Kal1mero Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 Лош је Милутиновић :) Он је једнодимензиони играч :) Зна само да шутне :) Нит скока нит одбране нит пик нит улаз нит додавање :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nijefrka Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 Druze, mnogo faktora je uticalo na to da grobari budu opet i opet prvaci. Nisam nigde rekao da je on kriv, nego da je imao sansu da resi grobare u par utakmica, ali jbg. Tad se postaje igrac. Ove godine je Cova sve ulozio, pare, veze, prijateljstva, mnogo ozbiljnija prica. Moze da bude on u rotaciji nekoj, igramo u Eurocup. Bice dosta utakmica. Trebalo bi da krene na bolje od Skoplja i MZT. Ali, takvu prekretnicu smo vec imali protiv Igokee i jbg. Podrska. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 (edited) ne znam, ja volim Milutinovica Edited October 23, 2012 by grb1tj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nijefrka Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 To je vec nesto drugo :) Ne znam da li je iko bio od vas u petak u Pioniru. Bilo je bas tesko, a ujedno nekako i sjajno gledati kako Rakocevic grabi, kida, baca se u reklame, zabije neke lude trojke, igra odbranu (celu karijeru je nije igrao). 34y old. Ostali STOP. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 imam i ja sezonsku, bio sam, i izasao sam 1:30 pred kraj, nisam mogao da gledam... kad mi slobodna bacanja sutiramo ispod 50 posto, jebem ti kosarku onda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 (edited) To je vec nesto drugo :) Ne znam da li je iko bio od vas u petak u Pioniru. Bilo je bas tesko, a ujedno nekako i sjajno gledati kako Rakocevic grabi, kida, baca se u reklame, zabije neke lude trojke, igra odbranu (celu karijeru je nije igrao). 34y old. Ostali STOP. Што само доказује колико одрађује свој уговор :) Edited October 23, 2012 by Kal1mero Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nijefrka Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 @grb1tj evo za tebe lepih vesti http://www.mojacrvenazvezda.net/46216/2012/10/24/milutinovic-registrovan-za-aba-ligu/ kao sto sam rekao, dobice sansu, treba je iskoristiti, bice dosta utakmica, za 2 nedelje krece Eurocup. Prvo da prodjemo Skopje, za mir u kuci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 tuznu kosarku smo prikazali :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 (edited) Cekaj bre, kosarka ok ali fudbal ? Gubimo 1:0 protiv Donjeg Srema , tesko je i boli :S Edited October 27, 2012 by edit_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 igraju kao babetine neke.......http://www.profreetv.com/index.php?content=watch&tvid=256 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 dobismo, jedva... uz pomoc igraca manje protivnika :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 Uz pomoc sudija dbudem iskren =/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nijefrka Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 Au kakva kosarka. Najvaznije je da smo dobili uz uzas igru. Slobodna bacanja su do psihe, ne do vezbanja. Rasko car. Valjda je krenulo na bolje. Za madjare su tu i Brown i Scott. Subotic O_o #fudbal sudija je njuska, mislim da smo povecali dug posle ove utakmice. Luka dominirao sa sutevima spolja. Prodaje se na na zimu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 (edited) bio sam u kladzi kada je subotic imao ono fejl zakucavanje, umro sam od smeha al kapiram da je on igrao zato sto je crnja bio u americi Edited October 28, 2012 by alfy Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nijefrka Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 A kad je Subota imao otvoren sut u reketu, pa se nesto zabio, levodesno, i uvalio vruc krompir Rasku? Kakav LOL. Dobar je za podizanje atmosfere u timu. :) Sad ce madjari i Eurocup, trebali bi da vezemo neke pobede, da se oslobode grca svi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 KUP JE NAS! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 hahahahahahah, kadar nevera :D Partizan-Borac Cacak 1:2... KUP JE NAS ! :)Quick question: Da li neko od vas ide na derbi 17.11.2012 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 idemo manager i ja. možeš sa nama ako hoćeš, pod uslovom da držiš barjak jedno poluvreme, taman nam fali jedan čovek? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 Nema od toga nista. Ja za 15 godina navijanja nikad nisam mlatio barjakom, usput sam i bio u organizaciji koreografije po preporuci jednog decka iz grupe Kenjajs, nije barjak za mene stari moj ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 kenjajs je najjača grupa! a koju si koreografiju organizovao i u čemu se sastojao tvoj doprinos tačno? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 Duga je to prica, ukratko, usao sam u grupu preko mog pokojnog brata koji je inace bio stalno uz Saviju i uz konkretno Sekulu iz grupe Kenjajs, brat me je upoznao sa Sekulom a Sekula me upoznao sa Vladimirom ostalo ne bih ovde..Moze kad/ako se ikada budemo videli da ispricam ali o tome ne pisem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 eto prilike da mu ispricas sada na derbiju!e, da, mislim da je grupa kenjaj, bez s :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 pa šta ti je problem da mi kažeš koju si koreografiju pravio, to nije nikakva nezakonita radnja? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 Druze ne zelim da pisem ovde o tome i uopste ne zelim da pricam o tome zbog toga sto me podseca na brata previse i zbog toga izbegavam. Lakse mi je kad pricam uzivo sa nekim o tome ili o bilo cemu gde je moj pokojni brat bio ukljucen ..Tesko mi je da pisem o tome !! Jedan od doprinosa je bio rad pred Zvezda Barselona, radio sam Istocnu tribinu...bilo je jos.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 Јутрос ми се курац диго пушиће га Луис Фиго :)) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts