Lucky Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 Što bi rekao onaj "fazon" sa neta, sad je sve "app" a svojevremeno je bio program, igra, itd. Znam da ovde ima drugara koji se time bave (Higli) a možda i još poneko, tek, treba mi neko ko bi mogao da razvije uspešno jednu (ili više) aplikacija za Android i iOS. Još uvek nisam sve lepo stavio na papir i samim tim su funkcije nedefinisane u potpunosti, ali nije u pitanju igra, više je nekakav info-servis. Tipa, lokacije po gradu prodavnica, neke vesti, pretraga po nekim pojmovima ... nije da krijem nešto spec, nego stvarno nisam stavljao na papir, sad mi pade napamet da otvorim topic pa da to odma' uradim, da vidim dal' će neko da se javi uopšte. Ako imate i nekog da preporučite, može i to. Naravno, sve je to za pare, doduše uz skromne budžete :) Hvala!i ajde da dodam, da nema slučajno nekih "retard frendli" softvera koji pomažu razvoj app-ova za Android? U'vatio sam nekoliko tih "pomoćnih aplikacija" ali nikad nisam proVao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 si pričao sa Vladom, oni njegovi rade baš to? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 29, 2012 Author Report Share Posted April 29, 2012 hm, ne, ja mislio oni rade flash sajtove :)) ajde pitaću i njega, ali njega uloviti je baš teško, a znam i kako poštuje rokove :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 pa dobro, ali taman imaš i skroman budžet, koji može da trpi rokove :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 29, 2012 Author Report Share Posted April 29, 2012 Vidim ja sve neke šaljidžije! Pitaću neke indijce! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts