Lex Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 Tako je. Priča oko Igokee nema veze sa zaslugom Partizana i pravdom. Ali ima sa Zvezdom i nepravdom. 3 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 koma vrati lexu acc... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 Ok. Sa FMP-om i nepravdom!11 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 Lex je izgleda rešio da ovih nedelja otme titulu najvećeg štoslije na sportu od Kome, mohra i m4racka 1 4 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 29, 2013 Author Report Share Posted April 29, 2013 ako si sve to pricao i pre ovakvog ishoda onda se sve slazem i izvinjavam... zaista se ne secam te price dok ste se grcevito borili za playoff, a zvezda za prvo mesto... da li bi zvezda pobedila u laktasima??? da li bi partizan izgubio u skoplju??? da li bi zvezda dobila buducnost??? cak cu biti dovoljno hrabar da kazem da ni finale ne bi bilo onakvo kakvo je bilo (i ne... naravno da ne kazem da bi zvezda pobedila, posto se to granici sa idiotizmom)... ali, sumanuta lova (za kradju ofc) > prestiz...ceo sistem takmicenja u kojoj jedna pobeda odlucuje da li ce 3i i 4i ici u EL i tako se posrati na dve prvoplasirane ekipe koje 9 meseci u kontinuitetu dokazuju da su najbolje je SRANJE... da se igra na 3 ili 4 dobijene to bih mogao da shvatim, ali ova smehotresna kup postavka jeste LOL...e sada... ovde pricamo o zasluzi, ne o propisanim pravilima koja su idiotska i pre i posle promena... tako da cu iskoristiti priliku da se ne slozim... ako pricamo o zaslugama onda ce u meni preovladati duliovska crta... da li je zasluzeno (pravedno) da ekipa koja ima (sa zavrsnim turnirom) skor 18-10 bude ispred ekipe koja ima 19-9... dok je u medjusobnim susretima 2-1 za zvezdu...pravila, po meni, jesu narusena i sramno je sto igokea ne ide direktno u EL, ali to nema nikakve veze sa zaslugom partizana i pravdom...Шта причаш ти јеботе?Игокеа није покрадена, него су се ПОКЕЊАЛИ на њих. Правила су целе сезоне била јасна и на крају су промењена. Ето, ја сам убеђен да је Звезда, Партизан, Цедевита или Олимпија била на првом месту да се правила не би мењала.И лол за тај КОНТИНУИТЕТ. Ево нпр. НБА, Спурси претходних сезона деру у лигашком делу, ал' им опадне ворма у плеј офу и издувају. Такав је систем такмичења, таква су правила, такав је договор, како год. Звезда је за столом отишла у ЕЛ и то је то, апсолутно смем да кажем неправедно, зато што је Игокеа издувала.@Перабрате, ако не'ш да учествујеш у расправи, мени је то сасвим ок. Можемо приватно, ирц, пвт, кафана, или никако, како год :)ал' мојне овакве постове плс, пошто и ти онда упадаш у ту набројану групу Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 godine i godine frustracije,ja ga cak nekako razumem :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 Шта причаш ти јеботе? Игокеа није покрадена, него су се ПОКЕЊАЛИ на њих. Правила су целе сезоне била јасна и на крају су промењена. Ето, ја сам убеђен да је Звезда, Партизан, Цедевита или Олимпија била на првом месту да се правила не би мењала. И лол за тај КОНТИНУИТЕТ. Ево нпр. НБА, Спурси претходних сезона деру у лигашком делу, ал' им опадне ворма у плеј офу и издувају. Такав је систем такмичења, таква су правила, такав је договор, како год. Звезда је за столом отишла у ЕЛ и то је то, апсолутно смем да кажем неправедно, зато што је Игокеа издувала. @Пера брате, ако не'ш да учествујеш у расправи, мени је то сасвим ок. Можемо приватно, ирц, пвт, кафана, или никако, како год :) ал' мојне овакве постове плс, пошто и ти онда упадаш у ту набројану групу brate Vanja, Sarma piše nebuloze, ali je u jednom u pravu, da finale nikako ne bi izgledalo onako da je Igokea već obezbedila svoje mesto u EL. To ne znači da bi Zvezda pobedila, već jednostavno bi bio cirkus na terenu, još više tehničkih, glupiranja, pritisaka na sudije pre meča, posle i slično. I zadnjih par kola lige bi bili kompletno drugačiji, mnogo više bi svi jurili da budu četvrti nakon što je Igokea obezbedila prvo mesto. Takođe, pričalo se i da ako prvi ide u EL, da će organizacija F4 da ide drugom, pa trećem etc, što znači, mogla je Zvezda da bude domaćin, pa da vi izvisite za karte, ili opet neko sranje u Kragujevcu i sl. Znači ne možeš to da tvrdiš sa razlogom da je vaše pošteno, a naše nije jer je cela liga od starta jedan veliki cirkus. Pa vi ste sami imali tri prekida, plus nova sranja u polufinalu, zamisli da je neko kažnjavao kako treba i nas i vas i druge zbog takvih ispada službenim rezultatom i izgubljenim bodovima. Tako da, kao što uvek ovde pišem, ja ne tvrdim da smo mi "pošteniji" od vas, ali nemoj i ti da ideš u krajnosti da su Igokea i Partizan zaslužili EL, a samo Zvezda nije. Jer, tu priču ne biste ni pomenuli da ste izgubili. I još jednom, ostao je minimum još jedan derbi u ligi i plej of, polako, sačekajte, pa ćemo da svodimo utiske. Dalje, iskreno, meni Igokee nije žao. Da sutra Novi Pazar/Javor osvoje titulu, misliš da bi Barselona ili Bajern igrali na pašnjaku bez reflektora i pred 2k gledalaca? Razmestili bi ih negde, i ko im kriv, jebiga. Propozicije se od starta znaju, oni vode cele sezone, i nisu krenuli na vreme da misle o nužnim uslovima koje moraju da ispune da bi igrali EL. Lisac i onaj drugi jesu goveda, ali ja bih direktno od starta tumačio pravila EL i prilagođavao se njima, a ne šta kažu ona dva idiota. A pravila EL za B licencu su više nego jasna, jer smo ih znali i pre ove sezone. Samo verovatno niko u pravnoj službi privatnog Dodikovog tima to nije znao, tj nije se potrudio sa sazna od verovatno ogromnog posla koji su imali. I, da završim, ja ništa nisam u prethodnih par postova napisao protiv tebe, ti si imao normalan post, i moj prethodni "odgovor" se nije odnosio na tebe. Po meni su Lukini postovi od subote uveče bezveze, ali to je njegova stvar u koju neću ulaziti. Takođe, i ližr se zanese, i na ruru i na twitteru pa dobro, kapiram da ne volite baš puno Čovića, ne volim ga ni ja. Ali negde granica treba da postoji, ako još uvek pokušavamo da mi koji se znamo imamo normalnu diskusiju. Ako ne, onda lepo treba da se izbrišu Zvezda/Partizan topici once for good i da se bacimo samo na PL, NBA i sl Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 Шта причаш ти јеботе? Игокеа није покрадена, него су се ПОКЕЊАЛИ на њих. Правила су целе сезоне била јасна и на крају су промењена. Ето, ја сам убеђен да је Звезда, Партизан, Цедевита или Олимпија била на првом месту да се правила не би мењала. И лол за тај КОНТИНУИТЕТ. Ево нпр. НБА, Спурси претходних сезона деру у лигашком делу, ал' им опадне ворма у плеј офу и издувају. Такав је систем такмичења, таква су правила, такав је договор, како год. Звезда је за столом отишла у ЕЛ и то је то, апсолутно смем да кажем неправедно, зато што је Игокеа издувала. @Пера брате, ако не'ш да учествујеш у расправи, мени је то сасвим ок. Можемо приватно, ирц, пвт, кафана, или никако, како год :) ал' мојне овакве постове плс, пошто и ти онда упадаш у ту набројану групу pravila =/= zasluga... a sto se kontinuiteta tice, ti ne citas sta ja pisem... ajde ponovicu... best of seven >>> jedna utakmica...brate Vanja, Sarma piše nebuloze, ali je u jednom u pravu, da finale nikako ne bi izgledalo onako da je Igokea već obezbedila svoje mesto u EL. To ne znači da bi Zvezda pobedila, već jednostavno bi bio cirkus na terenu, još više tehničkih, glupiranja, pritisaka na sudije pre meča, posle i slično. I zadnjih par kola lige bi bili kompletno drugačiji, mnogo više bi svi jurili da budu četvrti nakon što je Igokea obezbedila prvo mesto. Takođe, pričalo se i da ako prvi ide u EL, da će organizacija F4 da ide drugom, pa trećem etc, što znači, mogla je Zvezda da bude domaćin, pa da vi izvisite za karte, ili opet neko sranje u Kragujevcu i sl. Znači ne možeš to da tvrdiš sa razlogom da je vaše pošteno, a naše nije jer je cela liga od starta jedan veliki cirkus. Pa vi ste sami imali tri prekida, plus nova sranja u polufinalu, zamisli da je neko kažnjavao kako treba i nas i vas i druge zbog takvih ispada službenim rezultatom i izgubljenim bodovima. Tako da, kao što uvek ovde pišem, ja ne tvrdim da smo mi "pošteniji" od vas, ali nemoj i ti da ideš u krajnosti da su Igokea i Partizan zaslužili EL, a samo Zvezda nije. Jer, tu priču ne biste ni pomenuli da ste izgubili. I još jednom, ostao je minimum još jedan derbi u ligi i plej of, polako, sačekajte, pa ćemo da svodimo utiske. Dalje, iskreno, meni Igokee nije žao. Da sutra Novi Pazar/Javor osvoje titulu, misliš da bi Barselona ili Bajern igrali na pašnjaku bez reflektora i pred 2k gledalaca? Razmestili bi ih negde, i ko im kriv, jebiga. Propozicije se od starta znaju, oni vode cele sezone, i nisu krenuli na vreme da misle o nužnim uslovima koje moraju da ispune da bi igrali EL. Lisac i onaj drugi jesu goveda, ali ja bih direktno od starta tumačio pravila EL i prilagođavao se njima, a ne šta kažu ona dva idiota. A pravila EL za B licencu su više nego jasna, jer smo ih znali i pre ove sezone. Samo verovatno niko u pravnoj službi privatnog Dodikovog tima to nije znao, tj nije se potrudio sa sazna od verovatno ogromnog posla koji su imali. I, da završim, ja ništa nisam u prethodnih par postova napisao protiv tebe, ti si imao normalan post, i moj prethodni "odgovor" se nije odnosio na tebe. Po meni su Lukini postovi od subote uveče bezveze, ali to je njegova stvar u koju neću ulaziti. Takođe, i ližr se zanese, i na ruru i na twitteru pa dobro, kapiram da ne volite baš puno Čovića, ne volim ga ni ja. Ali negde granica treba da postoji, ako još uvek pokušavamo da mi koji se znamo imamo normalnu diskusiju. Ako ne, onda lepo treba da se izbrišu Zvezda/Partizan topici once for good i da se bacimo samo na PL, NBA i sl lol... pa ti si preslikao moje vidjenje stvari u ovom postu... znaci da pricas uglavnom nebuloze... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 (edited) Moguce je da komsije nece igrati euroligu ako Prokom ne osvoji.(Prokom je najbitnijji, ali su bitni i Ritas i Zalgiris, odnosno, da Ritas osvoji) Kako god, ovo bodovanje je jako u kurcu. Sta mislite, ko je kriv sto smo usli u ABA ligu? @ Pera Ne zanesem se, uglavnom se sprdam. Smesna mi je ovolika mrznja i pokusaji obezvredivanja rezultata KK Partizana u toj Euro ligi, koji odavno zasluzuje da ima A licencu. Neverovatna kolicina histerije, nemoci, malicioznosti kod ljudi koji su presli da navijaju za drugi tim, samo da vide propast Partizana. Volim da pricam o kosarci, o sitnim detaljima neke utakmice and shit, ali postaje nemoguce. npr. imao sam situaciju da mi je nbeki cigan jednom rekao da je Maric dobar samo u domacim utakmicama jer ga sudije stite, a Maric bio MVP regularnog dela Eurolige. Ovakvih gluposti sam se naslusao zadnjih 15 godina. Moja sprdnja za FMP, porodicu Covic, je samo reakcija na sve te budalastine. Rekao sam puno puta - Zvezda nema sistem. Prebrzo nakon neuspeha krene prskanje i histerija, promene trenera...Posle ovog finala, nastavilo se sa kuknjavom, sudijama, Toletom and shit. Sudije jesu gresile, ali je bilo gresaka na obe strane. Ne moze to da bude alibi za los kosarkaski rad. Imate kapitena koji celu karijeru igra kao picka najbitnije utakmice. Ne forsirate mlade talentovane igrace koje imate. Bitniji je trenutni uspeh. Igrate kaubojski. Naravno, sasvim je legitimno bacanje protiv-pozarnih aparata na teren, prekidanje utakmice kada je Partizan izlledao bolje na terenu, za to optuzivati Vujosevica(:D) Sa druge strane, pogledajte u kakvom je sranju bio Partizan ove godine. Preko 10 utakmica je gubio na jednu loptu, najcesce od ucesnika F4(ispostavilo se) Eurolige ili fenjerasa, u jednom trenutku bio 5. na tabeli, da bi preokrenuo protiv Cedevite sa -9 za manje od minut-ipo, i time preokrenuo celu sezonu. Na kraju svih Solnoka, Zadrova, 2 izgubljena derbija, osvojio trofej i direktan ulazak u EL. Najvise je dobio time sto je ekipa neverovatno ojacala u svakom smislu. To je svih ovh godina bila snaga Partizana, da igra dobro kada je najbitnije. Edited April 29, 2013 by leisure 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 opet, dolazimo na to da mržnja potiče od već opisanih internet navijača, koje se ovde trudimo da iskorenimo, zar ne? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 editovao sam u medjuvremenu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 Vanja ko zna sta bi se desilo da je u Skoplju sve bilo u redu, Zvezda ili Partizan ne bi bili u finalu to je sigurno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 30, 2013 Report Share Posted April 30, 2013 drugari, nasa dva tima su obezbedila EL cemu prepirke ko je zasluzio ko ne? ko im jebe mater ustasku i sire, mi idemo i to je to.... ja zadovoljan 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted April 30, 2013 Report Share Posted April 30, 2013 Ako ćemo da pričamo ozbiljno, onda hajde da otvorimo topic o ABA ligi, o ovom F4, o finalu. Pričajmo argumentovano, pre svega o sportskom aspektu. Napušimo čelnike ABA lige o konstantnom menjanju pravila, o tome da dve ekipe imaju plaćeno učešće u ligi, o tome što su nacionalne lige potpuno obezvređene, a da za to niko nije dobio ništa (gde je konačno ta A licenca za Partizan, zašto nemamo 2 ili 3 garantovana predstavnika u EL, po jednog za SLO, CRO i SER, nego moramo da strepimo za drugo...). Iznesimo mišljenje da je posle objave da finalisti F4 ipak idu u EL svako kolo namešteno kako bi Partizan i Zvezda išli u to finale. Sve to je potpuno ok i legitimno je, ali postoji pravo mesto i pravi način da se o tome priča. I ako krenemo da se ponašamo normalno, imaćemo i normalne razgovore o sportu. U tim normalnim razgovorima možemo i da se zezamo malo, trolujemo u minimalnim količinama, prozivamo... To je isto normalno, navijači smo, i (internet) drugari smo. A ako ćemo da dolazimo na topice koji nisu namenjeni tome, da se prepucavamo oko toga koga su sudije više oštetile i ko zasluženo ide u EL, onda je, i to iskreno mislim, bolje da ostanemo na nivou "OLOLO VI STE FMP" i "OLOLO TUĐMAN VAM JE PREDSEDNIK". To je bar iskrenije. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 30, 2013 Author Report Share Posted April 30, 2013 Звезда је за столом отишла у ЕЛ и то је то, апсолутно смем да кажем неправедно, зато што је Игокеа издувала.Само да разјасним опет ово, пошто се или не разумемо или сам се ја лоше изразио.Не кажем ја да су зла Звезда и Човић наместили одлазак у ЕЛ, него само да је нефер што је Игокеа издувала, а Звезда се ето нашла на том месту да је отишла у ЕЛ уместо Игокее.И ево вам један парадокс, да је Игокеа победила Партизан у полуфиналу, имали би могућност да иду у ЕЛ.Што се Звездиног система тиче, тотално се слажем са лижром. Не убацују се довољно млади играчи, а доводе се лол ИСКУСНИЈИ. Прошле године је била прича са Недовићем, ове са оним центром, ал је зато доведен САМАРЏИНСКИ! Али далеко већи проблем је то што навијачи заправо готиве Човића, који је невиђени канцер саме Звезде (коју је већ угасио). Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted April 30, 2013 Report Share Posted April 30, 2013 ja ne znam te navijace koji gotive covica... zaista... iskreno se nadam da ih ovde nema... slazem se da je aba liga smejurija... slazem se da zvezda siluje situaciju da bi se bez dugorocne strategije koliko toliko povratila... uspeli su, ali da li ce vredeti?!? bojim se da nece... samo je jako tesko govoriti o sportskoj borbi u situaciji kada se partizanu mnogo vise isplati da izgubi u skoplju, a zvezdi u laktasima... niko normalan ne zeli da mu od jednog derbija zavisi cela sezona... a kada pomislim na neku buducu reprezentaciju, tu mi se tek place... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 30, 2013 Report Share Posted April 30, 2013 niko nije pričao o sistemu, već o tonu koji je bio na topicu. Mislim da se svi mi normalni slažemo da zvezda nema sistem, i da se to nebrojano puta u sportu pokazalo kao put koji ne daje rezultate Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 4, 2013 Report Share Posted May 4, 2013 koja prijateljska tekma u Kruševcu, nema faulova, Megu boli kurac, đuskaju partizanove igračice, sve kako treba 1 2 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 5, 2013 Author Report Share Posted May 5, 2013 претерујеш и ти Перо сада, јебига 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 5, 2013 Report Share Posted May 5, 2013 Za igračice ne, vaše su, tu je jedna drugarica od ortaka :) I ne igraju u gostima. Sad ozbiljno, dobijes sve osim dve tekme sa partizanom, gde gubis po 25? A taj isti partizan jos uvek nema pozitivan skor sa Zvezdom i Radnickim, koje ta Mega moze da dobije. Sry, previše slučajnosti za mene, naročito kako padnu odjednom protiv vas Ne znam samo da li uzimate Micica, Dangubica ili Bobija sledece godine Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 5, 2013 Author Report Share Posted May 5, 2013 позитиван скор, па лол јеботе :)Партизан је сада у врхунцу форме ове сезоне, а прошла текма са Радничким је резултат истрошености из ф4 и зато што није играо Милосављевићнадам се да долази Мицић, а и Боби ме изненадио колико је напредовао Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 5, 2013 Report Share Posted May 5, 2013 Veci lol je sto ti mislis da Milosavljevic balvan moze da ima uticaj na igru bilo kog tima.. Ili si mislio da bi vas radnicki nabio vise sa njim? 1 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 5, 2013 Author Report Share Posted May 5, 2013 Милосављевић је најбољи дефанзивац екипе, а смем се усудити да кажем и лиге.Питај Ракоча да ли је Милосављевић балван... Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 5, 2013 Report Share Posted May 5, 2013 Vau, odigrao je 2x dobro odbranu nad istrošenim dedom od 35 god Ja se samo sećam da je pokidao u Nemačkoj protiv Bamberga 1 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 6, 2013 Author Report Share Posted May 6, 2013 питај и Навара ПОЕ Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts