Jump to content

Laptop za igranje

samir^b

Recommended Posts

ne mogu da pronadjem nista sto ima grafiku u rangu ove. hteo sam prvobitno da kupim hp envy, ali sam onda gledao razne neke benchmarke i nisam bio zadovoljan fps-om koji izvlaci na novijim igricama. msi mi se cini najbolji izbor jer ima najjaci hw, ok cenu za njega, i bateriju koja traje 3+ sata. jedino sto mu uopste prilazi u hw su alienware i clevo, svi ostali su u rangu gtx 555

mohi bio bih ti zahvalan kad bi svoj frust usmerio ka nekom drugom jer mi ignorisanje trolova ne ide u poslednjih par dana, k thx

Baterija teško da će u bilo kojim uslovima trajati 3 sata na tome

Dalje, nije sve u FPS-u

Ako baš hoćeš 670 GTX, pogledaj Asus G75, mnogo bolji izbor od tog MSI-ja.

Ja sa druge strane bih kupio Envy

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

pogledacu, hvala

envy je odlicna masina, moja jedina zamerka je ta sto ne verujem da bih mogao opusteno na high igrati skyrim, d3, witcher 2 i things to come na njemu

kad smo vec kod hp-a, ne mogu da verujem da niko nije iskopirao ovu pobedu od trackpad-a koju nudi hp (bez dugmica)

da, g75 je u slicnom cenovnom rangu i slicnog hardvera, pogledacu malo bolje.. ne znam kako ga nisam primetio sam. jedini kompovi koje sam vidjao u tom rangu su clevo-based i alienware, koji je malo overpriced.

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Predpostavljam da znas (ja noob nisam znao :P ), da kad je na punjacu mozes da izvadis bateriju koja se inace dosta greje kad je na punjacu. To valjda skracuje vek trajanja baterije i mnogo se greje, barem na mom lap topu., stoga ako vec nisi, skini bateriju ako igras od gajbe i ushtuvaj ga u u struju :)!

Godinu ipo dana sam koristio stari laptop i stalno je bio na bateriji, a trajanje baterije posle godinu ipo dana se smanjilo mozda za 10-15%. Fora je da kad je baterija puna da su voltaze na transformatoru i na bateriji jednake i nema protoka struje. Samo pipni ispravljac i videces da je hladan kad se laptop napuni :)

Mislim, ne smeta mi sto je laptop odignut, em je bolje hladjenje, em je lakse za pisanje, samo ono, nepraktican je za nosenje :)

Mada, ni necu nigde da ga nosim.

Edited by lol kosmos

"Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic

Daki reko ti O'kruk da si nub za kompove

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

što onda nisi kupio desktop?

Pa zato sto sam student u stranoj zemlji, imam malu sobu, selim se cesto i mrzi me da se smaram sa makinerijom, a i ne volim kablove. A i zatreba mi da ga ponesem negde s vremena na vreme, ali ne tako cesto :)

A i ne znam da ubodem memoriju u slot!

"Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic

pa zato sluze igrice za mob lal

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.