Jump to content

Dekodiranje

Litt

Recommended Posts

U kom smislu dekodiraš? Zaključan je za neku mrežu ili šta? Nisam baš eksper, ali mislim da rootovanjem telefona se skida i taj problem? Ili grešim?

ne otključava se telefon root-ovanjem. ja sam pre neki dan otključavao galaxy mini za ribu, i nije neki problem, može iole iskusni korisnik računara to da odradi. prvo mora da se rutuje telefon, pa se preko terminala izvuče neki fajl iz roma, otvori u hex editoru na kompu i unutra bude unlock code.

zerokse, potraži odgovor na xda forumu, ima sigurno.

Kod S2 je drugačije. Potrebno je da ga rutuješ i da sa marketa skineš aplikaciju koja se zove Galaxy_S Unlock developera Helroz. Posle toga je pičkin dim. Suštinski, aplikacija radi ovo što je Ivan_ rekao, ali manje smaranja, ne moraš u Terminal itd.

Ovdashnji

P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI

:)

Iz mog iskustva otključavanja nekoliko telefona, ne možeš. Rootovanje može da bude mooožda malo komplikovanije ako si nub (with all do respect), a ovo sa aplikacijom sa marketa, stvarno mislim da ti neće biti problem.

Poenta je, ne davati pare drugome, ovo možeš i moraš sam :)

Ovdashnji

P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI

:)