Jump to content

Recommended Posts

Uglavnom... 2 stvari su u pitanju

1) Treba mi neko mesto, salon, spa centar, sta god... ili kontakt masera/maserke ako dolazi na gajbu. Ne trebaju mi bilo kakve relaks, anticelulit, cokolada kamenje kurci palci, nego prava sportska masazha, dakle fizioterapeut, neko ko je pro i ko zna da masira jako a da me ne povredi ocigledno. Bilo bi pozheljno da je u centru grada negde, i da je po razumnoj ceni.

2) Eventualno shijacu masaza, o tome sam chuo, gledao malo klipove itd, deluje mi kao nesto sto bi mi prijalo sa svim mojim ledjnim problemima (cak i sa redovnim istezanjem, strechingom mi se grche misici i bole, a ponekad i tetive).

Treba mi za mene, a hocu i najboljoj drugarici za rodjendan da kupim neki tretman (njoj moze i relaks :tf:), pa ako neko ima preporuke, dajvamo.

inb4: u mesari, sprco? (nisam), masaze su gej, lol ana.rs, google.com (treba mi neka preporuka)

ty ty

Get smart or die dumb!

Link to comment
Share on other sites

Ja sam čuo ok priče o onom spa kod Aleta u hotelu - http://www.fiveelementsspa.rs/

bio sam doduše samo u onom delu sa saunama i đakuzijem itd ali sam i obišao ovaj deo sa masažama i kul je. Naravno da potenciraju te "vulkan-čokolada" masaže, ali imaju i obične, a svi ljudi iz osoblja su kao fizioterapeuti profi, nisu neki amateri. Pa eto, vidi. Ako ništa, u centru je :)

Link to comment
Share on other sites

Ako ne nađeš ništa bliže - NBGD, Master fizikal, idi kod Kaje.

Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals."

Link to comment
Share on other sites

E hvala svima, prikupio sam neke kontakte i informacije (: Mogo si Laki i na pm taj broj, al nema veze, sad kad krenu da je zovu svi sa RURA procvetace poso !

pa nema potrebe, mislim, bavi se time, mora negde da se reklamira, tako da nije kao da joj je to privatni broj kojeg ne daje nikome i to :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...