XArt1337 Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=GBvGzr7IXkM&feature=channel_video_title Moj prvi edit :) chekirajte, lajkujte ako vam se svidja :) sherujte negde i tako te fore :P :) Subskrajb - uskoro novi klip :) moze i demoi da lete na XArt.idk@gmail.com pa cu nesto i vase da editujem :) ( SAMO SICK SAMO SICK ! ) :)))))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 osim što nema početak i kraj i što traje 5 sekundi, ok je! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XArt1337 Posted March 3, 2012 Author Report Share Posted March 3, 2012 osim što nema početak i kraj i što traje 5 sekundi, ok je! :) kakav bi trebao da bude pocetak i kraj ? -.- LOL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Pa recimo na kraju ti se video preseče kao da ti je pukao export ili upload, nema nikakve naznake da je zapravo završen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XArt1337 Posted March 4, 2012 Author Report Share Posted March 4, 2012 Pa recimo na kraju ti se video preseče kao da ti je pukao export ili upload, nema nikakve naznake da je zapravo završen. pa sta ce mi te gluposti tipa THE END ako na to mislis -.- meni se ovako svidja mada i svi editori ovako rade, pre svega prvi mi je klip... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 mnogo si mi ti bre kurčevit za prvi video, znaš Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Pa stavi neki fejd aut jebo ga ti, stvarno izgleda ko da ti je pukao upload na pola klipa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Trebalo je da kažeš ako nećeš komentare, mi ovo iz najbolje namere a ne da bismo te zezali nešto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XArt1337 Posted March 4, 2012 Author Report Share Posted March 4, 2012 (edited) Trebalo je da kažeš ako nećeš komentare, mi ovo iz najbolje namere a ne da bismo te zezali nešto. klip je prekinut iz razloga sto sam hteo da radim jos 1 frag u videu, ali sam odustao. bio sam iz fazona dosta je ovo za prvi . nisam razmisljao o fade out-u ali je mogo. ne bitno, prvi uvek mora da ima gresku neku :) inace hvala u svakom slucaju :) EDIT: Pogledao sam project fajl, ja sam stavio fade out na kraju xD izgleda je render ubagovao, ni na klipu koji je renderovan u kompu nema fade out, vegas mi je sj*bo kraj. :/ Edited March 5, 2012 by XArt1337 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts