Spu [RuR] Posted December 17, 2013 Report Share Posted December 17, 2013 Je je gotivniji je vajb, manje loot-a, više customizacije. Prva dva puta umro od žeđi isto a našao ekipu za bleju :) Zombija ima BAŠ malo Što BISS kaže, ima da se radi i radi, al' je kul! Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted December 17, 2013 Author Report Share Posted December 17, 2013 Realno je da je jos uvek ultra alpha, nerealno je dati neki sud. Drzim se za sada epocha. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted December 17, 2013 Report Share Posted December 17, 2013 Mozda ne bi bilo lose splitovati temu sad kad je izasao SA Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted December 17, 2013 Report Share Posted December 17, 2013 možda i nije loša ideja, kao jesu dve različite igre. Opet, mislim da je mod malo splasnuo. Ja glasam za preimenovanje topika u samo DAYZ Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted December 18, 2013 Author Report Share Posted December 18, 2013 Igrao sam jos malo... Dok se ne pojave private hives, nije interesantno igrati. Ili makar srediti loot spawn i disconnect. Za 20min sam izlutovao sve sto se izlutovati moze. Ode se na military loot i samo skakati sa servera na server. Jebeno je stvarno, ljudi to isto rade pa se spawnuju svuda oko tebe, kao sto se ti spawnujes svuda oko njih, klasican combat logging. Napokon sam sredio i grafiku i sve, fino sljaka i solidno izgleda. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted December 18, 2013 Report Share Posted December 18, 2013 Napokon sam sredio i grafiku i sve, fino sljaka i solidno izgleda. Koji procesor i grafiku imaš? Daj neki sshot (F12 u stimu) da vidimo kako izgleda u praksi igra :D Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted December 18, 2013 Author Report Share Posted December 18, 2013 lap top i73630qm@2.4 gtx670mx I dok sam pravio screenshot zombija, zakacio me, sunce mu poljubim, sva sreca da sam imao bandage, koji su prava retkost u sa. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted December 18, 2013 Report Share Posted December 18, 2013 kapiram da nema svrhe da pokusavam sa i3 HD6670 Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted December 18, 2013 Report Share Posted December 18, 2013 (edited) Mislim da bi mogao sa tim da igras. Nije idealno ali radilo bi. Drugar je sa slabijom masinom igrao i dayz mod i wasteland. SA bi trebalo da je manje zahtevan. Biss, jbg uvek ce biti abjuzera, sigurno ima dosta ljudi koji swapuju servere za gear, ranije su to isto radili samo sto bi ih donekle obeshrabrio load time, sad se sponujes za 2 sec. Dean je rekao da loguju sve i da ce naci resenje za combat log i te stvari ali mrka kapa i dalje koliko vidim. Edited December 18, 2013 by Immz Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted December 18, 2013 Report Share Posted December 18, 2013 kapiram da nema svrhe da pokusavam sa i3 HD6670 Ma trebalo bi ok, minimum je dual core, što i3 i jeste i Radeon 3xxx ili 4xxx, tako da je ok. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted December 18, 2013 Report Share Posted December 18, 2013 pa da, ovaj moj valjda ima 2 fizicka proc-a, i 2 virtuelna, tako da je neki polukvad. jedino me brine 6670 zbog senki... ono, graficka je napravljena da stedi struju :) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted December 18, 2013 Report Share Posted December 18, 2013 mislim da ti to neće mnogo značiti sa grafičke strane u igri koja je udaljena godinu dana od bete :D Mene više brine ovaj neki trend koji se polako pojavljuje u Early Access igrama na stimu, da sve koštaju oko 23-25€ Evo sad vidim i undergorwth isto tako nešto. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted December 18, 2013 Report Share Posted December 18, 2013 ma brate, trebao si da vidis planetary annihilation je bio fazon 80jura :)) a ono, early alfa :D Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted December 18, 2013 Report Share Posted December 18, 2013 ma dobro, to je bio izuzetak jer su likovi ludi ali mislim na ovako normalne igre. Prvo je bilo earli aksesa za svakakve pare, a sad sve više viđam tako, 20ak €. Opet, malopre sam video da se ovaj dayz prodao u prvih 24h samo tako, dal beše nekih 170 hiljada komada ili tako nešto. Tako da su ljudi ipak spremni da plate, samo se nadam da to neće postaviti neke nove cenovne standarde i prakse i da onda i najveće indi govno košta toliko, a inače bi koštalo 10€ na izlasku. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted December 18, 2013 Report Share Posted December 18, 2013 pa dayz ne mozes da poredis sa indie "govnetom" , jedino sto je smor je sto nisu ispostovali ono sto su obecali a to je da ce igra biti ispod $15 Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted December 18, 2013 Report Share Posted December 18, 2013 (edited) pa ne poredim ja, ali je indi i onda će neko indi govno da preceni sebe i lupi cenu od 25€, a realno će vredeti 2.5€ Tako nastaju vrhunske igre kao što su ALIENS: Colonial Marines i naplate se 50€. To mi je neki vrhunac apsurda standardizovanja cena i ne bih voleo to da vidim u indi svetu toliko zastupljeno. A sasvim moguće da će biti 15$/€ kada izađe, koliko sam skontao, uglavnom early access igre su skuplje ali im imaš pristup ranije od ostale dece ali i platiš više. Edited December 18, 2013 by CheighLee Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted December 18, 2013 Author Report Share Posted December 18, 2013 Do bete ima vise od god dana. Kada full izadje nece ostati niko da kupi za 15$ Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted December 18, 2013 Report Share Posted December 18, 2013 Do bete ima vise od god dana. Kada full izadje nece ostati niko da kupi za 15$ pa upravo :D Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted December 18, 2013 Report Share Posted December 18, 2013 zasto si siguran da ce cena ici u minus? Kod arme3 nije tako bilo. Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted December 18, 2013 Report Share Posted December 18, 2013 (edited) nisam siguran naravno, a arma je ipak "korporacijaska" igra. Bilo je nekoliko naslova, od kojih je valjda među prvima bio gorepomenuti planetary annihilation koji je krenuo sa ogromnom cenom i kako se bližio izlasku je bila sve manja. Mislim da je bilo slično i za interstellar marines ili kerbal, možda grešim. Nije to neki trend ali se nadam da nije ovde slučaj jer bi bilo lejm (iako bi igra bila jeftinija) pošto se tako u principu plaća bukvalno da alfabetatestiraš igru. Najavljena je jedna cena odokativno, u praksi ispalo više pa je lako da se posumnja da ipak jesta ta fora po sredi ako planiraju da igra stvarno košta 15€. Mada pošto je otišlo već 200k komada, sumnjam da će ga sad to iko pitati. Tako da tu ne može niko da zna šta Dean Hall planira za cenu gotovog proizvoda i može da se samo nagađa ali što je igra starija, pa bila čak i early access, posle godinu dana moraće da padne cena. Arma je bila u testiranju relativno kratko, par meseci pre izlaska, ovde nećemo videti igru do 2015 plus je zilion puta pomenuto da će biti pristupačna. - sad sam baš malo razgledao cene early access igara i njihovu istoriju. Uglavnom nije bilo preteranih menjanja cena na samom stimu tokom early accessa, sem u slučajevima kao što je planetary annihiliation ali poenta je da ipak nema nekih pravila još. Tako da sam ipak predrasudio situaciju pogrešno i može da bude svašta što se tiče cene. Ono što sam takođe primetio, a da je lepa vest je da su mnoge early access igre bile tu i tamo dostupne na popustima kroz indi bandlove, gamersgate, GmG i slično, retko kad više od 30% ali i to je nešto. Tako da će najverovatnije tu da se pojavi neka jeftinija varijanta uskoro nego na samom stimu. Edited December 18, 2013 by CheighLee Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted December 18, 2013 Author Report Share Posted December 18, 2013 Bice 15e kad izadje full, a do full-a ima jedno dve godine, tako da je svejedno koja ce cena biti kad izadje posto ce svi kupiti ranije. Dev je sacuvao obraz, a igraci mogu da igraju ranije, Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted December 20, 2013 Report Share Posted December 20, 2013 samo mi reci, zasto koristis optiku kojoj je sjebano staklo? :D Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted December 20, 2013 Report Share Posted December 20, 2013 Nije bilo bolje verovatno Inače sinoć bilo vrh, Santa, Nemesis, Biss i ja, krijemo se u žbunju i onda prepadamo likove da nam daju hranu i ćeps. Santa je četnik u ekipi, samo bi da kolje :) Plus smo se Santa i ja najeli nekih trulih jabuka i banana pa smo se razboleli i umrli! 1 Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted December 20, 2013 Report Share Posted December 20, 2013 da, ali koja je poenta nosenja slomljene optike, sem sto ti smanjuje preglednost? :)) hahahaha sonty car :)) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted December 20, 2013 Report Share Posted December 20, 2013 Ja sam se posle respawnovo negde u pičkincima, i ladno se istripujem da treba da trčim ka zapadu. Trčao sam jedno 10 min. i stigao do kraja mape :/ Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts