Jump to content

SD Crvena Zvezda 2012/2013

Highl1

Recommended Posts

10 do 12 utakmica pokrala? U kojoj zemlji mi zivimo,daj sto ne kazete pre tekme da stavim kucu... U nasoj bednoj ligi ima 30 kola(28 do sad odigrano),na 8 utakmica zvezda izgubila ili odigrala nereseno ostaje ti 20 utakmica gde smo pobedii a mi smo namestili vise od pola? :D Kapiram da neko kaze 5/6 utakmica kad je povuci potegni pa kao nameste al' pretera ga debelo...

koliko mogu da se setim

2. kolo - nepostojeci crveni za Rad u 20 i nekom minutu (2:2) 

takodje negde na pocetku sezone nepostojeci za Donji Srem isto u 20im minutima - 1:2 ste dobili

protiv Slobode crveni i penal posle koga dajete golove u 85. i 90. minutu i izvlacite 3 boda

protiv Rada u drugoj utakmici takodje isljucen igrac u prvom poluvremenu, secam se da je Kasalica isprovocirao do jaja i izasao bez posledica

nedosudjen penal za BSK

nedosudjen penal za Smederevo

lol mec sa Jagodinom

nepostojeci penal protiv Ofke

ovo su neke bitne situacije kojih mogu da se setim trenutno, mislim da ih ima jos

posle ovih situacija ste se izvlacili iz 1 u 2 ili iz 2 u 1 :D(ovih prelaza je bilo bas bas puno)

Edited by leisure

Ovde ima 8 situacija za koje kazes da je utakmica namestena, lol mec protiv jagodine gde smo mi dobili crveni karton? Takodje protiv slobode nije bilo nikakvog penala samo crveni karton i to po mom misljenju opravdan,tu smo uz pomoc srece dobili debelo :D Kakva je to namestena tekma sa radom kad ne dobijes 3 boda? :D slazem se da je moguce da je bilo namestenih ali ni blizu 10 ne bih rekao

Po cemu to namestene?

Zbog toga sto je sviran penal protiv OFK?

Zbog toga sto nije sviran za Spartak (valjda)?

Zbog toga sto smo dali gol Smederevu u 90. minutu?

Puka sreca apsolutno jeste sto smo dobili OFK i Srem, ali ovo za 4-5 kupljenih tekmi, Pero brate stvarno ne razumem. Ispade Partizan ovde med i mleko, pa jedini uzima tekme na posten nacin, a svako malo neki igrac izadje u javnost i govori o namestenim utakmicama. Pisao sam da igramo ko kite od kada je dosao Pinto, mozda jedino prve 2-3 tekme i nekako, ostalo je katastrofa, ali smo barem nekako redjali te pobede. Sinoc sam cestitao komsijama, da neko ne pomisli da se hvatam za neku slamku zbog izgubljene titule. Jednostavno bili su bolji kada se odlucivalo i cao zdravo.

btw, Lizr tebi je Pera samo realan kada prica u vasu korist, a kada kaze nesto na vasu stetu prica se druga prica. :)))

mene ne zanima toliko da li oni nameštaju, oni su glupi grobari i ološ :tf:

fora je samo da smo mi imali "pomoć" koja je bila više nego očigleda u par utakmica, te pred derbi nisam ni očekivao ne znam kakvu igru.

Dalje, koliko god to mi ne želimo da priznaju, grobari imaju dva igrača koji su pojam za sve naše, a to su Mitrović i Lazar Marković. Kad na to dodaš Saleta, koji jeste spor i alkos, ali opet zna da namesti gol, Stojketa šabana koji nije loš golman i sasvim solidnog štopera u vidu Ivanova, jasno je da imaju solidan tim, dovoljan da ovde uzme titulu. Tu i tamo iskoče i Volkov, Ninković i sl

Sa druge strane, Garido solidan zadnji vezni, Dauda ok špic i ko još? Milivojević i Milunović koji mogu ponekad da iskoče. Kasalica jedino što ima jeste brzina (i bezobrazluk, jer je nekoliko puta ove i prošle sezone trebalo da dobije crveni koliko bije), Lazović koji je umislio da je bruka igrač, a katastrofalan je u svim segmentima. Odbrana nam je tragikomična, Bajko jedan od najočajnijih golmana ikada,štopera nemamo, bekovi su katastrofa (Mikić, Vešović, Mladenović, Petković), Milijaš je sporiji od penzionera koji cepaju šah na Kalemegdanu, Kadu koji ne može da izdrži jedan duel i još smešnija klupa gde se ložimo na neke klince. Da, zaboravio sam i Srđu koji ne zna loptu napred da pošalje, a šatro je neki kvazi talenat

Ovo je realnost, već duže vreme, i to treba da nam bude jasno, na žalost

• Upvote (+1) 1

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

navlacenje bih pre rekao nego namestanje,daj ovim igracima zvezde dres nekog drugog kluba,kontam da bi bili u sredini tabele...juce se jasno videla razlika izmedju prvog i "drugog" na tabeli

nego, pera je objasnio proslim postom i ne bi da dodajem bilo sta...

Prosto mi je neverovatno da se doslo do ankete gde se trazi misljenje da li Gospodin Stojadinovic treba da ostane Sportski Direktor naseg kluba. Moje misljenje je da je covek dosta toga dobrog uradio za nas klub u poslednjih 6 meseci i da je doveo uz minimalna finansijska sredstva nekoliko igraca i trenera a da se ne zaboravi koliko puta je za ovo vreme bio miniran i ako treba da se trazi krivac za igru onda se ta odgovornost stavlja na igrace naseg kluba koji su odigrali jednu od najgorih utakmica u istoriji naseg kluba gde se od 11 igraca istaklo svega 3-4 medju njima i Bajko jer, da nije bilo Bajkovica sigurno bi nam dali 2-3 gola koliko nam je igra bila ocajna u odbrani a o napadu da ne govorim..

Matori, koja je to razlika izmedju prvog i drugog ?

pa 5 bodova... HUE!

:c

meni je skroz ok bila tvoja strepnja da ce biti namesteno... ali nekako ja sam bas drugi ekstrem... ja sam smeo da se kladim da bi nas vojvodina RASRAFILA da smo u poslednje kolo usli kao prvi na tabeli... i to bez obzira koliko mrze partizan... izvadili bi kurac i popisali se po nama... (mada mi je finale kupa ulivalo nadu da i oni mogu da odigraju dovoljno jadno da izgube, pogotovo kada se ne bore za trofej)...

muka mi je vise od penala dosudjenog protiv ofke...

pravilo 12. prekrsaji i nesportska ponasanja:

direktan slobodan udarac se dosudjuje  protivnickom timu ako igrac ucini bilo koji od sedam prekrsaja na nacin na koji sudija ocenjuje kao nepazljiv, bezobziran ili upotrebom prekomerne snage:

1.

2.

3.

4.

5.

6. gura protivnika

7.

direktan slobodan udarac isto tako dosudjuje se protivnickom timu ako igrac ucini bilo koji od sledeca tri prekrsaja:

1.

2.

3.

kazneni udarac ce se dosuditi ako je bilo koji od 10 gore navedenih prekrsaja ucinio igrac u sopstvenom kaznenom prostoru, bez obzira na polozaj lopte pod uslovom da je u igri...

Edited by Sarma