SIN Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 Pa dobro je istrenirao igrace :)Aj sad, mislim, mi ne znamo kako on drzi treninge, koliko je njegovo znanje kao stratega, kao procenitelja talenata, kao procenitelja ko koju poziciju i kako da igra. Nista od toga ne znamo, znamo samo da je osvojio skoro sve sto se moglo osvojiti u Spaniji, dve Lige Sampiona (jel dve?), i gomila personalnih nagrada koje se sigurno racunaju na osnovu nekih koeficijenata da bude pravedno za sve trenere. Ni trener Barselone se ne postaje tako lako, sigurno da je kvalitetan trener i siguran sam da ce to i pokazati.Pardon, nastaviti da pokazuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 21, 2013 Author Report Share Posted January 21, 2013 u ligi u kojoj je opet najjaci, ima najvise para i najbojli tim na raspolaganju za pocetak..kao i u spaniji gde je imao real ovde ima samo borusiju kao takmaca.. da bi bio vrh trener moras da osvojis nesto sa interom, portom, liverpulom i slicnim klubovima u kojima stanje nije toliko sjajno nego moras da se snadjes sa cim imas, eventualno kupis par igraca i to ti je to..i kad Djibril Sise/Suli Ali Muntari/Derlei i slicni podignu pehar, e onda si faca.. Pelegrini je za Gvardiolu i mama i tata.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 Pa nisam ga poredio sa Pelegrinijem nego sam rekao da je dobar trener. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 daki, ako ciljas na to da ce venger preci zbog para, fejlujes. u francuskoj ce placati veci porez i ostajace mu manje nego trenutno. plus sto ja ova vest fejl u rangu goal.com. eto. ne znam kakav je gvardiola, i zbog toga cu se sloziti sa gibanicom. eno melje i tito, a nastavice i njegov pomocnik, kad ovaj ode na lecenje. Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 Jirgen Klop #1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 daki, ako ciljas na to da ce venger preci zbog para, fejlujes. u francuskoj ce placati veci porez i ostajace mu manje nego trenutno. plus sto ja ova vest fejl u rangu goal.com. eto. ne znam kakav je gvardiola, i zbog toga cu se sloziti sa gibanicom. eno melje i tito, a nastavice i njegov pomocnik, kad ovaj ode na lecenje. Pazi, njemu ce ostati 7.5 od tih 30, dok mu u Arsenalu ostane ocigledno manje (posto mu je bruto plata 9). Zasto bi inace menjao klub u kome je ceo zivot??! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 21, 2013 Author Report Share Posted January 21, 2013 Vesli Snajder u Galatasaraju rofl. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 (edited) небитно :) Edited January 21, 2013 by Kal1mero Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikola kralj Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 nekako ne mogu da zamislim vengera da predje bilo gde, posebno ne zbog kesha(ako je to u pitanju), on mi bash ne deluje da je u tom fazonu...sa druge strane, ovo sto je daki rekao za penziju, mozda mu je ovo to, posle arsenala ide gajbi da se zajebava :) i inbtwn pelegrini najbolji trener ikada! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 Daki, preterao si sa trolovima, batali keve ti Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 Gvardiola dobio 270 mil Evra za pojacanja?!wut lol. Mnogo jbt. Lepo bi mu legao Dzeko doduse za te pare, pominje se i Nejmar. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 zasto bi mu lepo legao dzeko pored zivog mandzukica i gomeza...o nejmaru tek ne treba pricati,najbolje da ce taj mali smecar u bundesligu:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 помиње се да је заинтересован за Суарез - Фалкао комбинацију, али наслушаћемо се сада много прича за Гвардиолу :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 zasto bi mu lepo legao dzeko pored zivog mandzukica i gomeza...o nejmaru tek ne treba pricati,najbolje da ce taj mali smecar u bundesligu:) da nece mandzukic da mu donese ligu sampiona ? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 ja sam prvi hejtovao i mandzukara i gomeza,ali cinjenica je da znaju da daju gol,a dzeko tu nista novo ne bi doneo jer je manje vise isti profil igraca Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 Ne znam ali meni licno Dzeko deluje daleko sigurniji od obojice, plus je sabijao u Bundesligi, kontam da bi bio efikasniji. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 gomez je sjajan spic ali onaj mandzukic je drvo,svaki drugi random prosecni napadac moze davati golove u ubedljivo najjacem timu u bundes ligi da se ne lazemo :),u evropi on nema sta da trazi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 sine, ti svakim postom toneš sve dublje sa svojim neznanjem Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 sledeci put citaj sta sam napisao nube koji navijas za liverpul,mandzukic je ove sezone bez gola u evropi,ako treba,mogu i da nacrtam,jeste on dao 11 golova u ligi ali zaboravljas da je u toj ligi i marko pantelic bio medju boljim strelcima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 falkao nije sipao u ls, a zato je zalio celzi, koji je osvojio ls. eto. mandzukic jeste hrvat, al je dobar spic. Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 ^upravo, izborio se za mesto u špicu napada jednog Bajerna, pored takvih igrača, svako ko kaže da on ne zna, poput ovog mohra, fudbal nije video ni na slici Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 koga se u poslednjih pet godina sećate da je sipao baš puno tamo? Gomez, Džeko, Grafite, Lewandovski i sad Mandžukić. Huntelaar je takođe bio dobar, Raul isto opravdao ime, eto i Ibišević ono što je odigrao pre velike povrede. Demba Ba je bio solidan u Hofenhajmu, Papiss Cisse u Hannoveru, znači nije da imaš 50 napadača koji su tamo davali golove. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 Barios, Kisling, Kuranji, Pizaro. Dobar je Mandzukic, ali po meni ne spada u neki sami top. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 pa dobro, sigurno nije top5 svetskih napadača, ali je veoma solidan napadač koji se odlično snašao u velikom klubu, a svi smo mislili da će da failuje Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 pritom je odigrao i evropsko ko car ja sam posle toga mislio da ce da fejluje,kad ono medjutim Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts