete pre tekme da stavim kucu... U nasoj bednoj ligi ima 30 kola(28 do sad odigrano),na 8 utakmica zvezda izgubila ili odigrala nereseno ostaje ti 20 utakmica gde smo pobedii a mi smo namestili vise od pola? :D Kapiram da neko kaze 5/6 utakmica kad je povuci potegni pa kao nameste al' pretera ga debelo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 19, 2013 Report Share Posted May 19, 2013 (edited) da, bar 10-12 je sigurno Zvezda izvlacila na crveni karton protivnika, ponisten gol, nedosudjen penal, penal za Zvezdu. najveci broj u jesenjem delu edit: evo ga mracko :D Edited May 19, 2013 by leisure 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted May 19, 2013 Report Share Posted May 19, 2013 grujo zasto nemas titulu X ? :) Quote Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted May 19, 2013 Report Share Posted May 19, 2013 Ima vazniju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 19, 2013 Report Share Posted May 19, 2013 slažem se da je nameštano, ali 10 utakmica i meni deluje mnogo. primera radi, zvezdi je ove sezone suđeno ukupno 3 penala, od toga 1 odlučujući (sad ovaj protiv ofke). Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted May 19, 2013 Report Share Posted May 19, 2013 da, bar 10-12 je sigurno Zvezda izvlacila na crveni karton protivnika, ponisten gol, nedosudjen penal, penal za Zvezdu. najveci broj u jesenjem deluedit: evo ga mracko :Dkoje? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 19, 2013 Report Share Posted May 19, 2013 (edited) koliko mogu da se setim 2. kolo - nepostojeci crveni za Rad u 20 i nekom minutu (2:2) takodje negde na pocetku sezone nepostojeci za Donji Srem isto u 20im minutima - 1:2 ste dobili protiv Slobode crveni i penal posle koga dajete golove u 85. i 90. minutu i izvlacite 3 boda protiv Rada u drugoj utakmici takodje isljucen igrac u prvom poluvremenu, secam se da je Kasalica isprovocirao do jaja i izasao bez posledica nedosudjen penal za BSK nedosudjen penal za Smederevo lol mec sa Jagodinom nepostojeci penal protiv Ofke ovo su neke bitne situacije kojih mogu da se setim trenutno, mislim da ih ima jos posle ovih situacija ste se izvlacili iz 1 u 2 ili iz 2 u 1 :D(ovih prelaza je bilo bas bas puno) Edited May 19, 2013 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted May 19, 2013 Report Share Posted May 19, 2013 Ovde ima 8 situacija za koje kazes da je utakmica namestena, lol mec protiv jagodine gde smo mi dobili crveni karton? Takodje protiv slobode nije bilo nikakvog penala samo crveni karton i to po mom misljenju opravdan,tu smo uz pomoc srece dobili debelo :D Kakva je to namestena tekma sa radom kad ne dobijes 3 boda? :D slazem se da je moguce da je bilo namestenih ali ni blizu 10 ne bih rekao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 19, 2013 Report Share Posted May 19, 2013 navlacenje bih pre rekao nego namestanje,daj ovim igracima zvezde dres nekog drugog kluba,kontam da bi bili u sredini tabele...juce se jasno videla razlika izmedju prvog i "drugog" na tabeli 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted May 19, 2013 Report Share Posted May 19, 2013 Skroz se vidi, zaboravio si apostrofe kod "prvog" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 19, 2013 Report Share Posted May 19, 2013 (edited) juce se jasno videla razlika izmedju prvog i "drugog" na tabeli Edited May 19, 2013 by Doca. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted May 19, 2013 Report Share Posted May 19, 2013 .juce se jasno videla razlika izmedju prvog i "drugog" na tabeli Matori, koja je to razlika izmedju prvog i drugog ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted May 19, 2013 Report Share Posted May 19, 2013 juce se nije bas videla razlika izmedju "prvog" i "drugog". Quote Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted May 19, 2013 Report Share Posted May 19, 2013 Pa razlika je ta sto je "prvi" bio malo manje bedniji u odnosu na "drugog" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 19, 2013 Author Report Share Posted May 19, 2013 Po cemu to namestene? Zbog toga sto je sviran penal protiv OFK? Zbog toga sto nije sviran za Spartak (valjda)? Zbog toga sto smo dali gol Smederevu u 90. minutu? Puka sreca apsolutno jeste sto smo dobili OFK i Srem, ali ovo za 4-5 kupljenih tekmi, Pero brate stvarno ne razumem. Ispade Partizan ovde med i mleko, pa jedini uzima tekme na posten nacin, a svako malo neki igrac izadje u javnost i govori o namestenim utakmicama. Pisao sam da igramo ko kite od kada je dosao Pinto, mozda jedino prve 2-3 tekme i nekako, ostalo je katastrofa, ali smo barem nekako redjali te pobede. Sinoc sam cestitao komsijama, da neko ne pomisli da se hvatam za neku slamku zbog izgubljene titule. Jednostavno bili su bolji kada se odlucivalo i cao zdravo. btw, Lizr tebi je Pera samo realan kada prica u vasu korist, a kada kaze nesto na vasu stetu prica se druga prica. :))) mene ne zanima toliko da li oni nameštaju, oni su glupi grobari i ološ fora je samo da smo mi imali "pomoć" koja je bila više nego očigleda u par utakmica, te pred derbi nisam ni očekivao ne znam kakvu igru. Dalje, koliko god to mi ne želimo da priznaju, grobari imaju dva igrača koji su pojam za sve naše, a to su Mitrović i Lazar Marković. Kad na to dodaš Saleta, koji jeste spor i alkos, ali opet zna da namesti gol, Stojketa šabana koji nije loš golman i sasvim solidnog štopera u vidu Ivanova, jasno je da imaju solidan tim, dovoljan da ovde uzme titulu. Tu i tamo iskoče i Volkov, Ninković i sl Sa druge strane, Garido solidan zadnji vezni, Dauda ok špic i ko još? Milivojević i Milunović koji mogu ponekad da iskoče. Kasalica jedino što ima jeste brzina (i bezobrazluk, jer je nekoliko puta ove i prošle sezone trebalo da dobije crveni koliko bije), Lazović koji je umislio da je bruka igrač, a katastrofalan je u svim segmentima. Odbrana nam je tragikomična, Bajko jedan od najočajnijih golmana ikada,štopera nemamo, bekovi su katastrofa (Mikić, Vešović, Mladenović, Petković), Milijaš je sporiji od penzionera koji cepaju šah na Kalemegdanu, Kadu koji ne može da izdrži jedan duel i još smešnija klupa gde se ložimo na neke klince. Da, zaboravio sam i Srđu koji ne zna loptu napred da pošalje, a šatro je neki kvazi talenat Ovo je realnost, već duže vreme, i to treba da nam bude jasno, na žalost 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 19, 2013 Report Share Posted May 19, 2013 Pa razlika je ta sto je "prvi" bio malo manje bedniji u odnosu na "drugog" pa moze se i tako reci ali kad jedna ekipa ne stvori sansu za 90 min osim onog suta iz daljine i precke...radnicki kg i novi pazar su bili opasniji :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 20, 2013 Report Share Posted May 20, 2013 navlacenje bih pre rekao nego namestanje,daj ovim igracima zvezde dres nekog drugog kluba,kontam da bi bili u sredini tabele...juce se jasno videla razlika izmedju prvog i "drugog" na tabeli nego, pera je objasnio proslim postom i ne bi da dodajem bilo sta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 20, 2013 Report Share Posted May 20, 2013 i svako ko je verovao da je prvenstvo prodato zvezdi i da je derbi prodat,nek se javi odredu za lobotomiju mozga:c Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 20, 2013 Report Share Posted May 20, 2013 desi vanja kako je? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 20, 2013 Report Share Posted May 20, 2013 :c Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted May 20, 2013 Report Share Posted May 20, 2013 Prosto mi je neverovatno da se doslo do ankete gde se trazi misljenje da li Gospodin Stojadinovic treba da ostane Sportski Direktor naseg kluba. Moje misljenje je da je covek dosta toga dobrog uradio za nas klub u poslednjih 6 meseci i da je doveo uz minimalna finansijska sredstva nekoliko igraca i trenera a da se ne zaboravi koliko puta je za ovo vreme bio miniran i ako treba da se trazi krivac za igru onda se ta odgovornost stavlja na igrace naseg kluba koji su odigrali jednu od najgorih utakmica u istoriji naseg kluba gde se od 11 igraca istaklo svega 3-4 medju njima i Bajko jer, da nije bilo Bajkovica sigurno bi nam dali 2-3 gola koliko nam je igra bila ocajna u odbrani a o napadu da ne govorim.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted May 20, 2013 Report Share Posted May 20, 2013 Matori, koja je to razlika izmedju prvog i drugog ? pa 5 bodova... HUE!:c meni je skroz ok bila tvoja strepnja da ce biti namesteno... ali nekako ja sam bas drugi ekstrem... ja sam smeo da se kladim da bi nas vojvodina RASRAFILA da smo u poslednje kolo usli kao prvi na tabeli... i to bez obzira koliko mrze partizan... izvadili bi kurac i popisali se po nama... (mada mi je finale kupa ulivalo nadu da i oni mogu da odigraju dovoljno jadno da izgube, pogotovo kada se ne bore za trofej)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted May 20, 2013 Report Share Posted May 20, 2013 (edited) muka mi je vise od penala dosudjenog protiv ofke... pravilo 12. prekrsaji i nesportska ponasanja: direktan slobodan udarac se dosudjuje protivnickom timu ako igrac ucini bilo koji od sedam prekrsaja na nacin na koji sudija ocenjuje kao nepazljiv, bezobziran ili upotrebom prekomerne snage: 1. 2. 3. 4. 5. 6. gura protivnika 7. direktan slobodan udarac isto tako dosudjuje se protivnickom timu ako igrac ucini bilo koji od sledeca tri prekrsaja: 1. 2. 3. kazneni udarac ce se dosuditi ako je bilo koji od 10 gore navedenih prekrsaja ucinio igrac u sopstvenom kaznenom prostoru, bez obzira na polozaj lopte pod uslovom da je u igri... Edited May 20, 2013 by Sarma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts