Greenthumbs Posted May 20, 2013 Report Share Posted May 20, 2013 ne preporucujem solo igru.cim skupis neki gear zveknu te i opet iz pocetka.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 Al se meni ovo igra, a bedak mi da krenem sad novo nešto da pičim. Jako dobar koncept, konačno dobar srvajvl. Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 ma opušteno, sačekaj još malo, izgleda da će uskoro da se pojavi ovaj novi standalone DayZ u nekoj formi. Koliko sam razumeo, razmatraju da bude plaćena alfa, po nekoj simboličnoj ceni, a onda što igra bude bliža gotovoj varijanti, biće skuplja. Tako da će beta biti skuplja od alfe, itd. To nije ništa potvrđeno, samo razmatraju. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 4, 2013 Report Share Posted June 4, 2013 Super, hvala na infu. Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 (edited) Izasao je taj WarZ 3e na Steamu ocena na metascore 20/100 -.- da li uzeti ovo uopste? Edited June 15, 2013 by Coyote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrajkMozga Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 Ja cekam standalone verziju Quote "Im the great Cornholio, I need TP for my bunghole!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 Ovo i jeste ta standalone? http://store.steampowered.com/app/226700/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 Nije, to je warz, to je govno klon. Ne kupovati! Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 Primljeno k znanju, hvala Chegi i k0bayi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 haahha, koji paori najveći - The War Z renamed as Infestation: Survivor Stories – is still rubbish Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 ja jos uvek zalim onih 19$ mada, imao sam par dobrih momenata, koji kapiram da bi mi bili sranje da sam igrao DayZ Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 realno si mogao da tražiš refund jebiga u jednom trenutku i kupiš dayz tj. armu :D Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 a jeste, pa onda da me stave na neku njihovu black listu salu na stranu, kod arme je bio problem endzin, odnosno, nisam imao komp za istu... sad vec cekam standalone Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 mislim da standalone nece biti manje zahtevan od arma dayz-a. Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 pa, da, ali sam u medjuvremenu nabavio i3, koji kapiram da je bolji od od e5200 :D Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 especially with nearly 1 million registered players Kapiram da su na svojih 50k usera dodali jos 950k, ali ono, zanima me ko su ti likovi, sa toliko ostecenim mozgom, koji su kupili ovu igru? Izvini, Marko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted June 21, 2013 Report Share Posted June 21, 2013 e, stani, pazi, trenutka kada se pojavila igra i kada su uvalili najviše komada, veoma je dobro reklamirana i čak je u nekim prvim privjuovima i poređenjima (i to mislim na fazon IGN ako se ne varam) sa Dayzjem predstavljana kao ok igra. Razočarenje je došlo tek posle par nedelja, pa čak i par meseci kada je igra postala mejnstrim, onda su je svi rasčerečili i problem kada se pojavila igra na stimu je dolila hektolitar ulja na vatru. Ovo je bukvalno uvaljivanje muda za bubrege jer im se moglo, a nisu imali ni malo savesti. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 ma, meni je prvo sve bilo kao "jao, kako smesne animacije, kako smesno ovo- ono, ali ce se popraviti, beta je" kada sam upalio igru, bio je fejspalm na kub, ali kao ajde, bilo je nekih zanimljivih momenata. Automobile kapiram da nikada nece ubaciti posto su mape 2 sa 2, u odnosu na Dayz Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 Logujem se juce na WarZ, rek'o da vidim sta ima novo. Ubacili su skill tree, igrica je postala jedan ogroman CoD sa zombijima :)) znaci, dzaba ti vices "Friendly" kada su tu deca da te istetoviraju sa shotgunom zbog kesice cipsa i dve tune :))) Uskoro ubacuju i kola... Malo su popravili animacije.... Ima sad dosta gajbi u koje sada mozes da udjes. Sta znam, opet cu se igrati dok ne izadje DayZ standalone :) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 13, 2013 Report Share Posted July 13, 2013 hakovali Bohemia Interactive servere, pa ako imate ARMA-u, menjajte passeve itd. http://www.pcgamer.com/2013/07/12/bohemia-interactive-hacked-usernames-emails-and-encrypted-passwords-taken/ Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrajkMozga Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Jel cuo neko za onaj DayZ Origins mod? Quote "Im the great Cornholio, I need TP for my bunghole!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted July 16, 2013 Author Report Share Posted July 16, 2013 (edited) igrao, bolji od vanile Greska, origins mi nije nesto, ali dayzero je vrh Edited July 19, 2013 by biss Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 Kažu da je izašao ARMA 3 Dayz mod :) http://www.pcgamer.com/2013/07/25/dayz-arma-3-the-reason-you-should-play-the-dayz-mod-again/?ns_campaign=article-feed&ns_mchannel=ref&ns_source=steam&ns_linkname=0&ns_fee=0 Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 hahah, do jaja, kontam da je nivo težine sa ovim bagovima x10000000 Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 novi stendalone snimak :) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts