psy Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 ali i mi ubijamo, napad nam je apsolutna perverzija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 Potpuna dominacija u zadnje 2 cetvrtine, ja sam odusevljen igrom Zvezde u Kosarci.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 koja premrtva nba kosarka bez odbrane! jos smo mi i igrali neki smisljeni napad za razliku od ovih italijana koji tajmaut koriste kako bi razgledali tribine na sred parketa :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 do jaja mec, bas sam uzivao i navijanje i kosarka, bar nije bila dosadna kao protiv krke :D igor car car car da, sedeo sam pored gojka andrijasevica, pozdravio je pl fEnove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 (edited) video sam te grbo, sa tribina :) bio si na istom mestu na kom si se slikao sa burazerima :D Edited November 21, 2012 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 da,da :D gde si ti bio? inace imam sezonsku za tribine, ali posto papani na ulazu ne gledaju koju sezonsku imam ulazim na parter :D dok burazer ulazi na parter sa sezonskom od prosle godine, posto su indenticne :o i bas brda sportskih komentatora vidjam, protiv krke onaj sedi sa b92 da li vujasic ili kako vec, a danas boskovica i gojka :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 Cujem malopre da je Dzaja usao u svlacionicu kod igraca nakon utakmice sa OFK Beogradom i da im je odrzao neka predavanja. Moje misljenje : Zvezda je unistena i moraju stvari da se menjaju iz korena jer, sa ovakvom (ne)disciplinom necemo daleko dogurati nego ce nas tuci jos i slabiji timovi pa cak i od OFK Beograda... Strasno sta je jedna Crvena Zvezda dozivela i kroz sta sve trenutno prolazi. Verujem u Dzaju i nadam se boljem. NAPRED ZVEZDO ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 Treba menjati Jankovica pod hitno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 I VRATITI PROSINECKOG! HAE! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 Nece se taj vise nikada vratiti u Zvezdu. Dobio je mnogo bolje uslove u novom klubu a i vidim da razbijaju.. Napred Robi ! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 nama ni abramovic ne pomaze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/223963/Sloboda-pred-mec-sa-Zvezdom-U-slucaju-tendencioznog-sudjenja-napustamo-teren ahahahha, koje slinetine jebote! evo, pre pocetka meca se ogradjuju o eventualno napustanje terena zbog loseg sudjenja JEBOTE. pa to direktno utice na sudije pre meca, da bi u slucaju greske mogao da sjebe tekmu, tako da ce sve 50/50 situaciju suditi u korist slobode AHHAHAHAH kako bi ih kaznio zbog ovog obavestenja, niste svesni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 ista prica ko Partizan Vosa u kupu onomad... SAMO U SRBIJI!!1 ali stvarno, svuda bi bili kaznjeni sa minus bodovima za ono ili za ovo :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 to ono kada su izasli u finalu kupa na marakani pre koju godinu? a cek, jel su najavljivali to pre pocetka? kao, u slucaju loseg sudjenja mi cemo ... bla bla bla ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 Jesu izasli sa terena u Finalu Kupa na Mari ali nisu najavljivali nista pre same tekme.. Desilo se spontano zbog ponistenog gola u 80-tom minutu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 http://sportal.rs/news.php?news=87305 hahahaha strasno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 ciganz gona cig Jesu izasli sa terena u Finalu Kupa na Mari ali nisu najavljivali nista pre same tekme.. Desilo se spontano zbog ponistenog gola u 80-tom minutu.. to ono kada su izasli u finalu kupa na marakani pre koju godinu? a cek, jel su najavljivali to pre pocetka? kao, u slucaju loseg sudjenja mi cemo ... bla bla bla ? to je sve bilo samo ne spontano, mada nisu direktno najavili kao Uzice, dizali su tenziju u medijima na taj fazon Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 Kakav basket sinoc i kakav seks u sred Hrvatske :) Sreca, sreca, radost zaista .. Cestitke iskrene Kosarkasima na onakvoj borbenosti ! :) @alfy: Svakako je tuzna prica da se sve resava na ovakav nacin i da najavljuju ovako nesto u slucaju necega.. Liga nam je i ovako i onako u p***u materinu ocajna, sa ovakvim postupcima ce biti jos ocajnija.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 pa tu do izrazaja dolazi f. savez (a savez boli dupe za nas fudbal u poslednjih ko zna koliko godina) Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 Daj bre, ma neka se nose u p***u materinu ovi fudbaleri, mater im jebem Poluvreme Sloboda-Zvezda 1:0 .. MUKO :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 lmao udri gazi lomi Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 hahah.. Crveni karton Marica (Fudbalera Slobode) do kraja jos 7 minuta + nadoknada vremena.. JEBOTE :S1:1 Ognjen Mudrinski ... Boze, BOZE SACUVAJ ... Igraju kao babe !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 oko cega se ti nerviras :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 Sloboda-Zvezda 1:2 ... 93 minut.. Mudrinski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 JEBI NE VADI! :) usralo nas, jako e da, namesteno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts