Highl1 Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 cekaj, sta je sad, ipak necemo da se kladimo? nadam se da necemo onda vise ni da se prozivamo po forumima? zanimljivo da kad sam ti ja pre jedno 2-3 god rekao da nismo čuvali ovce za neke tvoje prozivke (ako se dobro sećam, da sam buržuj), da nisi imao ovakav stav? ko o čemu... 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Dvini rekao ti hajli da si nepostena kurva! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Ja nisam cuvao ovce sa Cokom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 malo krece da mi ide na kurac ta prozivka hajli, hajde da se opkladimo da ako ja dokazem da mesecno uknjizim 5k $ , ti nabijes dildo u dupe i postavis sliku na forum? problem? aj ozbiljno ako zaradjujes 5k mesecno daj malo vise infoa da kazem ovim ljudima sto su namakli po 6+ medalja na svetskim takmicenjima iz programiranja da daju otkaz u Microsoftu i krenu tamo gde je prava lova mada mi je cudno kako su te odbili za US vizu onda ako imas redovna primanja u srbiji koja su daleko iznad svake prosecne plate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 ja sam zvanicno nezaposlen, nemam redovna primanja u srbiji, zato su me i odbili imam primanja u vidu honorara iz inostranstva preko deviznog i paypalamislim, odbili su me jer nemam stalan posao, ni kucu/stan, a i ovaj faks sto idem nije, ono, univerzitet u beogradu nego privatna skola, tako da nije im ni to neka sigurnost da necu zakampovati tamoi samo da se objasnimo, hajli se uhvatio te cifre od 5k, zato sto sam ja spomenuo u jednoj temi da mogu toliko da namaknem kad je bas dobar mesec The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 oko cega se vi prepirete, kao dva fudbalska navijacha... posebno u beogradu gde si burzuj ako imash platu iznad 700 evra It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 ne postoji crvena ovca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 glupi Coka 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 može da postoji ako je dovoljno iznabadaš xoxoxoxo Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Moze li neko da preporuci dobro mesto za stoni tenis? Nasao sam svasta ovde, nego rekoh da neko iz licnog iskustva kaze gde i sta valja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 zasto se svaki jebeni put zajebem i stavim hladno pice tamo gde kuler od laptopa izbacuje vazduh :/ The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 \o/ The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 veceraske sviram kao predgrupa Multietnickoj atrakciji i Jarbolima. det metal > gej bendovi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Gde? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 (edited) Moze li neko da preporuci dobro mesto za stoni tenis? Nasao sam svasta ovde, nego rekoh da neko iz licnog iskustva kaze gde i sta valja? U sportskom centru na Banjici imas dva odvojena prostora, jedan manji sa 6 profi stolova i onim gumiranim podom, tu je cena 300 dinara, i drugi prostor koji je dosta veci ,ne znam tacno koliko stolova, ali sigurno 20+, jesu vise za rekreativce, i plocice su, ali je cena 250 dinara. :) Takodje u tom drugom prostoru ima odvojen deo sa 4 profi stola, profi pod, klima, uglavnom pun ugodjaj, ali je 450 dinara... Edit: Ono sto je bitno je da poneses svoj reket, jer su u svakom od ovih prostora reketi skroz sjebani Edited June 22, 2012 by Grgile Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 vudisa, u Vranju. organizuje se vec par godina "Balkan streets" festival, ove godine dolaze Kroati, Holandjani, Nemci i bratcinja Makedonci. bice zanimljivo, jebemliga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Кад већ споменусте стони тенис, мени би добро дошао противник који је вољан да игра било где на НБГ, а да је мало бољи, не могу више да играм са ботовима :D Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Ima na Bezaniji, kod onog velikog Megamarteka (da l' bese Idea) kuda prolazi 75-ica, u Teretani. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 @Stija jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Jutros u pola osam, ja na poslu, mama zove da joj kazem koji mi je password. aumajcinu. Jbt bas tesko vreme, ziveo mini bus! i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Women world problems Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 imam temperaturu 38.7 .... don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Gotti world problems Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts