juicer. Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Dobili smo ih taj mec i ? Pa evo sta i... http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234921589&st=0&p=1808721&hl=fullproof&fromsearch=1&#entry1808721 Pogledaj rezultate iz grupe H Kao sto rekoh fino pratis , ali ako su ti drugari mozes slobodno reci i ja zaista necu imati nista protiv... anyway gl hf svima Ako moze samo odgovor na ovaj post i... Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tornado-pozarevac Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 sta se svadjate kao mala deca :)) ako toliko ima nezadovoljnih, lepo neka od tih 6 7 ekipa koje su pozvane budu izazvane po jednom od strane bilo koje ekipe i svi ce da budu srecni :) bo3 se igra i eto za sat dva ce se znati ko je bolji i nema ljutnje ni prozivanja <3 pozzzz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Ako moze samo odgovor na ovaj post i... Evo odgovoricu ti ja :) Nisam igrao za kgb tada niti sam imao pojma da cu u zivotu igrati u kgb-u tako da sam neutralan :D Skini demo pa pogledaj dal se igralo ozbiljno ili je nekome vise odgovaralo da zavrsi kao drugi u grupi :) nhf! Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Tebe nisam pitao nista. Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Istina boli :) Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjeka Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 (edited) Istina boli :) Ajde ti mali sjasi vise sa coveka, sta li glumis zaprsku tu prvi, kad te niko nista ne pita, nalazis se pogodjen. Znas koliko mi je super sto sam uspeo da te dobijem i udjem u 1/4 finala u mom hobiju? Ma osecam se bolje nego posle prvog sexa brate! Uostalom da je neko mene pitao pre turnira, niste mi neka prepreka. Bez ikakve uvrede van CS-a. Edited March 1, 2012 by Bjeka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 sta se svadjate kao mala deca :)) ako toliko ima nezadovoljnih, lepo neka od tih 6 7 ekipa koje su pozvane budu izazvane po jednom od strane bilo koje ekipe i svi ce da budu srecni :) bo3 se igra i eto za sat dva ce se znati ko je bolji i nema ljutnje ni prozivanja <3 pozzzz Challange accepted , Ako su organizatori za ovakvo resavanje situacije bilo bi sjajno, posto je valjda svima u cilju da nas predstavljaju sto bolje ekipe, right ? Sto je naravno pod uslovom da ima samo ovoliko slotova , mi zaista nemamo nista protiv da igraju ove ekipe ali bi zasluzeno voleli da ucestvujemo... Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReMAX Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 izbacite kgb, ubacite full_rs, momci su jaci za klasu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Challange accepted , Ako su organizatori za ovakvo resavanje situacije bilo bi sjajno, posto je valjda svima u cilju da nas predstavljaju sto bolje ekipe, right ? Sto je naravno pod uslovom da ima samo ovoliko slotova , mi zaista nemamo nista protiv da igraju ove ekipe ali bi zasluzeno voleli da ucestvujemo... kad god hoces Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanch#1e Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Ja samo znam da kao treci nosioci najredovnije grupe prolaze Mad Dogz :D SiRENA wouuuuuuuuuuuuuuuuuuu , Macka Macka KHHHHHHHHHHHHHHH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Ajde ti mali sjasi vise sa coveka, sta li glumis zaprsku tu prvi, kad te niko nista ne pita, nalazis se pogodjen. Znas koliko mi je super sto sam uspeo da te dobijem i udjem u 1/4 finala u mom hobiju? Ma osecam se bolje nego posle prvog sexa brate! Uostalom da je neko mene pitao pre turnira, niste mi neka prepreka. Bez ikakve uvrede van CS-a. Bjeko kralju! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 :D Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamageBeograd Posted March 1, 2012 Author Report Share Posted March 1, 2012 izbacite kgb, ubacite full_rs, momci su jaci za klasu! Ja cu pricati sa ovim rusom nocas ukoliko bude dozvoljen veci broj ekipa ubacicemo jos neke ekipe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjeka Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 (edited) Bjeko kralju! :D Pa kao da je neka velika stvar i dize se buka, jeGIba :) Edited March 1, 2012 by Bjeka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReMAX Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 (edited) Ja cu pricati sa ovim rusom nocas ukoliko bude dozvoljen veci broj ekipa ubacicemo jos neke ekipe tako je, potrudi se.. nista te ne kosta... malo vise spike, i to je to. zasluzuju realno. Edited March 1, 2012 by remaks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 A ako ne , da li se slazes, da se odigra bo3 posto je urosh izrazio saglasnost ? Sutra , preksutra ? Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Ako Full_RS bude igrao, zelim mesto menadzera jer sam ja ovo pokrenuo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 ne znam samo sto se svi sad bunite nesto, kad uvek moze da se napravi mix ekipa neaktivnih/ostalih igraca i da pobedi pola ekipa sa ovog spiska pozvanih... sto se tiche ko je pozvan, ove ekipe su najaktivnije u poslednjih par meseci i treba da igraju, kad prodje neki vremenski period i par turnira mozda druge ekipe udju na spisak. Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sid Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 gori ste od cigana. zasto e-frag nije dobio invite? Quote 1313 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 zato sto nepostoje vise kao naprimer ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shns Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 bezveze se samo svadjate... mozda je full_rs bolji od kgb-a ,al i ja sam za to da kgb ide jer je aktivniji... @sid kolko sam video e-frag se raspao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sid Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 izvini smekeru, nisam te prepoznao. nisam u toku ocigledno Quote 1313 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Evo boli me dal cu ja ili neko drugi da dobije invite. Sto se mene tice ubaci full_rs umesto nas. Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
F1Qs Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 show talamasca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanch#1e Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 izvini smekeru, nisam te prepoznao. nisam u toku ocigledno Kad Samo slusas MESHUGGAH obriiiiiiiiiii ga kek1 xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts