Jump to content

SD Crvena Zvezda 2012/2013

Highl1

Recommended Posts

Лош је Милутиновић :) Он је једнодимензиони играч :) Зна само да шутне :) Нит скока нит одбране нит пик нит улаз нит додавање :)

Нема  будућности без истине.

Druze, mnogo faktora je uticalo na to da grobari budu opet i opet prvaci. Nisam nigde rekao da je on kriv, nego da je imao sansu da resi grobare u par utakmica, ali jbg. Tad se postaje igrac. Ove godine je Cova sve ulozio, pare, veze, prijateljstva, mnogo ozbiljnija prica. Moze da bude on u rotaciji nekoj, igramo u Eurocup. Bice dosta utakmica.

Trebalo bi da krene na bolje od Skoplja i MZT. Ali, takvu prekretnicu smo vec imali protiv Igokee i jbg. Podrska.

To je vec nesto drugo :)

Ne znam da li je iko bio od vas u petak u Pioniru. Bilo je bas tesko, a ujedno nekako i sjajno gledati kako Rakocevic grabi, kida, baca se u reklame, zabije neke lude trojke, igra odbranu (celu karijeru je nije igrao). 34y old. Ostali STOP.

Што само доказује колико одрађује свој уговор :)

Edited by Kal1mero

Нема  будућности без истине.

Au kakva kosarka. Najvaznije je da smo dobili uz uzas igru. Slobodna bacanja su do psihe, ne do vezbanja. Rasko car. Valjda je krenulo na bolje. Za madjare su tu i Brown i Scott. Subotic O_o

#fudbal sudija je njuska, mislim da smo povecali dug posle ove utakmice. Luka dominirao sa sutevima spolja. Prodaje se na na zimu.

Duga je to prica, ukratko, usao sam u grupu preko mog pokojnog brata koji je inace bio stalno uz Saviju i uz konkretno Sekulu iz grupe Kenjajs, brat me je upoznao sa Sekulom a Sekula me upoznao sa Vladimirom ostalo ne bih ovde..Moze kad/ako se ikada budemo videli da ispricam ali o tome ne pisem.

Druze ne zelim da pisem ovde o tome i uopste ne zelim da pricam o tome zbog toga sto me podseca na brata previse i zbog toga izbegavam.

Lakse mi je kad pricam uzivo sa nekim o tome ili o bilo cemu gde je moj pokojni brat bio ukljucen ..Tesko mi je da pisem o tome !!

Jedan od doprinosa je bio rad pred Zvezda Barselona, radio sam Istocnu tribinu...bilo je jos..