toma Posted April 3, 2013 Report Share Posted April 3, 2013 sa pintu a? a kako zoves porto? portu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nijefrka Posted April 3, 2013 Report Share Posted April 3, 2013 Oprosti Tomu ako te uvredilo, tako reče čovek da ga zovu. Srdačan pozdrav. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 3, 2013 Report Share Posted April 3, 2013 Да претекенм Хајлија :) Ракочевић ове сезоне кад год се одлучује губи лопте :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 3, 2013 Author Report Share Posted April 3, 2013 ^ gad dem it :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 3, 2013 Report Share Posted April 3, 2013 al sad je uspeo dve za redom da usere :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nijefrka Posted April 3, 2013 Report Share Posted April 3, 2013 Rakoč kanal, Savović kanal. Sramota za igru, ponašanje, 3pt i skokove. Al dobro, to je ta pašteta liga (nije opravdanje), vidi se da ih samo F4 ABA zanima, i Euroliga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 3, 2013 Report Share Posted April 3, 2013 konacno neka 'konkretna' igra fudbalera.. imali su u par navrat 3-4 vezana tacna dodavanja, cak i neke smislene akcije, ali je i dalje rak rana nasih bekova centarsut :) nadam se da nije ovo trenutni 'bljesak' Sa Pintu novi Zenga. :) Glup sam - korteo? To ono kad navijači idu sa stadiona na drugi stadion/halu/salu? Kao sad, s Marakane u Pionir? Gazi Zvezdo! da, korteo je marsuta fazon, pesaka do hale/stadiona basket? ocajan sut za 3p je odlucio... katastrofalna igra rakoca onda kada je trebalo, a on je nas najiskusniji igrac :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 nelson i rakocevic velike nule sinoc sudjenje katastrofalno bar je na vreme poraz, kasnije su najebali! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 суђење јесте било катастрофа, али обе стране су оштећене Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 e to da,uzas neki kriterijum cas svira dva debilna faula vestermanu,cas ne svira 3/4 ocigledna faula :o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 istina, obostrano je katastrofa ladno zvezda osvaja titulu u fudbalu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted April 7, 2013 Report Share Posted April 7, 2013 konacno jedan crnja da valja u zvezdinom dresu odlican dauda 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted April 7, 2013 Report Share Posted April 7, 2013 Vaistinu, sad ocekujem slaninare da pokore glodare u humskoj i da se osvete za finale kupa :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 7, 2013 Report Share Posted April 7, 2013 isto ko sto smo se kleli u mudrinskog posle prve utakmice i het trika... ono je katastrofa.. ja vise ne znam sta da kazem za onu 'igru' i centarsuteve bekova, prvenstveno mladenovica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted April 7, 2013 Report Share Posted April 7, 2013 Da Stanko ali ako uporedis igru dok je tim vodio Jankovic i igru Sa Pinta ogromna je razlika. Sa Jankovicem su igrali kao babetine, sada se vidi borbenost i pozrtvovanje, ima tu jos dosta, dosta da se radi ali je ovo veliki napredak sa ovim trenerom.. Tri vezane pobede bez primljenog gola, sjajno ali naravno, mora to bolje .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 7, 2013 Report Share Posted April 7, 2013 ista je igra, nema razlike... bore se oni uvek, ali su limitirani igraci... nisu ni oni krivi, jednostavno ne znaju. kriv je onaj ko ih je selektovao, tj doveo u zvezdu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 7, 2013 Report Share Posted April 7, 2013 to je sve zato što nisi hteo na pivo posle tekme! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 7, 2013 Report Share Posted April 7, 2013 a rekao sam ti, da je doca isao pa ae.. ali ovako, glupo mi bilo ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 7, 2013 Report Share Posted April 7, 2013 :* nema veze, drugi put kad smederevo ponovo udje u prvu ligu! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 7, 2013 Author Report Share Posted April 7, 2013 gadi mi se ova nameštena liga Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted April 7, 2013 Report Share Posted April 7, 2013 Takodje. Nisam verovao u to, iako su mi lepo rekli i proslo i pretproslo kolo da partizan gubi bodove, sad je vec ocigledno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 7, 2013 Report Share Posted April 7, 2013 Namestili Alivodicev gol :DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 8, 2013 Author Report Share Posted April 8, 2013 pa to nisu, ali mi je neverovatno da Partizan koji sada sa Lukom definitivno ima najozbiljniji tim u ligi izgubi sedam bodova u tri tekme dalje, Zvezda je danas pogurana samo tako, nije suđen penal ovim nesretnicima, plus su dobili crveni koji nije postojao Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 Mora da je Tole presao da navija za nas.. heeeeeeee :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 pa to nisu, ali mi je neverovatno da Partizan koji sada sa Lukom definitivno ima najozbiljniji tim u ligi izgubi sedam bodova u tri tekmedalje, Zvezda je danas pogurana samo tako, nije suđen penal ovim nesretnicima, plus su dobili crveni koji nije postojaoBrate ja sam gledao cini mi se sve tri tekme jedina promena koju mogu da primetim je da su im se protivnici klali,za slobodu je to i normalno kao i za vosu jedino mi je hajduk tu odudarao,a koliko sam video hteli su samo n'umeju :D taj luka po mom misljenju nista nije pokazao :( za zvezdu se slazem,ono juce i jeste bilo sramno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts