Jump to content

Zanimljivi klipovi... do 64 kilobajta

Recommended Posts

Srba pomenu demo scenu na drugom topicu pa mi udario po nostalgiji :)

Jel pratio neko ovo back in the days? Ako ima takvih, podelite svoje omiljene demoe

Meni je ubedljivo najbolji demo u kategoriji do 64kb bio komšijski mađarski

i dodao bih još i ova dva, iako nisu svi u istoj klasi

ehhh živote ...

Obozavam Farbrausch. Ovaj fr-025 sam u svoje vreme vrteo non-stop u klubu gde sam radio, a the product je bio u svoje vreme (2000) neshto neverovatno - takva 3D grafika i zvuk u 64K!

No omiljeni njihov demo mi je fr-019 A Poem To The Horse:

Josh bolje je shto mozete sve njihove demoe da skinete sa sajta farbrausch.de

А в чем сила, брат?

Meni su dva bila omiljena i neverovatno odrađena, ali ne mog se setim naziva niti mogu da izguglam. U jednom kamera šiba kroz neku rafineriju, sve je puno cevi, tankera, platformi i sl. (posle ide i kroz neke rudnike, sve to unutar jednog loopa), druga je bila kao crtani film, neki likovi dolaze do neke spooky kuće i onda ih kamera prati kroz nju (u jednom kadru, onako sa strane na podu se nalazi mini vorteks, kao neki sporedni trip bez objašnjenja, toga se sećam isto).

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Meni su dva bila omiljena i neverovatno odrađena, ali ne mog se setim naziva niti mogu da izguglam. U jednom kamera šiba kroz neku rafineriju, sve je puno cevi, tankera, platformi i sl. (posle ide i kroz neke rudnike, sve to unutar jednog loopa), druga je bila kao crtani film, neki likovi dolaze do neke spooky kuće i onda ih kamera prati kroz nju (u jednom kadru, onako sa strane na podu se nalazi mini vorteks, kao neki sporedni trip bez objašnjenja, toga se sećam isto).

cek ova prva, jel se pojavljuju neki pauci-roboti ili slicno?

Meni su dva bila omiljena i neverovatno odrađena, ali ne mog se setim naziva niti mogu da izguglam. U jednom kamera šiba kroz neku rafineriju, sve je puno cevi, tankera, platformi i sl. (posle ide i kroz neke rudnike, sve to unutar jednog loopa).....

druga je bila kao crtani film, neki likovi dolaze do neke spooky kuće i onda ih kamera prati kroz nju (u jednom kadru,

onako sa strane na podu se nalazi mini vorteks, kao neki sporedni trip bez objašnjenja, toga se sećam isto).

edit: ovde su maznuli za potrebe saundtreka deo iz treka Lyndstrom - Alien in my pocket :tf:

Pokretao sam ja ovakav topik valjda prosle godine..... Demoa kolko ocete po raznim portalima,

samo searchujte DEMO SCENE, imate po godinama, partijima, kategorijama (kb) etc....

Edited by fatboy

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!