marks Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 Znash da je totalni raspad kad Musli deli ovakve asistencije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 (edited) da nema Rakoča, bilo bi i više. bezidejna igra skroz... Edited June 12, 2013 by lawl_ Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 0/17 bilo olololo kakva katastrofa,oni isforsirani sutevi skota i jos gori simonovica, bas smo se raspali i jos prave 2 tehnicke :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 jebo sam vam mamu zbog tih trojku jebem li vam sve zivo i mrtvo.... seme vam se zatrlo. tako. pa zar mora da se vraca zbog one dve trojke od tablu proslu tekmu?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Doca Posted June 12, 2013 Popular Post Report Share Posted June 12, 2013 Nismo zasluzili da osvojimo i to je to. Po meni je najveci krivac ova govnogorska polutrenercina, ne samo veceras vec inace. Cestitam, grobari. 4 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 12, 2013 Author Report Share Posted June 12, 2013 a šta je Radonjić kriv konkretno? Ako pogledaš odbranu, ona je koliko toliko funkcionisala, samo ne može on da uđe u igru i da pogodi trojku ili dvojku umesto onih mentola Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 majke mi. doduse, trebalo je da reaguje na partizanovu odbranu. ne znam, kriv je tu covic vise, menjao je trenera zbog nekoliko losih tekmi (u bitnim trenucima, znam). To je prosto zrtva zelje za instant uspehom. Sad valjda moze na miru da krene u dugorocno planiranje. mada, i nas je sralo sada kada je trebalo... Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 12, 2013 Author Report Share Posted June 12, 2013 koje dugoročno planiranje? prošle su eto dve sezone sa čovićem, mi nemamo jednog igrača na koga možemo da se oslonimo Nedović je prodat prošle godine, ove niko mlad nije ni igrao. A da imaš nekog matorog i iskusnog da vežeš na još 2 sezone npr, nemaš. Vidi se da Rakoč nema snage da odigra celu sezonu, Katić sigurno neće moći da iznese i EL i ABA ligu, a Savović je takođe veoma promenljive forme. Ostatak ne želim da komentarišem, katastrofalan je 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 (edited) Dobro ako tako gledas vec pogledaj u kom smo kurcu bili,zaboravio si Nelsona inace :D edit od svih tu ostavio bih sigurno nelsona savovica raska i rakoca,meni zapravo nije jasno kako smo pobedili i jednu utakmicu sa partizanom:D Edited June 12, 2013 by trn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 manje bi me bolelo da smo izgubili 3-0, nego ova katastrofalna igra, bez napada ili se moze reci da grobari igraju fenomenalnu odbranu duza klupa i veca borbenost odlucila cesttike, zasluzen trofej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 Nikada gore potrosenih 5+ sati cimanja. Ono je bilo mucno gledati, da ne mozes jebeno da pogodis iz igre skoro celo prvo poluvreme, gadjas trojke u jednom trenutnku 0/17 kao sto kaze trn. Jebem vam se sa zenama, sestrama, kevama, posrali se goveda jedna. I sigurno jedan od odlucujucih trenutaka one dve trojke na pocetku trece (pojma nemam ko ih je dao), posle toga ste nas karali kako ste hteli. Astora druze, jbg, nema nerviranja nisu goveda zasluzila :) Komsije cestitke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimus Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 Razumem i losu igru i da ne ide i sve, ali da se PREDAS posle 10 minuta utakmice u finalu to mi nije jasno. Bukvalno se videlo na njima da su se predali kad je partizan otisao na +10. Ko zna koja sezona da zvezda pokusava da igra bez centra (ili sa 1 centorm) i naravno isti ishod. Ko je mislio da moze da se dobije partizan sa 6-7 igraca i jednim centrom taj se verovatno i nervirao dok je gledao ovu agoniju. Ostaje nam da vidimo sta je coravi smislio za evro ligu i da li ce to liciti na nesto, ali ne znam na cemu ce da grade tim. Kao sto neko rece nema 1 mladog igraca da je dobio sansu da igra, jedino Cvetkovic ako se bude oporavio, ovo ostalo sve matorci ili polu igraci. Quote There's some disco fans in here tonight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 Jadni mi ako Cvetkovica cekamo :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 13, 2013 Report Share Posted June 13, 2013 ma dolazi milicic i osvajamo EL :c tuga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted June 13, 2013 Report Share Posted June 13, 2013 Jbg ne moze da se igra sa 7 igraca finalna serija. Jedine dve izmene koje su ulazile, Lazic i retardirani Radivojevic, plus sto je Rakoc bio polu povredjen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 13, 2013 Author Report Share Posted June 13, 2013 Dobro ako tako gledas vec pogledaj u kom smo kurcu bili,zaboravio si Nelsona inace :D edit od svih tu ostavio bih sigurno nelsona savovica raska i rakoca,meni zapravo nije jasno kako smo pobedili i jednu utakmicu sa partizanom:D Nelsona sam preskočio jer crnci uglavnom potpisuju na jednu i mislim da će on sam da zapali posle ove. Ako bi hteo da ostane, mislim da to ne bi bilo loše Po meni, Cvetković takođe može da ide Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted June 13, 2013 Report Share Posted June 13, 2013 nasmejala me slika, iskreno :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 13, 2013 Report Share Posted June 13, 2013 alfin rukopis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 13, 2013 Report Share Posted June 13, 2013 :Dјуче сам у бусу видео да је неко додао "ч" испред "маракана" и умро сам од смеха :)))ТО СУ ТЕ ФОРЕ! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 13, 2013 Report Share Posted June 13, 2013 http://www.kkcrvenazvezda.rs/index.php/article/demarkus-nelson-ostaje-u-zvezdi o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted June 13, 2013 Report Share Posted June 13, 2013 http://novosti.rs/vesti/sport.294.html:438756-Milos-Ninkovic-stize-u-Zvezdu o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 13, 2013 Author Report Share Posted June 13, 2013 odakle pare? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted June 13, 2013 Report Share Posted June 13, 2013 Ćoki! Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimus Posted June 13, 2013 Report Share Posted June 13, 2013 http://www.redstarbelgrade.info/redstarbelgrade-2/klizeci-start/4087-kako-je-srpska-kosarka-spakovana-u-gepek-zarad-lazne-domiinacije.html# gepekovanje i trojka iz auta!111!1 1 Quote There's some disco fans in here tonight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 13, 2013 Author Report Share Posted June 13, 2013 ništa novo, zna se i za jedne i druge koji ih mafijaši vode Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts