Jump to content

SD Crvena Zvezda 2012/2013

Highl1

Recommended Posts

Сваки радник греши па тако и радници у кладионици греше приликом куцања тикета . Због тога у програму постоји опција сторнирања тикета нпр уместо из кеца у кец ставио си кец у двојку и онда радник сторнира тикет он постаје неважећи и издаје нови...Можда је овај лик направио 10 тикета са различитим резултатима а можда је и стварно погодио ...

Нема  будућности без истине.

sto bi to radio?

mislim, da napravi 10 tiketa pa da ih stornira?

Па да окачи на нет покаже ортацима и као ваааау :) Мислим што би неко уплатио 20 динара на ове резултате хахха :)

Мада има превише комбинација које је морао да обухвати :)

• Downvote (-1) 1

Нема  будућности без истине.

što nije otišao još prošle, možda bi i bilo šanse da Nedović ostane

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

• 2 weeks later...

Ja sam odavno digao ruke od kosarke..Zadnja utakmica na kojoj sam bio u Pioniru bila je Zvezda-Panatanaikos,odnosno trebala je biti odigrana medjutim odlozena je tekma zbog prevelike vlage i velikog proklizavanja igraca na samom terenu..Kuvali smo se najstrasnije i nije moglo da se dise uopste..Igrom slucaja bio sam na najvisem delu Pionira i nije mi bilo dobro a ovi sa dodnjeg dela tribina su odavno otisli iz Pionira..

Stalna adresa mi je Ljutice Bogdana i poneka gostovanja ..

Ljutice Bogdana je za sad na standby, nisam ni sezonsku uzeo. Basket idem godinama, jer sam lud. Ono, Liverpool, Inter, KK Crvena Zvezda, to su ta prorocanstva, magije, madjije... Ipak se i dalje nadam da ce ove sezone nesto da se uradi, jer je najozbiljniji roster napravljen od 1998. Krenuo je i Sever da dolazi na Aba Ligu, to se nikad nije desilo do sad. Jos kad ne bi dolazile one ziljave face poput Zike pauka i kompanije, uh.

@grb1tj

Milutinovic je imao svoju sansu, i nije se pokazao. Mogao je grobare da resi par puta, ali nista. Stegla se jaja. A usput, ne znam da li znas, ali za njega vazi da je indijanac, ono, batica. Scott ce odigrati to bolje.