Beli Eurokrem Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 (edited) E pa posto nas je danas blizzard pocastio objavom release date-a da igra izlazi 15.maja vreme je da okacim ovu temu :) Dakle Diablo 3 Digital Preorder (serijski broj za battle.net) po ceni od 3999 dinara Preoder je EU sa sajta http://www.g2play.net ,i na svom nalogu imam 6 preordera. Tehnicka podrska sa gore navedenog je potvrdila da ce svih 6 kljuceva stici meni na mejl onog dana kad igra izadje, tako da ja svima istog dana saljem. EDIT : PRODATO SVE edit : evo kacim i dva screenshota mog naloga sa g2play.net , cisto da stoji i dokaz da je sve tu, cisto i legalno. Preordere sam dobijao tako sto sto sam trgovao sa strancima (uglavnom dotama i drugim igrama) , koji su mi zauzvrat kupovali preodere na mom nalogu :) Edited March 15, 2012 by Beli Eurokrem Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 na sajtu je 47e cena a kod tebe 4k dinara ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 pa ima 6 komada, popust je dobio! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted March 15, 2012 Author Report Share Posted March 15, 2012 Evo stavio sam edit u prvi post sa slikom naloga i sa objasnjenjem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 Pa dobro za 10 evra manje je svakako povoljno, ja bih uzeo, javi mi na PM kako ide placanje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted March 15, 2012 Author Report Share Posted March 15, 2012 Verovali ili ne , sve mi je otislo. Okacio sam prvo temu na benchmark forumu - http://forum.benchmark.rs/showthread.php?279901-Diablo-3-Digital-Preorder&p=2840630#post2840630 tu su me zasuli porukama, i u roku od 15 minuta se javili svi da hoce da uzmu :/ Tako da trenutno nemam vise, ako bude, okacicu ovde, tema moze da se brise. Zao mi je sto nisam odgovorio svima koji ste mi poslali poruke, jednostavno nisam ocekivao da ce tako brzo otici, a na benchmarku su mi se javili odmah.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 OKAČIO SI PRVO NA BENCHU! OMGWTF!? Izdaja! Na vešala sa njim! :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted March 15, 2012 Author Report Share Posted March 15, 2012 Pa okacio sam 15ak minuta ranije, ali tamo sam vec najavljivao da cu prodavati preordere kad se objavi release date, i onda su me u sekundi zaskocili :) Bice jos uskoro , no worries. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 Ovaj put prvo na RUR ja cu da uzmem samo mi sibni na PM kad budes imao po toj ceni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 bas ce tebi licno da salje pm kad bude imao po specijalnoj ceni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts