evgeniy Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 (edited) elem, u Inkscape-u sam odradio neke etikete und stuff, i kad probam .svg da otvorim u Corelu X5 dobijem sve samo ne ono sto mi treba. najbolje sto mogu da izvucem je da .svg sacuvam kao .pdf, pa da to importujem, ali onda gubim gradiente i neki fontovi postanu jebeno "arial" (u pdf-u sve okej, kad importujem, tad ih korel ne prepoznaje). ne znam zasto. s obzirom da tu ima oko 30 razlicitih etiketa i stvarno bi bilo preveliko cimanje da se sve to menja rucno (niti umem da se snalazim u korelu), je l' postoji neki konverter da se sve to lepo vidi u Corelu ili da odem i liku u stampariji instaliram Inkscape? zahvaljujem o/ Edited July 2, 2012 by digrejzö Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 A da snimiš kao EPS pa import u Corelu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted July 2, 2012 Author Report Share Posted July 2, 2012 (edited) snimao u eps i nosio liku, kod njega nije hteo da ga otvori, pa nisam ni probao kod mene. sve radi, obrigado! Edited July 2, 2012 by digrejzö Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts