Litt Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Jel zna neko da li postoji neki siguran program preko koga mogu da dekodiram s2? Ne bih da nosim u servis da pucam pare. Ali posto sam laik ne bih da ujebem nesto pa zato trazim neku safe varijantu :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 U kom smislu dekodiraš? Zaključan je za neku mrežu ili šta? Nisam baš eksper, ali mislim da rootovanjem telefona se skida i taj problem? Ili grešim? Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted April 17, 2012 Author Report Share Posted April 17, 2012 Zakljucan je na MTS a ja se prebacujem na telenor pa me zato zanima. Mora i ROOT + neki unlock program, tako pise po netu, ali pricaju ljudi da nije svaki siguran, pa pitam jel neko radio ovo ili nesto sl Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 U kom smislu dekodiraš? Zaključan je za neku mrežu ili šta? Nisam baš eksper, ali mislim da rootovanjem telefona se skida i taj problem? Ili grešim? ne otključava se telefon root-ovanjem. ja sam pre neki dan otključavao galaxy mini za ribu, i nije neki problem, može iole iskusni korisnik računara to da odradi. prvo mora da se rutuje telefon, pa se preko terminala izvuče neki fajl iz roma, otvori u hex editoru na kompu i unutra bude unlock code. zerokse, potraži odgovor na xda forumu, ima sigurno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted April 17, 2012 Author Report Share Posted April 17, 2012 Thx! Video sam neki program, samsung omnious valjda, valjda je to to. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Kod S2 je drugačije. Potrebno je da ga rutuješ i da sa marketa skineš aplikaciju koja se zove Galaxy_S Unlock developera Helroz. Posle toga je pičkin dim. Suštinski, aplikacija radi ovo što je Ivan_ rekao, ali manje smaranja, ne moraš u Terminal itd. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted April 19, 2012 Author Report Share Posted April 19, 2012 a jel bih mogao nesto da sjebem ako negde pogresim? posto se slabo razumem ali ako next-next valjda nije problem?thw nikvud Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Iz mog iskustva otključavanja nekoliko telefona, ne možeš. Rootovanje može da bude mooožda malo komplikovanije ako si nub (with all do respect), a ovo sa aplikacijom sa marketa, stvarno mislim da ti neće biti problem. Poenta je, ne davati pare drugome, ovo možeš i moraš sam :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted April 19, 2012 Author Report Share Posted April 19, 2012 PA jesam total nub, nego ne zelim da placam 30,40e koliko su mi trazili za to djubre koje ne bi trebalo da je teze od instaliranja igrice :) Hvala! Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 I jel ti uspelo? Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted April 21, 2012 Author Report Share Posted April 21, 2012 E jeste. nisam znao da je ovoliko prosto, fazon sve je tel sam odradio i pojavilo se unlock na sred ekrana i to je to :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 Eto, sad si postao 'aker telefona ;) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted April 21, 2012 Author Report Share Posted April 21, 2012 roflol,ako nekome treba dekodiranje,25e,za rur-ovce popust 4e! Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 Daš mu prst, otkine ti ruku... :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted April 21, 2012 Author Report Share Posted April 21, 2012 jbg ciganska posla :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts