Pipboy Posted February 25, 2012 Report Share Posted February 25, 2012 Pratim na limundu i kupindu, ali još uvek nema ove dve koje mene interesuju: Čitam po forumima da navodno niko u Srbiju ne radi više njihov program, ali nije sigurno. Ako neko slučajno zna gde ima ili je video u nekoj knjižari/prodavnici igračaka da ima, bio bih mu zahvalan na informacijama. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted February 25, 2012 Report Share Posted February 25, 2012 Ja sam ih nasao u Platou, Subotickom doduse.Ali valjda je to isto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted February 25, 2012 Report Share Posted February 25, 2012 Ja sam nasao u metrou,ne mogu da se setim da li su tacno te,ali je taj proizvodjac,trebao bi da proveris tamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted February 25, 2012 Report Share Posted February 25, 2012 koliko su dobre ove slagalice boze koja je cena, Demiane i trne? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted February 25, 2012 Report Share Posted February 25, 2012 (edited) e sad nisam siguran,video sam neku sa 2000 delova,ona je oko 1500 mozda malo vise ove od 500 su izmedju 600 i 1000,uzeo sam ja skoro jednu za 700din od 500 delova i skoro je sastavih,sada ide tezi deo sastavljanja lisca(slika je neki put i drvored i opalo lisce,jako fino izgleda) ono sto sam ja hteo od ovih ravensburger puzli je andjeo mali koji izgleda odlicno ali ne znam sto ne uzeh :D Edited February 25, 2012 by trn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted February 25, 2012 Report Share Posted February 25, 2012 pa dobro, znaci ova od 5k delova ne bi bila vise od 50-60 eura, to je ok :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted February 25, 2012 Report Share Posted February 25, 2012 nema sanse da je vise od 50-60 eura :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted February 25, 2012 Report Share Posted February 25, 2012 (edited) Uh, vec nekoliko nedelja razmishljam koji pazzle da uzmem, sad sam video ovaj sa 9000! delova (koshta 100 evra): http://mister-puzzle.ru/zoo/underwater-paradise/ Samo mi je preveliki... Voleo bih neki od 2000 delova da nije veci od 100x70 cm. edit: ima i sa 18000 delova - http://mister-puzzle.ru/landscape/at-watering/ Edited February 25, 2012 by ZerBah Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted February 25, 2012 Author Report Share Posted February 25, 2012 (edited) http://www.ravensburger.com/us/2d-puzzles/2d-adult-puzzles/5000-pc-puzzles/index.html Ova sa Vavilonskom kulom ima da se kupi preko Limunda, i cena je gotovo u dlaku ista kad se preračuna u dinare, tako da je i ova druga valjda tu negde. Btw, behold: Oko dva metra širine, ja gotovo da nemam normalno parče zida u kući gde bih ovako nešto okačio. Inače, ima i od 18000 i 32000 delova, uz tu drugu se i kolica neka dobiju za tu kutiju :) Preteče me ovaj Ridik :) Edited February 25, 2012 by Pipboy Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted February 25, 2012 Report Share Posted February 25, 2012 Da, sad videh ovu od 32K delova, jedini je bedak shto je slika ovo: Ali je teshka 17 kg i velichine 544x192 cm Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted February 25, 2012 Report Share Posted February 25, 2012 nikad nisam radio takve ali meni je i ova od 500 delova haos sto se tice trazenja,mogu da zamislim tek to :o ili ne mogu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted February 25, 2012 Report Share Posted February 25, 2012 (edited) Prvom prilikom čim dođem do para uzeću ovu Vavilonsku kulu, ako već neko od vas ne uzme! :D edit: jbt 17kg :s Edited February 25, 2012 by lawl_ Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 haahh :) koliko dugo li se sklapa slagalica ?!:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 zavisi :D od 500 sam slagao prvi dan oko 3/4 sata kad se sve spoji jer je bila citav dan na stolu pa sam s' vremena na vreme stavljao,drugi dan malo manje a ima jos da se guli,zavisi sve od tebe ja sam se nalozio pa sam po ceo dan slagao :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 ko'ko mene nikad te slagalice nisu privlačile ni kad sam bio klinac ... jesam ih složio nekolicinu, ali već na pola se nešto smorim pa preko one stvari slažem do kraja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 koje stvari? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 Mene je uvek smaralo to sto kad ih sklopim znam da cu da ih gledam pola sata i onda ih rasturim :) Imam jos uvek par nekih ogromnih, starih, neku cak i od 1k delova caletovu, samo sto se posle toliko godina izgubilo par delova, pa je sad i ne vredi slagati kad u sredini negde znas da ce ti zafaliti deo i pokvariti utisak, ali ipak ih cuvam iz nostalgije :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 oh you! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 Ja sam neku Clementonijevu od 1k delova, prvi put, složio za 2 dana! Doduše, po 5 sati dnevno sam blenuo u nju (ne odjednom, već malo po malo!) Kao malom mi je ćale kupovao puzle, imam bar jedno 10 komada što od 500 pa do 2000 :D Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 mogli bi da okacite neke slike slozenih ako imate, ja cu cim zavrsim ovu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 (edited) Evo ja da postavim nešto. Uglavnom imam još 5-6 puzli preko 1k kod babe. Čim donesem to postaviću ovde. :v Inače, retko kad čuvam slike puzli, uglavnom ih sve rasturim i vratim u kutiju... PS. Ovo su sve puzle kupljene pre jedno 6-7 godina, jedino je ova Balerina od prošle. Edited February 26, 2012 by lawl_ Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 Danas sam sklapao jednu sa avionom u oblacima. Mislio sam da ce biti lako zato shto je 360 delova, ali k***** sa oblacima sam se jebavao preterano dugo tako da sam sklapao 4 sata... Josh su me klinci sve vreme zajebavali zato shto su se i oni smorili Meni se svidjaju pazzle koje imaju neke ludachke detalje + da ne postoji shansa da stavish neki deo koji ne ide tamo gde ne treba (you know what I mean :) Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 A čekaj, sad me zanima, šta mislite kako prave puzzle? Kao, nalete na kul fotku i onda "e ovo je pazl" i samo lupe da komp iseče na delove puzzle :) ili postoji neko ko kao zagleda sliku dal' bi bila dovoljno dobra da je puzzla, pa kao koji bi deo trebalo kako da se iseče, itd? možda sam malo preterao, ali vidim da je to čitava "kultura" pa mi logično deluje da ima i neki "specijalista za puzzle". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted February 28, 2012 Author Report Share Posted February 28, 2012 Seku sa laserima kolko sam čitao ili čak i ručno, a što se tiče motiva meni se desilo sledeće: Kupim jednu od 500 komada, na njoj neka galija, ilustracija odlično odrađena (nije fotografija), ja hepi i tako to. Kad sam je složio, kupim još jednu, ovaj put od 1000 komada, skroz drugi proizvođač, isto neka galija, drugačiji stil crtanja ilustracije u potpunosti, brod kadriran blago iz nekog poluprofila. Donesem kući, i tek onda, upoređujući sliku sa prve kutije provalim da je u pitanju identični brod, samo nacrtan drugačijom tehnikom i iz drugog ugla (korito, delovi na palubi, broj jedara, sve isto). Posle gledam te kataloge puzli, taj isti brod se bukvalno pojavljuje na svakoj drugoj puzli, bez obzira na proizvođača. Prve dve su te što imam, ova treća je isto neka random tog broda, a ovo je taj brod (Amerigo Vespući), pretpostavljam da imaju neki dil ti proizvođači puzli sa gazdom/kapetanom, šta li :) Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Gde ti ovo slažeš Pip? Mislim ako ne može da stane na sto šta onda? Na pod? Joooooj no me gusta, leđa jebote :D Kad ti neko pokloni puzzle a ti se onako kroz zube zahvališ, kad ode kući ti pogineš da složiš zbog OCDa a onda mu prvom prilikom uzvratiš "ljubaznost" sa bar 1000 komada više... good times Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts