gruja Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 i onda ako neko ode na brod,da pokusa da napravi nesto za sebe,ti ga ishejtujes zato sto je otisao na brod,umesto da bude programer car kao ti? mislim tom logikom pises otprilike,ili te ja barem shvatam tako :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 nevermind :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 Niko te više ne shvata ozbiljno zbog tog retardiranog dolana :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 vudy, don tych bogz Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 trupsi, reshicemo ovo u nekoj kafani, smor mi da se prepucavamo preko neta :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 S tim što će ta kafana biti kad-tad, nikako ranije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 (edited) trupsi, reshicemo ovo u nekoj kafani, smor mi da se prepucavamo preko neta :D ajd i ja sam odustao od rasprave. Kafana it is. Edited April 14, 2012 by bogs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 bolje ajmo kod kojota na gajbu Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Ili kod igora! Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 (edited) sonta pls ulete u reply :/ Edited April 14, 2012 by bogs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 ne dirajte trupsija, lepo zbori dečko, nego ga ne razumete samo ono naše trupsi! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Koja crna kafana truper nikad nije dosao u istu. Enivej sustina je u sledecoj razlici Ok je ako hoces da skupis pare za neki posao koji si zamislio ili za nesto tog tipa, neki plan u zivotu. Nije ok ako ides da bi skupio za auto ili tako nesto i onda opet po srbiji jeo govna ali sad sa autom. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted April 16, 2012 Author Report Share Posted April 16, 2012 da nisam vec sa tobom imao nekoliko mandrilskih rasprava jer si naj bandoglaviji covek na forumu pitao bih te zasto nije u redu, ali ovako me bas i ne zanima jer obicno imas tendenciju da useres topic... Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Zato sto mornarski posao nije kul jer da je kul svi bi ga radili, a da ga radis samo da bi kupio auto je glupost. Auto dodje sam od sebe kada planiras i gradis svoj zivot. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted April 16, 2012 Author Report Share Posted April 16, 2012 pa slozicu se sa tobom, ali po meni, da bi te nesto odrzalo u nekom poslu/cilju/bilo cemu sto zahteva zrtvu i ima rezultat, potrebna je neka vaga. E sad ovde postoji nekoliko vaga. Evo je moja, Radis mnogo + nisi u svojoj okolini (ono drustvo, nostalgija, devojka...)<dobijes kes(koji nije dovoljan za tu kolicinu rada, ali je ipak bolji od onog koji mozes da zaradis u svojoj okolini) + urnebesno kretenski momenti koji izazivaju naboj ludackih emocija (video sam kita, jurio majmune po kolumbiji i iguane po panami, plovio kroz panamski kanal sa sve krokodilima, plivao sa razama i delfinima, drzao ogromne kornjace, bio u miami inku, kupao se na miami beachu...) postoji jos tih vaga, tipa nekome ce biti sa dobre strane sprco sam ribe 6 nacionalnosti, dobre su crew zurke i jeftino je pice i sta ja znam jos gomila nekih stvari koja meni ne znace. znaci vaga definitivno postoji, problem sa ljudima koji ne idu je drugi, frka ti je da se odreknes svega i uletis u novu dimenziju... strah od nepoznatog! ok ovo izuzima ljude kojima je dobro tamo gde jesu, nemas ni razloga da se mrdas onda, ali veliki broj onih koji ne zive u loju ne zme da se pomeri iz svoje bedne situacije iz cistog straha od nepoznatog. Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Koja crna kafana truper nikad nije dosao u istu. nikad niste zvali :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Oću i ja kafanu. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 ...ali veliki broj onih koji ne zive u loju ne zme da se pomeri iz svoje bedne situacije iz cistog straha od nepoznatog. quoted for truth Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Odakle vam pare bre, oooodakle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Zaradili, mukotrpnim radom, uprkos svemu... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 mali offtopic ali je kinda related pitanje. Jel bio neko od forumasa na onim work and travel programima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 pa slozicu se sa tobom, ali po meni, da bi te nesto odrzalo u nekom poslu/cilju/bilo cemu sto zahteva zrtvu i ima rezultat, potrebna je neka vaga. E sad ovde postoji nekoliko vaga. Evo je moja, Radis mnogo + nisi u svojoj okolini (ono drustvo, nostalgija, devojka...)<dobijes kes(koji nije dovoljan za tu kolicinu rada, ali je ipak bolji od onog koji mozes da zaradis u svojoj okolini) + urnebesno kretenski momenti koji izazivaju naboj ludackih emocija (video sam kita, jurio majmune po kolumbiji i iguane po panami, plovio kroz panamski kanal sa sve krokodilima, plivao sa razama i delfinima, drzao ogromne kornjace, bio u miami inku, kupao se na miami beachu...) postoji jos tih vaga, tipa nekome ce biti sa dobre strane sprco sam ribe 6 nacionalnosti, dobre su crew zurke i jeftino je pice i sta ja znam jos gomila nekih stvari koja meni ne znace. znaci vaga definitivno postoji, problem sa ljudima koji ne idu je drugi, frka ti je da se odreknes svega i uletis u novu dimenziju... strah od nepoznatog! ok ovo izuzima ljude kojima je dobro tamo gde jesu, nemas ni razloga da se mrdas onda, ali veliki broj onih koji ne zive u loju ne zme da se pomeri iz svoje bedne situacije iz cistog straha od nepoznatog. Pa ne moras samo biti u loju da bi ti taj posao bio smor. Postoje razlozi zasto su mornarski poslovi placeniji, a razlog je sto si daleko od kuce, sto si odvojen od porodice i prijatelja i sa mojeg stanovista morao bi bas da budem u problemu tj da bas nemam opcija ovde, da nemam ni kuceta ni maceta sto bi se reklo da bi se odlucio na tako nesto i u tom slucaju bi to sto putujem bilo plus ali jebes putovanja i tako ta sranja ako ne mozes da ih podelis sa voljenom osobom. Tako da se na kraju svodi prica na svrhu te zrtve. Ako ces se zrtvovati da bi skupio za auto da se kurcis po bgu onda si retard i imas problem, a ako ti je to samo deo nekog veceg plana, a nemas bolji nacin da ga ostvaris onda je da kazemo ok. To je razlika izmedju nemanja i imanja perspektive, nekog plana u zivotu itd itd. nikad niste zvali :( Oh, oprosti, nismo te dodali na listu svecanih zvanica -.- Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted April 17, 2012 Author Report Share Posted April 17, 2012 pa ok imas te 2 opcije, ali ima i treca, idem da probam, zanima me kako je :) tako sam ja otisao... Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 Da probas sta? Sluzenje pica, popravljanje laptopova i svadbarsko slikanje? Jer to je zapravo posao na koji ides, a putovanje mozes i bez toga i to mnogo bolje nego tako usput, a od para koje ces skupiti pravljenjem neke tranije perspektive. I odakle je poteklo truperovo negodovanje o perspektivi tog posla jer ti potrosis dosta vremena na posao koji ne vodi nicemu osim sto besplatno putujes i to ne pod tvojim uslovima umesto da si stvorio neki posao ili se obucio za neki posao koji vodi necemu. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted April 18, 2012 Author Report Share Posted April 18, 2012 pa probas svasta, probas potpuno drugaciji zivot, probas recimo da funkcionises na drugom jeziku, a putovanje takvo tesko da mozes da imas, broj destinacija koje sam ja obisao je impresivan, barem meni, i za tako nesto bi mi trebalo nekoliko desetina evra i kojekakve peripetije oko viza koje ti ne trebaju ako si "seaman"... takodje probas rad u razradjenom sistemu gde nema pajsercina koje nece da rade, jer ih odma salju nazad. A u krajnjem slucaju i ta oblast koju radis, mozes nesto nauciti sigurno, ako nista onda ces se vratiti sa idejom da se musterija postuje sto je na nasim prostorima na zalost isparilo negde. tamo se radi puno, ali se ne radi lose! da se radi lose na brodu se nebi obrtao toliki novac koliki se obrce... Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts