G!!! Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 http://www.underrail.com/ a koliko shvatih na benchu, nas covek radi igru :)) kako navodi igra je inspirisana falloutima 1 i 2, arkanumom i nwn-om Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 Mene smorile ove polu odradjene indike sto posle po ure provalis foru i onda repetiranje do kraja. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 27, 2012 Author Report Share Posted June 27, 2012 da stvarno bas su dosadila, bolje pljunuti 50$ za poluodradjene AAA naslove koji imaju uvek istu foru zadnjih 10 godina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 solidan hejt Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 27, 2012 Author Report Share Posted June 27, 2012 a jbt kazes nesto iole vrcavije odmah je hejt :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 Pozdravljam, ali moram reci da je sranje. Prvo, radnja se dogadja pod zemljom, verovatno da bi pokrila ono pod dva - katastrofa izgled. kao da stvarno radi samo jedan covek, a to na kraju zavrsi nigde... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 28, 2012 Author Report Share Posted June 28, 2012 jebt kako sranje izgleda? meni recimo superiska izgleda cisto pregledno, i ima nekok smekica, a i neka alpha verzija je u pitanju da radi jedan covek, sprema public demo za jesen a onda ce da kickstartuje najverovatnije sranje je jer izgleda sranje i pod zemljom je... aj bezi bre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 Bice dosadno i jednolicno posle kraceg igranja, jer ce se ovi hodnici i plasticno dizajnirani okolis i predmeti ponavljati u nedogled. Posto je podzemlje, eventualno moze, a i prema svojim ociglednim umetnickim sposobnostima, da ubaci tunel kroz zemlju, koji ce takodje biti los. Da se radnja dogadja iznad zemlje, moralo bi da ima vise detalja, tj. morao bi da angazuje nekog da mu taj deo odradi. Cak i po ovoj trenutnoj "prici", fali neko ko ce da odradi grafiku. A taj isti bi mogao da mu odradi i ikonice, UI itd... Ovako, sve zeli sam, sto je greska. Gubi vreme na necemu cemu nije dorastao, umesto da se koncentrise na ono sto zna i sto moze da usavrsi sa dovoljno svog vremena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 28, 2012 Author Report Share Posted June 28, 2012 lol pa covek tek razradjuje ideju do crowd funding-a koliko osuda na jednom mestu za jedan one man indie projekat... fiju sto se njegovih umetnickih sposobnosti tice, ti se jedan od retkih koji ima negativno misljenje u ostalom nas je covek, daj mu kesha pa ce mozda i da te poslusa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 Nije to osuda njega, vec principa kod nas sa veoma retkim izuzecima. Vrlo je teško naći ma i dva čoveka, a kamoli više, da nešto timski odrade, a da plodove ubiraju nakon toga. Em mogu bolje tako da odrade, em mogu tako više keša da uzmu. Ali ne, ako nema para sad i odmah, e onda idu filosofiranja "nemam vremena sad", "znaš, za to treba vreme, a samim tim i pare" itd itd. Te je šteta, što se mnogi, potencijalno uspešni u ovakvoj oblasti, zadovolje sa nečim skroz levim a što će doneti manju kintu... ali sad i odmah. Ok ako se samo meni ne sviđa dizajn. Bolje po igru i tog lika. Da sam imao keša kad je trebalo, baš za ovakve stvari, sad bi ti verovatno umesto Fallouta veličao nešto drugo, držao moju sliku na zidu i klanjao mi se svako jutro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 Fallout je AAA igra ne kapiram kako neko može da se trpa u zdrav mozak iluzijom da može da replicira AAA kvalitet sadržaja jedne AAA igre, pa jebote priča, npcovi, questovi, skriptovi, statovi, itemizacija, mehanika to je posao i to za ceo tim ljudi. Da izgeneriše proceduralno čmuljav content može svako khmblizzkhm ali ako je ostalo dehumanizovano, iz zablude da može ili nedostatka ljudi da to rade još jedna ideja ispišana sa nadvožnjaka... Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grotar2 Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 Ma da ne trebaju ljudi da pokusaju uopste, i onako nam svake godine izlaze Fallout klonovi......... Otkud znate da nece jos ljudi da krene da radi na projektu posle kickstarter kampanje ? Niko ne misli da ce igra biti AAA naslov kao Fallout koji je imao gomilu detalja koji su je cinili odlicnom ali neka se drzi iste mehanike i bice dobra igra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=skRFORrIJOQ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 30, 2012 Author Report Share Posted August 30, 2012 izasao alpha demo http://www.indiedb.com/games/underrail/downloads/underrail-alpha-demo-v041 woah, igrao sam malo, zezao se sa kreiranjem lika, i ono zaista delluje kao da bi mogao biti full scale oldschool rpg ala FO ok fali malo brusenja, malo ui, malo kretivnosti u dijalozima i questovima, ali za jednog coveka ovo je vise nego sjajno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 While it may land him a job in Obsidian or inXile, still not enough to make me wanna play :) Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 Bionic zaboravio srpski :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 30, 2012 Author Report Share Posted August 30, 2012 a to je bionic ?!? jebte sta im znace menjanje nikova na ruru, ovo sto je ostalo od sagorelih sivih celija ne moze vise da prima nikakav info... a vi nemojte biti pederi, nas covek solo radi igru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 podrska za naseg coveka. jos da nadje neki izvor finansiranja.. Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Ja sam skroz da bi mu platio pivo i svakako ću da probam da vidim šta može jedan čovek da napravi ali ako kao što G kaže fali malo brusenja, malo ui, malo kretivnosti u dijalozima i questovima čega bre onda ima? potencijala? Orthographic camera and turn based combat do not a Fallout make Ako se slučajno ispostavi da igra ima više od sat vremena kvalitetne zabave u sebi kupiću je sa prvim Indie Bundleom u koji upadne Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 31, 2012 Author Report Share Posted August 31, 2012 za pocetak demo mozes da zavrsis bez i jedne borbe, tako pisu na rpgcodexu nisam stigao da probam ali ne, nemojte probati demo bas je bezveze i jadan i cemeran :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 A jel mogu da završim demo bez pričanja sa bilo kim? Oću da rolplejujem masovnog ubicu bez cilja u životu Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 za pocetak demo mozes da zavrsis bez i jedne borbe, tako pisu na rpgcodexu nisam stigao da probam ali ne, nemojte probati demo bas je bezveze i jadan i cemeran :D ja necu igrati jer cekam celu igru... iako generalno ne uzimam originale ovo bih kupio kao podrsku igri..ne znam da li moze da skupi pare na kickstartu... jer bez sredstava tesko da moze ista da uradi... Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 (edited) Application: underrail.exe Framework Version: v4.0.30319 Description: The process was terminated due to an unhandled exception. Exception Info: System.IO.FileNotFoundException Stack: at x4.a(System.String[]) za sad mi se sviđa, ne može svako da je igra edit: brainfart, instalirao preko .msi umesto da pokrenem setup da pokupi XNA Edited August 31, 2012 by Shekk 1 Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 1, 2012 Author Report Share Posted September 1, 2012 lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 Probao sam malo i ono, meh, ne dojmi mi se, prestao sam da se ne smorim skroz posle gutanja "crvene pilule koja odblokira psi powers"... /rolleyes... probaću full demo kad izađe nisam ni optimista ni pesimista, naći će igra svoju publiku i guess Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts