gruja Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 sta ti je napisao. posto mi obicni ljudi nemamo te tvitere @cistacica Pozivam vas ministre u moj dom, pun pansion ako treba, samo da vidimo da li smete da otvorite prozor u Pancevu poslednjih dana! @grujamachko tako ce biti jos neko vreme dok se ne rekonstruise cela rafinerija..realno,mnogo je bolje nego pre par godina,to svi kazu @cistacica Realno,meni se place sto poslednje dve-tri nedelje ne smem da otvorim prozor uvece,ali ako svi kazu da je mnogo bolje,onda dobro @cistacica A i pretpostavljam da ti svi ne zive gde i ja, tj. da im nisu prve komsije portiri iz juzne zone vec skoro 25 godina... @cistacica Ali hajde da ne zurim sa zaključcima i sacekam tu rekonstrukciju.Poenta je da ne pamtim ovako dug talas trovanja. @grujamachko znate vrlo dobro da su ovo periodi kada je meteorologija losa pa se oseca..mi merimo 24 h i znamo kako je @cistacica Onda dobro,komsija ne znam kako ga nisam oterao u picku materinu i sto sam koji kurac bio pristojan gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 Zato što si novinar. I fin čo'ek. Gospodin. A ne tamo nekA tašna mašna. Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 Objavi prepisku u clanak, obavi intervju sa komsijom i udri politicka goveda Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 15 do 9, a jos je dan, dan, dan! \o/iliti, sto bi se reklo, obdanica! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 obmedolinka Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 Stigao mi Google Drive \o/ "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 Jesi ga uparkirao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 Stigao mi Google Drive \o/ daki n00b, meni još juče 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 oh oprosti, jesam noob onda! Jesi ga uparkirao? stavio sam ga pored otovrenog bazena u dvoristu pod kristalnu nadstresnicu "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 šta tu ima da stiže, zar nisu po defaultu svi dobili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 nisu mora da se "aktivira", tj da ga acctully dobijes i mozes da koristis Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 danas bio u novom sadu posle 6-7 godina ( lol nub) i jbt pravi raj za kockare je postao cini mi se :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 tesko je :c Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 (edited) Večeras sam kod ortaka upoznao jednu ribu (ne, nisam) koja je po generalnoj priči i pojavi klasična riba sa ''klinke'' topika (kvarcovana plavuša, roze omiljena boja u oblačenju, splavovi, teatro, separe, ludnice...), ali je po zanimanju programer i radi u svojoj branši za finu platu, i evo i sad sam došao kući zbunjen tom nekako nespojivom kombinacijom, mislim da sam našao savršenu ribu za Dakija! Edited April 27, 2012 by Савовски У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 dobro jutro Cimanje na kolokvijum, pa pakovanje za primatijadu. Idemo, lomi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 AE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 Večeras sam kod ortaka upoznao jednu ribu (ne, nisam) koja je po generalnoj priči i pojavi klasična riba sa ''klinke'' topika (kvarcovana plavuša, roze omiljena boja u oblačenju, splavovi, teatro, separe, ludnice...), ali je po zanimanju programer i radi u svojoj branši za finu platu, i evo i sad sam došao kući zbunjen tom nekako nespojivom kombinacijom, mislim da sam našao savršenu ribu za Dakija! ja bih je propitao da vidim šta zna, puno je "fejk" riba programera 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 Večeras sam kod ortaka upoznao jednu ribu (ne, nisam) koja je po generalnoj priči i pojavi klasična riba sa ''klinke'' topika (kvarcovana plavuša, roze omiljena boja u oblačenju, splavovi, teatro, separe, ludnice...), ali je po zanimanju programer i radi u svojoj branši za finu platu, i evo i sad sam došao kući zbunjen tom nekako nespojivom kombinacijom, mislim da sam našao savršenu ribu za Dakija! Pa jel ti ga je isprogramirala? "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 Procitao sam "propipao" :D Divnog li dana...oblacim caksire i vodim klinca zoo vrt :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 sttevann Pablo Francisco 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 Večeras sam kod ortaka upoznao jednu ribu (ne, nisam) koja je po generalnoj priči i pojavi klasična riba sa ''klinke'' topika (kvarcovana plavuša, roze omiljena boja u oblačenju, splavovi, teatro, separe, ludnice...), ali je po zanimanju programer i radi u svojoj branši za finu platu, i evo i sad sam došao kući zbunjen tom nekako nespojivom kombinacijom, mislim da sam našao savršenu ribu za Dakija! pa i ja sam nespojiv sa programiranjem. ne slusam metal, nemam dugu masnu kosu, ne smrdim itd.. mislim kakvo je to generalizovanje da su splavari i klinke glupi per se? "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 heuristika koja retko omane jer inace ne bi smo imali ovakvu situaciju da šavke neverue jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 prespavao kod devojke, ona otisla na posao ujutro, ja seo na taksi, odneo joj kljuceve, nazad u svoj stan, skontam da sam ostavio jaknu kod nje i u njoj kljuceve od svog stana , ajmo crvenu na taksi odmah ujutro The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 ne znam sto se mucis? zar nije bilo lakse "imam devojku i pare"? "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 Jel imaš ti Daki devojku i pare? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts