Jump to content

Prodajem Puma Disc Blaze Pony Original

mige

Recommended Posts

Puma Disc Blaze Pony Original salesman sample

broj 42 EU. (kalup je vec, kao kod nike 43)

Idu na prodaju jer su mi male. Jezik na ovom modelu se ne razvlaci kao na drugim puma disc modelima koje posedujem (kao da je od nekog reptila).

Noga mi je poprilicno sira, pa nema smisla silovati prilikom obuvanja.

Posto skupljaju prasinu u ormaru idu na prodaju.

Jednom obuvene, dakle bez tragova bilo kakvog koriscenja. Ali zbog toga nisam naznacio da su nove.

Patike su kupljene na Engleskom ebay. Original su i nisu fejk. Na limundu i ostalim sajtovima imaju divco puma disc. Ove su 101 posto autenticne i originalne.

Prava tehnicka patika, izuzetno udobna. Vrlo redak model. Ovde nisam video da neko seta ovakvu boju.

Cena: 80 eura

Od zamena jedino dolazi u mogucnost nova ATi 6770 kartica (treba mi za mining, da pojacam rig)

Napomena: prve 3 slike su na neta, cetvrta u kutiji su moje a peta fotka su sve moje disketare na jednom mestu ukljujuci i te za prodaju.

puma-disc-blaze-pony-cross-style-sneaker-4.jpg

puma-disc-blaze-pony-cross-style.jpg

12.jpg

k.jpg

moja-disk-braca.jpg

kontakt: 0603054321 ili pm

Edited by mige

Zato sto su na ostalim sundjerasti jezici koji se sire ispod disk mehanizma. A ovde je od nekog reptila i ne siri se. To sam naveo u oglasu a i vidi se na fotkama, namerno sam uslikao sa ostalim gde se to vidi.

Ja nemam problem sa velicinom tj gazistem. To je ok, imam problem sa nazuvanjem patike.

Edited by mige

Ima :) Ali sada je struna dosta kvalitetnija i sam sistem nego pocetkom devesetih. Onda je pucala kao luda. Imao sam prilike da drzim fejk puma disc sto se prodaju po pijacama, one imaju samo kao sistem, ali nema nikakvu funkciju, jer nisu uspeli da odrade sistem falsifikatori.

Inace sa tim prvim zeleno zuto plavim puma disc modelom sam ulazio nedavno u NT sport u Mercatoru u Puma radnju, radnik se sagao, opipao Pumu i odmah odvalio da takve patike ne stizu na Srpsko trziste, vec se samo prodaju na zapadu. Sto je i tacno :)

Edited by mige

• Create New...